19.4.2011

Giveaway reminder!

Mun piti postata tää jo eilen kun eilen olisi ollut tasan viikko aikaa osallistua arvontaan, mutta eipä aika riittänyt, niin yritetään sitten nyt. Eli siis ensi maanantaihin saakka (25.4) teillä on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintoina voit voittaa itsellesi kaiken tämän:


Arvontapostaukseen pääset suoraan tästä. Kiitos kaikille jo osallistuneille ja hurjasti onnea arvontaan! Voin sanoa, että osallistumisten määrä on suunnilleen tuplat sitä mitä odotin, enkä ole vielä käynyt kovin tarkasti osallistujia läpi... Noh, otan kirin pääsiäisenä!

Ja ai niin, lupasin myöhemmin kertoa, mitkä kynsinauhaöljykynät ovat arvonnassa mukana, eli palkinnosta löytyy nyt kirsikka, laventeli ja jasmiini kynät ihmisten kynsinauhojen pelastukseksi.

Mulla oli olevinaan kamalasti kerrottavaa blogiin vielä kun junassa mietin asioita, mutta nyt pää lyö ihan tyhjää. Yritän kuitenkin palata huomenna kynsien merkeissä, nyt kun kämppäkin on saatu pakattua kasaan ja kaikki alkaa olemaan parin viikon päästä koittavaa muuttoa varten valmiina. 

---

Hi guys! I'm still a bit busy so today I only have a quick reminder for you to enter my giveaway if you already haven't. It's open till next monday (April 25th, midnight GMT+2) and in the picture above, you can see the price package that I have for you. Thanks for everyone who has already entered and I wish you good luck on the giveaway! The giveaway can be found here.

6 kommenttia:

 1. Vitsi toi palkinto on ihan mieletön, olis niin upeeta voittaa ! :) Sääli että on näin surkea arpaonni :D Mut lippu korkeella !

  VastaaPoista
 2. Thanks for the reminder. Totally forgot to enter.

  VastaaPoista
 3. onko normaalia että pompin täällä jo innostuksesta ku haluun tietää kuka voittaa ja mennä ryöstämään sen? :D

  VastaaPoista
 4. Opri: mä olen kanssa varustettu maailman surkeimmalla arpaonnella :D

  BevyDoll: I'm glad you entered now

  Keijju: pitääkö mun varoittaa voittajaa, että saatat tulla ryöstämään sen :D mun pitäis ehkä ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja tilastoida kaikkien osallistumiset, että saisin arvonnan mahd nopeeta suoritettua :D

  VastaaPoista
 5. Ryöstäkää te voittaja, niin mä ryöstän sen, jolle palkinto jää viimeisenä. Ois kyllä siistiä voittaa, ei voi ku oottaa innolla, että kuka on se onnellinen tuleva omistaja. (:

  Peukut pystyssä jokaiselle (tai se kai on turhaa, kun vain yksi voi voittaa, mutta jos nyt muodon vuoksi).

  VastaaPoista
 6. Conleche: muodon vuoksi on hyvä pitää peukkuja pystyssä ja toivoa samalla omaa voittoa :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...