16.4.2011

Lyhyesti nettikaupoista

Ajattelin kerrankin saada jotain tehtyä nopealla toimitusajalla, kun multa kysyttiin pientä postausta kaikista verkkokaupoista, joista oon ostanut ja pientä selostusta niistä. Sanomattakin on selvää, että mun taito tiivistämiseen on kauan sitten hukkunut, mutta yritän höpötellä lyhyesti näistä nyt kun mulla ei ole kynsiä teille nähtäväksi. Eli aloitetaan:

LAKKOJA

Transdesign

Transdesign on mun eniten käytämäni verkkokauppa varmasti. Täällä lakat on halpoja ja postitus yhdeksälle lakalle Suomeen on tällä hetkellä 20 dollaria, mikä mun mielestä on vielä kohtuullinen hinta. Mä suosin vuoden verran tätä kauppaa ihan ylitse muiden ja voin kyllä rehellisesti suositella tätä kaikille. Mulla on kerran hajonnut lakkapullo postissa kun täältä tilasin (tosin syyllistän enemmän OPI:n pullon rakennetta kuin TD:tä) ja lakat pakataan kuplamuoviin/vaahtomuoviin, mutta pieneen pakettiin ei liikaa pehmusteita mahdu. Paketit yleensä lähtevät parin päivän sääteellä tilauksen jättämisestä ja paketti on postissa yleensä viikon päästä lähtyksestä.

Head2ToeBeauty

H2T on mun uus suosikki. Postikulut täällä riippuvat lakkojen painosta ja ovat aika suoraan verrannolliset myös TD:n postikuluihin (eli siis yhdeksän lakan postarit täältä olisivat suunnilleen tuon 20 dollarin pintaan). H2T:n miinuspuolena on se, että nämä eivät myy enää OPIa, mutta sitten taas täällä lähetetään lakat pienissä pahvilaatikoissa, jotka on täynnä packing peanutseja ja siitä syystä mun mielestä täällä on suurempi todennäköisyys saada lakat ehjinä kotiin saakka. Paketit tulevat perille yleensä reilussa viikossa kanssa ja tämä on tällä hetkellä se oma ykkössuosikkini mistä tilata.

8ty8beauty

8ty8 oli ensimmäinen etailer, johon tutustuin, mutta josta olen myös tilannut vähiten kertoja. Täällä postikulut kuudelle lakalle olivat (ainakin vielä viime kesänä) 16 dollaria ja lakat lähetetään flat rate kirjekuorissa sanomalehtiin käärittynä. Kaikkein vähiten pidän näiden tavasta lähettää lakkoja ja muutenkin 8ty8 on vähän huonon maineen saanut. Täällä customer service ei todellakaan ole mitään huippuluokkaa ja toimitusajatkin voivat olla vähän mitä sun sattuu. En siis tilaa täältä, ellei kyseessä ole joku discontinued sävy, jota muista kaupoista ei enää löydy.

Nailetc

Mä haukuin nailetc:n toimitusajat ihan lyttyyn tossa muutama kuukausi sitten, minkä jälkeen moni tuli sanomaan mulle, että niiden paketit on tulleet perille noin viikossa ihan ongelmitta. Mun pitäisi noin kuukauden päästä tilata täältä uudestaan ja katsoa, miten tällä kertaa toimii, mutta uskon siis että ehkä mulla on ollut vaan huonoa tuuria noiden noin kuukauden mittaisten toimitusaikojen kanssa. Ylläolevista kolmesta kaupasta poiketen, nailetc vaikuttaa minulle ainakin "ammattimaisemmalta" kaupalta kun kolme edellistä on vähän "halpiskaupan" oloisia. Nailetc:llä on selvästi sivuilla ilmaistu postikulut ja tuotteet maksavat pikkuisen enemmän kuin noissa yllä mainitsemissani kaupoissa. Tällä tosin esim Essiet on halvempia ja nailetc myy mm. Zoyaa, mitä muuten on aika vaikeasti tarjolla. Täällä ainoana maksutapana taitaa toimia vain paypal.

