22.4.2011

GOSH - Holographic

Mä olisin tänään halunnut esitellä teille GOSHin Holographic lakan kauneutta sen täydessä mittapuussa, mutta en saanut ainakaan vielä kunnon aurinko-kuvia, joissa tän kauneus pääsis valloilleen. Muutenkin tää päivä on vähän "eniten vituttaa kaikki" meiningeillä alkanut ja mun tekis erittäin paljon mieli avautua parista asiasta, mutta sekin on ehkä parempi jättää kertaan, jolloin en ole täydellä törmäyskurssilla vähän joka juttuun nähden.
Luonnanvalossa: varjossa /In natural light: shade
GOSHin ihmiset olivat ilkeitä ja menivät ilmeisesti lopettamaan tämän ihanan hologrammiupeuden valmistuksen. Ostin omani viime kesänä Lontoosta ja en muista koska tää katosi Suomen kaupoista. Todella harmi, koska tämä on yksi voimakkaimpia hologrammeja auringonvalossa. Levitin tätä kolme kerrosta paljaalle kynnelle, koska hologrammit eivät värjää kynttä ja paljaalle kynnelle levitettäessä alimmat kerrokset eivät lähde pakenemaan päälimmäisiä levittäessä. Ihan paljaaksi en kynsiä tahtonut jättää, joten yksinkertaiset raksit saivat riittää koristeluiksi, vaikka ei tämä lakka välttämättä sellaisia kaipaisikaan...

Edelleen saa muuten kysellä juttuja, jos vain mieli tekee! Olette jättäneet jo tosi kivoja kysymyksiä, joten kiitos kaikille kovasti.

Salamalla / With flash
Yesterday I thought that today would be a perfect day to show you GOSH Holographic on it's glory. This polish is just amazing and I love how strong the holo effect is but I didn't get proper pics of this in sunlight so I may have to wear this again, sometime soon... I can't believe GOSH discontinued this (or at least so I've heard and it hasn't been in stock for ages here where I live). I used three coats on my bare nails for the best application. I do like to use holo polishes on bare nails because they won't stain your nails and that way the application is just like with any other polish. I really wanna get Nfu Oh Aqua Base for holos at some point but I haven't got it yet. 


EDIT://

Vielä yksi kuva, tällä kertaa kirkkaassa auringonvalossa, nyt kun se päätti tännekin näyttäytyä.

I just have one more pic for you, this time in direct sunlight.11 kommenttia:

 1. Ostin mun kempparista nää kaikki varastoon (ja swappeihin) ja olivat vielä tarjouksessa 3,50 euroa kappale. Nyt pitää mennä katsomaan, että vieläkö on hylly täytetty :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tuosta levitysvinkistä, taidan jättää tuon kanssa aluslakan tästedes pois :)

  VastaaPoista
 3. Meidän Sokoksesta näitä pitäisi löytyä vielä hyllystä. Huutele vain jos tahdot toisen pullon. :)

  VastaaPoista
 4. Luulen että kyseinen lakka käyttäytyy parhaiten keinovalossa.. :) Minä ostin omani suomesta mutta nyt en ole löytäny enää mistään :/ Typerää jos menivät lopettamaan!

  VastaaPoista
 5. Voisin sanoa tähän että, ei ainakaan täältä päin Suomea ole tuo lakka hävinnyt ja Emotionista lyösin sen! :)

  VastaaPoista
 6. It's so simple but something about it so wearable .

  VastaaPoista
 7. Itse ostin omani alennuksesta tämän vuoden puolella, Sokoksesta taisi löytyä n. 4 euron hintaan. En ole vielä ehtinyt kokeilla omille kynsille mutta swatchien perusteella on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 8. Toi on kyllä kivan näköinen. Kokeilin tipukynsiä sun tutoriaalilla, valitettavasti olin tyhmä enkä tehnyt söpöläisiä kuitenkaan omiin kynsiini vaan kokeilin vaan tekokynnelle. Nyt tekisi mieli tehdä ne ihan omille kynsille, mutta kun pääsiäinen on ohi! :D:D Vaikeeta. Kuitenkin tässä http://pinjaa123.blogspot.com/2011/04/paasiaispupuja-seka-pieni-tipunen.html postauksessa kuvia omasta tipukokeilusta.

  VastaaPoista
 9. intootje: epäreilun halpa hinta :D mä ostin omani muistaakseni tarjouksesta 2 kahdeksalla punnalla ja se oli musta jo halpaa :D

  Hantta: suosittelen joo, estää ennenaikaiset harmaat hiukset aika tehokkaasti :D

  Salla: oi, kiitos tarjouksesta! ajattelin katsoa Lontoon valikoimat elätellen toiveita, jos sieltä löytyisi, mutta sen jälkeen saatan kääntyä sun puoleen (:

  Nunnu: mun henk. koht. mielipide on se, että holot+ suora auringonpaiste on aina se paras yhdistelmä, mutta kieltämättä tää on aivan upea keinovalossakin!

  tipsu: en tiedä myyvätkö sitten varastojaan pois, kun tästä on paljon ollut puhetta, että koko lakkalopetettiin...

  Toyomi: iagree with you (:

  Celia: kannattaa kokeilla jonain aurinkoisena päivänä... varmasti lumoudut tähän :D

  Pinja: oi, ihanasti onnistunut sekä puput, että tiput (: ja hei, vielähän tässä on pari päivää pääsiäistä jäljellä :D

  VastaaPoista
 10. Eeeeeii tekee kipeetä nähä tää lakka niin monessa blogissa...ja haluisin niin ostaa sen *_* Mutta ongelma on etten haluis ostaa onlinesta, ja ei tätä oikein löydy muualta....

  VastaaPoista
 11. KarzU: musta tuntuu, että tää on niin vaikeasti saatavilla mistään enää, et jos tän haluaa, kannattaa kyllä nyt ostaa jos vaan mahdollisuus tulee

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...