7.4.2011

Skittles 2.0


Innostuin vielä vähän eilistä enemmän skittles kynsistä. Mulla oli kaikki mun Barry M:ät sängyllä rivissä kun kirjasin muistiin niiden nimiä ja ne oli niin herkullisen näköisiä, että halusin iskeä ne kaikki kynsille. Lopputuloksen tiesin joko olevan jotain ihan kamalaa tai hallittu kaaos. Mä ehkä kallistuisin enemmän ton jälkäimmäisen puolelle, mutta oli ainakin hauska koittaa tällaista ideaa. Kynsillä siis käytetty yhteensä 13 eri Barry M:n lakkaa + Kissin hopeaa nail art lineria. Koska näitä lakkoja ei saa suomesta, en viitsi luetella tähän kaikkia, mutta jos joku jäi kiinnostamaan niin hihkaiskaa kommenteissa ja kerron kyllä mikä lakka on kyseessä. 

Mulla on täällä kivaa kun kirjoitan toinen käsi kipeänä ja puuduksissa kun jouduin pienen äksidentin seurauksena käymään ottamassa jäykkäkouristusrokotteen tänään. On se mukavaa kun mä en tiedä mikä siinä on, että mun lihakset vaan ei pelaa rokotusten kanssa yhteen. Aina oon ihan jumissa niiden jälkeen vaikka kuinka kauan. Samalla tässä yritän vääntää vielä yhden koulun ennakkotehtäviä, jotka sinällään ovat ihan tosi yksinkertaisia kirjoitustehtäviä, mutta kun on vaan niin ärsyttävää ottaa itseään niskasta kiinni ja rustata ne loppuun. Onneksi pääsen töihin jo kolmen viikon päästä, tää liika lomailu ei vain sovi mulle :D


After showing you my skittles yesterday, I really wanted to do another skittles mani. I had all my 13 Barry M polishes lined up next to each other on my bed (I listed down all the polishes so I wouldn't buy duplicates by accident) and they really called my name. I started to play around with an idea of using all of them in one mani. I thought it would be either a hot mess or a controlled chaos, and I'm leaning towards the controlled chaos at the moment. There's a lot going on on my nails but I still like the finished look.


I used 13 polishes + kiss nail art striper for this look. I don't think I want to list all the polishes here because most of you won't be able to get our hands on these polishes but if you're wondering what a certain polish is, just leave me a comment and I'll check it for you. I think I'll paint my nails again today and this time I'll do something a little more toned down than the crazy skittles that I've had for the past two days. 

13 kommenttia:

 1. Nää on just tosi ihanat ja pirteet, ei mikään kaaos mun mielestä! :)

  VastaaPoista
 2. Wau :) Nää on upeet. voisitkos joskus tehdä jonkun tuton millä lailla teet tällaiset kynnet mihin tulee montaa väriä?? :)

  VastaaPoista
 3. tosi kivat, tuntuu että itsekin oikein janoaa kunnon reippaita iloisia värejä näin kevään myötä :) tuo keltainen tippi, osaisitko sanoa löytyykö opin/cg:n tai muun Suomessa myytävän (tai esim. transdesignin) linjan lakoista vastaavaa sävyä? ei siis vihertävää, vaan kunnon vahvaa keltaista?

  VastaaPoista
 4. Oi, nää on tosi nätit :) kiva idea !

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat :) Varsinkii kunom noin värikkäät! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikkäät ja keväisen raikkaat kynnet! Hyvin sait noinkin monta väriä mahtumaan yksiin kynsiin. Lopputulos on hauska ja hieno. :)

  Jäykkäkouristusrokotteen ottaminen on kyllä mielenkiintoista. Minulla oli käsivarsi kolme kuukautta kipeä viimeisimmän jäljiltä. Toivottavasti sulla menee tuo jälkiseuraus nopeasti ohi!

  VastaaPoista
 7. Vauhtimamma: kiva, että tykkäät :D

  koisann: hyvä jos ei oo kaaos (:

  emppu: kiitti (: ja voin varmaan tehdä, itselle se on niin yksinkertainen juttu, etten oo ajatellut tutoa, mutta nyt kun rupesin miettimään niitä ekoja räpellyksiä, joihin kynnelle piti saada parikin lakkaa, niin olihan se aika katastrofi :D

  MM: thanks (:

  lotta: suomen valikoimista ei nyt tuu mieleen muita kuin Wild & Crazyn Twilight, se on vähän tummempaan vivahtava keltainen, TD:ltä sitten tuon Twilighting värinen olisi ehkä eniten OPIn The It Color ja sitten semmoista kirkkaamaampaa auringonkeltasta edustaisivat varmaan parhaiten China Glazen Happy Go Lucky tai OPI Need Sunglasses?. Tuossa kuvassa lakka näyttää ehkä pikkasen enemmän sinne sinappiin päin vivahtavalta kuin ihan kirkkaankeltaiselta, mitä tuo luonnossa on. Varmaan swatcheja vähän googlettamalla noista löydät sen mikä eniten omaa silmää miellyttää (: itse omistan noista jokaisen ja kaikki on kyllä kivoja

  kata: kiitos (:

  Sarahlouise: thank you (:

  Viivi: kiva että tykkäät

  Wheatear: kolme kuukautta, voi auts kuinka paljon olet joutunut sen takia kärsimään! mun käsikipu muuttui tänään sellaiseki full on joka paikkaa särkee kivuksi nopeasti ja makasin vaan sängyssä suurimman osan päivästä. siihen päälle salama kirkkaalta taivaalta -tavalla voimistunut flunssa, niin oli kiva soppa kasassa. nyt 12 tunnin jälkeen onneksi toi joka paikan särky on jo vähän kadonnut, enää flunssa on jäljellä, mutta tästä noustaan vielä :D (tätä menoa kiroan kaiken ja huomenna en liikuta varmaan rokotekättä senttiäkään, mutta toivon parasta)

  VastaaPoista
 8. you are so talented! I love to read your blog and watch the pictures of your creations

  VastaaPoista
 9. Melanie: aww, thank you so much, I had the widest smile on my face when reading your comment (: I'm glad you like my blog

  ABOP: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...