Models Own

Seppälässäkin myytäviä Models Owneja saa huomattavasti suuremman valikoiman heidän nettisivujensa kautta. Täältä postitus Suomeen on 10 puntaa ja vähimmäismäärä tilaukselle on 20 puntaa. Models Ownin sivuilla heidän lakat maksaa 5 puntaa kappale, mutta käytännössä koko ajan on voimassa tarjous lakoista "osta kolme, säästä kolme puntaa; osta viisi, säästä 7 puntaa". MO:lla on myös ehkä kerran vuodessa -50% tempauksia, jolloin täältä kannattaa ehdottomasti ostaa lakkoja. Mun mielestä Models Ownilla on todella hyvä hinta-laatu -suhde ja suosittelen näitä lakkoja lämpimästi. Lakat tulivat hyvin pakattuina perille alle viikossa ja koska nämä tulevat Englannista, ei tarvitse piitata siitä 45 euron tullirajsta edes.

Cherryculture

Cherryculture tarjoaa mm. Sinful Colorsin ja Milanin lakkoja meille. Sieltä saa myös hirveästi kaikkea muuta ihanaa meikkikamaa, mutta reilu vuosi sitten muuttuneet postarit (ne menevät nykyään painon mukaan, ei enää tilauksen summan) eivät oikein houkuttele ostamaan, koska ainakin itse mielummin ostan sitten esim China Glazea tai Color Clubeja samalla hinnalla, kuin käytän paljon rahaa lakkoihin ja postareihin CC:llä. Sivustona tosin Cherryculture on luotettava ja nopea, joten pidän tästä + täällä on melkein koko ajan jotain -10-25% alejuttuja menossa, joten hintaa saa niillä vähän hinattua alaspäin...


KORISTEITA


Cesarsshop

Suomalainen cesars on varmasti monen kynsifriikin ykköspaikka esim. konadostoksille. Cesars on nopea ja luotettava paikka ostaa, jossa pystyy asioimaan sekä korteilla, että verkkopankin kautta. Itse ostan täältä konad-laattoja ja mielestäni hintana 6.55e laatoista on maailman kohtuullisin hinta, kun kyseessä on kuitenkin tuote, joka ei koskaan mene vanhaksi. Myös Cesarsin pikakuivattaja on hintaansa nähden aivan maailman loistavinta tavaraa. Suomalaisena kauppana cesarsin toimitusaika on aina parin päivän luokkaa mikä tällaiselle kärsimättömällä oliolle on ihan mahtava juttu. Ainut mikä itseäni harmittaa on kiinteät maksikirjeen postikulut, koska jos tilaan pelkkiä laattoja, ärsyttää itseäni asteen verran maksaa monta euroa postikuluja laatoista, joiden tietäisin tulevan pelkän postimerkin hinnalla. Muuten ehdottomasti suosikein suomalainen kauppa.

Ocnailart

Täältä mä tilasin ensimmäiset konadini. Tässä kaupassa on mielestäni paljon hyvää ja täältä saa tuotteet noin viikossa suomeenkin. Halvat hinnat houkuttelevat ostamaan, mutta ainoa miinuspuoli tällä hetkellä on se, että täältä täytyisi ostaa 60 dollarilla saadakseen ilmaiset postikulut suomeen. Sivuilla ei mainita erikseen postikuluja muuten, mutta ne kyllä näkyvät tilausta tehdessä. Jos siis haluaa ostaa kerralla enemmän konadeja, kannattaa ehdotomasti suunnata ostoksensa tänne, koska jo pelkän dollarin kurssin takia, täällä säästää helposti aika paljon.

