13.4.2011

OPI - Absolutely Alice

Vaikka mun lakkakokoelma on ihan mieletön, on aina tietyt lakat, joita käytän uudestaan ja uudestaan ja sitten on niitä, jotka upeudestaan huolimatta eivät pääse tarpeeksi usein kynsille. Alice kuuluu tuohon ekaan ryhmään ja ihastelenkin tätä pullossa tosi usein. Eilen tosin aloin jo pohtia, raaskiiko tätä enää edes käytää, kun pullosta on kulunut ehkä 1/4 lakkaa...

Kyseessä on siis Alice In Wonderland kokoelman sininen glitterlakka, jonka seassa on myös kultaista glitteriä. Tämä kokoelma ilmestyi vuosi sitten ja on ollut jo pitkään loppuunmyyty ja siksi huomaan itsekin säästeleväni tätä lakkaa. Onneksi kahdella paksulla kerroksella tämäkin oli jo peittävä. Tein mustat tipit ihan vapaalla kädellä ja Wild & Crazyn Bellie Upilla. Sen jälkeen koristelut Orlyn Instant Artist lakalla ja päällyslakka vielä päälle.


Even though my nail polish collection is pretty huge, I use some polishes over and over again. Absolutely Alice is one of them. I love this polish but yesterday I started to wonder if I shouldn't use this anymore because I only have this one bottle and I'll probably run out of this at some point. I still have about three fourths of a bottle left so I don't think I have anything to worry yet.

As probably most of you know, this polish was part of the Alice In Wonderland collection last spring. This has been discontinued for a long time and that's why I try to save up this one. Luckily this was completely opaque with two thick coats. I used Wild & Crazy Bellie Up for the tips and Orly Instant Artist liner for the nail art. 

21 kommenttia:

 1. tuota lakkaa olen kyllä itselleni himoinnut, on niin nätti. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet taas kerran :) Mä oon niin katkera kyllä vieläkin siitä, että toi myytiin niin nopsaa loppuun :D

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet! Näistä voisi ottaa joskus mallia, mutta joudun kyllä tekemään hieman yksinkertaisemman version, koska en osaa vasemmalla kädellä lakata/koristella yhtä hyvin kuin oikealla. =/

  VastaaPoista
 4. Upeen värinen lakka ja hieno nail art :) = upeet kynnet!

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet :) Ja ihana tuo lakka. :3

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit... tuo lakka on kyllä tosi ihanaa, ei vaan taida saada enää mistään :/

  VastaaPoista
 7. Ihana toi lakka ja upeet kynnet jälleen!

  VastaaPoista
 8. Kauniit kynnet! :) Absolutely Alice on varmaan mun lempisininen, jos olisi pakko valita vain yksi. Mä onnistuin nappaamaan mun pullon Lookfantasticista. Oli vielä joku 30 %:n alennus, niin ei tullut kovin paljon jenkkihintoja kalliimmaksi.

  VastaaPoista
 9. Nätit kynnet jälleen kerran! Tuo lakka on kyllä tosi kiva. :)

  VastaaPoista
 10. oi, ei miään ihme että tuota haluat säästellä, toihan on aivan ihana!

  VastaaPoista
 11. really pretty! I love how you free handed the art, so beautiful

  VastaaPoista
 12. I wish I could freehand! this is beautiful

  VastaaPoista
 13. en ymmärrä miten kestät tekokynsiä! mulla ei onnistu niiden kanssa eläminen ja jostain syystä ne ei ees pysy mun sormissa vaikka kunnon rakennekynnet laittaa.... mutta tottahan se että noihin kynsiin saa tehtyä varmasti hienompia lakkauksia. 8)

  VastaaPoista
 14. Absolutely Alice on kyllä aivan upee, harmi etten omista sitä. :/ Ja upeet kynnet myös!

  Hei, ootko muuten sattumoisin postitellu koskaan lakkoja USA:n suuntaan? Kun postin sivuillahan lukee et kynsilakkojen postitus ois periaatteessa kiellettyä, mutta oon kyl eurooppaan saanu postitettua (ja Suomeen tietenki) kaikki lakat ilman ongelmia, mutta USAhan kun yritin laittaa ni paketti tuli skannattuna takasin ja päällä lukee, etteivät toimita kynsilakkoja? Ni mietin vaan, että onkohan muillaki ollu jotain ongelmia joskus, vai sattuko mulle nyt vaan huono tuuri..

  VastaaPoista
 15. Serrated B: se on mielettömän nätti juu (:

  tahma: kiitos (: ja voi kurja, jos et saanut omaa :(

  Rouva T: kyllä se heikompikin käsi onneksi vahvistuu, jos sitä käyttää, mulla tosin näissäkin meni viivat vähän epäloogisesti oikeassa kädessä :D

  H: kiitos (:

  Sanna: kiitti

  Papu: ebay taitaa olla ainut vaihtoehto ja sielläkin saa maksaa riistohintoja :(

  Eeva: kiitos (:

  Chloe: kiitti

  Puggie: kiitti! ja oot kyllä ollut onnekas, jos sais lookfantasticista halvalla

  Lumi: kiitos

  Wheatear: kiitti :D

  Keijju: se on joo, ja niin nätti kynsillä!

  MM: thank you so much (;

  nicnacknails: you should definitely try! it's much easier than what it looks

  Misguided: umm, mulla on ihan luonnonkynnet kyllä, ei tekokynsiä :D mutta kyllä tekokynsienkin kanssa oppii elämään jos tahtoo, mutta usein se täysin lyhyestä puoli senttiä pidempiin kynsiin siirtyminen on vaikea. kun ne on omat kynnet jotka kasvaa, siihen pituuteen tottuu hetki hetkeltä

  Annie: mulla kävi samalla lailla kun postitin ekoja arvontapalkintoja Romaniaan. mä luulen et se on yleensä ihan tuurista kiinni mitkä skannataan ja mitkä ei. mä tein omani kanssa niin että laitoin paketin ihan normi-postilaatikkoon uudestaan ja se selvisi perille siten ehkänä, jos on kyse isommasta paketista, niin ehkä paras tapa olisi koittaa pakata uuteen pakkaukseen, viedä uusiks postiin ja lähetää ja toivoa, että tällä kertaa ei skannattaisi...

  Julia: kiitos (:

  VastaaPoista
 16. Okei, hyvä tietää et muillaki on ollu joskus ongelmia. Mietin, et voisko johtua myös siitä, et jos USA:n meneviä tarkastetaa vähän tarkemmin tms. mut jos kerta muuallekki lähetetyis on ollu samaa, ni se on sit kait tuurista vaan kii. Ei se varmaan auta ku yrittää sit uuestaa ja toivoa vaan parasta. Harmi vaan ku sitä ei voi jättää vaan postilaatikkoon ku se tarvii kuitenki sen tullilapun..

  VastaaPoista
 17. Annie: ai niin joo, usassa on tollaisiakin kummallisuuksia :( toivotaan, et toisella yrityksellä paketti lähtis oikeesti matkaan (:

  Camy: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...