Bornprettystore

Mä haluan taas ensimmäisenä sanoa, että kyllä, olen saanut juttuja kokeiluun tältä kaupalta, mutta olen myös asioinut itse kaupassa ja siksi tämänkin liitin tähän postaukseen. Bornprettystore myy halvalla samaa kamaa kuin mitä ebaystä saa, mutta tämä on erillinen kauppa (jolla siis on myös ebay-tunnukset) ja erillisenä kauppana tämä usein lisää uskottavuuttaan myös ostajan silmissä. Olen jutellut tämän kaupan omistajan kanssa sekä blogijutuista, että ihan customer servicen kautta siten, että oletan, ettei hän ole yhdistänyt nimeäni blogiini ja aina olen saanut todella ystävällistä palvelua. Jessica tuntuu työskentelevän todella kovasti sen eteen, että asiakkaat olisivat iloisia ja tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja siksi pidän tästä kovasti. Toimituskulut suomeen ovat ilmaiset täältä ja toimitusajat itselläni on vaihdelleet 1-3 viikon välillä. Jos ebay siis yhtään epäilyttää, on BPS hyvä vaihtoehto.

Ebay

Ebay on mun salainen rakastaja! Tämä nyt ei varsinaisesti nettikauppa ole, mutta ebay on kyllä parasta, mitä kynsifriikki voi toivoa. Mielettömän halvat hinnat ja paljon tuotteita tarjolla. Ebay saattaa aluksi vaikuttaa vähän pelottavalta, mutta pari tilausta tehtyäsi homma on täyttä rutiinia. Koska täällä on miljoonia myyjiä ja tuotteita, ei voi erikseen sanoa postikuluista tai toimitusajoista, mutta yleensä kiinasta paketit tulee 1-5 viikossa ja jenkkien suunnasta noin viikossa. Ebay on siis aivan ihana ja mun koristetuotteista suurin osa on ebaystä tilattuja.

Musta tuntuu, että unohdin varmaan puolet paikoista, joista oon tilaillut, mutta tässä ainkin ne, mitkä tulee nyt äkkisältään mieleen. Jos herää kysymyksiä, niin kysykää ihmeessä niin yritän parhaani mukaan vastailla.

Mikä on teidän lempipaikka tilata kynsijuttuja?

17 kommenttia:

 1. Minuu harmittaa kun en voi juuri ulkomailta tilata tavaraa kun korttini ei kelpaa edes Paypaliin. :< Harvasta paikasta tilaus onnistuu. Onneksi noita joitain lakkoja myydään kyllä Suomessakin, vaikka hieman ylihinnoitelluilta tuntuvat joissain paikoissa.

  VastaaPoista
 2. Ebay ja cesarsshop on ykkösiä tällä hetkellä. Transdesignilta aattelin ens kuussa tilata :)

  VastaaPoista
 3. En ole tilannut muualta kynsijuttuja (tai no mitää muutakaan netistä) kuin Cesarsilta.
  Toi 24h toimitus on aivan mahtava juttu, täälläkin nimittäin asuu eräs "hätähousu" :D
  eBay houkuttelisi kyllä muidenkin kuin kynsijuttujen suhteen halpojen hintojensa takia.
  Tosin siellä maksaminen yms. kuulostaa aivan rakettitieteeltä minulle. Ja ulkomailta tilaaminen hieman pelottaa :D
  .. Mutta ehkä joskus ;)

  VastaaPoista
 4. lakkoja en ole vielä netistä tilaillut, tykkään ostaa kaupasta, mutta olen suosinut tätä kynsikoristeissa http://www.sannataranailart.fi/

  toki hintavempia kuin ebayssa mutta mulla ei ole paypal-juttua (mikälieonkaan :)) ja haluan mielummin laittaa rahani johonkin suomalaiseen, tämä on ollut todella hyvä! toimitus tulee tilauksesta kahden päivän päästä omaan postilaatikkoon ja palvelu on ystävällistä. nyt löytyy konadjuttujakin, laatat ovat melko edullisia: 4,95e!

  VastaaPoista
 5. Meinasin lentää selälleni, kun tämä postaus pongahti silmien eteen! :D

  Eli kiitos tästä, just sopivasti sellasta perustietoa, joka on hyödyksi nettikauppaa valitessa.

  VastaaPoista
 6. Lemppareimmat on kyllä CesarsShop ja eBay. Muita mä en ole ees kokeillut, kun saan kaiken tarvittavan noista. 8)
  Tää oli hyvä postaus! Hyödyllinen. :)

  VastaaPoista
 7. Mää tilailen tuolta cherry culturesta, jos on alekoodeja sinne :) Ja alea saa koodilla myös ale-osastolta.

  Suosittelen ehdottomasti, jos himoitsee NYXejä, koska niillä on ihania lakkoja. Ja Sinful Colorsia saa useammissa väreissä kuin Seppälöissä. Myös meikkejen suhteen on hyviä merkkejä, eikä edes kallista.

  Postikulut on pelkille meikeille aika edulliset, kynsilakat helposti nostavat sitä hintaa sitten.

  VastaaPoista
 8. Heipsan kurkatkaapa sivu http://www.mimax.fi/
  edullisempaa kuin monessa muussa nettikaupassa :) tilasin maanantaina ja keskiviikkona oli postilaatikossa.

  VastaaPoista
 9. Lakat tilaan lähinnä Transdesignilta ja H2T:sta (kumpaankin tehty liiankin monta tilausta! :D). Pari kertaa olen tilannut myös 8ty8:sta. Kaikista on hyviä kokemuksia, eikä mitään ole mennyt rikki.

  Yksittäisiä lakkoja (esim. Nubar, Orly, Zoya) olen tilannut myös eBaysta, kuten myös kaikki nail art -jutut. Konadin laatat ja Konad erikoislakat yms. tilaan Cesarsshopista. Ja ainahan sieltä jotain muutakin pientä tarttuu mukaan, kuten kynsiöljyjä ;)

  VastaaPoista
 10. Head2Toen nettisivuilla on nykyään ilmoitus, etteivät toimita enää China Glazea USA:n ulkopuolelle...Oletteko saaneet tilattua?
  -paupu

  VastaaPoista
 11. Onko H2T lopettanut China Glazen lakkojen toimittamisen mm. Suomeen vai onko se maininta sivuilla vain näön vuoksi?

  VastaaPoista
 12. Mun on kyl pakko sanoa, että itse olen ollut bornprettystoreen aika tyytymätön. Tilailin samoihin aikoihin heidän ebaykaupastaan fimoja ja sen ilmaisen hk-laatan heidän kaupastaan, molempien toimituksessa meni reilusti yli kuukausi (vrt siihen, että useimmat Hong Kongista tulevat tavarat ovat tulleet parin viikon sisällä perille).

  Nailetc:ssä muuten on erittäin halvat postikulut, mun 9 lakan tilaus maksoi vain 13,95. :)

  VastaaPoista
 13. Serrated B: voi ei :( minkä pankin kortti on niin tyhmä, ettei sitä edes paypaliin saa kytkettyä? mä luultavasti tossa vaiheessa hankkisin toisen tilin joltain toiselta pankilta, kun ulkomailta tilatessa säästää kuitenkin niin paljon

  Nunnu: TD:ltä saa kivoja juttuja, suosittelen :D

  Ansssku: ebay on onneksi aika idioottihelppo kunhan sen kortin saa vaan paypaliin kytkettyä. sen jälkeen ei tarvi kun kirjautua paypal tilille, niin se veloittaa automaattisesti ebaystä ostaessa... vähän ehkä liiankin helppoa mulle

  petra: oon kuullut tosta paikasta kanssa ja varmaan, jos nopeaa toimitusta haluaa, toi voisikin olla hyvä vaihtoehto. mua vaan ärsyttää se, kuinka suurta voittoa tuollaiset kaupat helposti tuotteen hinnasta saa ja siksi en pahemmin tilaile yleensä

  Conleche: satuit kysymään just hyvään aikaan, kun mulla oli aikaa naputella tällainen :D

  Sanna: kiva jos oli hyödyllinen (:

  norppa: NYXin meikit on joo ihan maailman loistavimpia. Ei tulisi mieleenkään ostaa enää marketti luomivärejä esim suomesta, kun nyxin laatu on taattu ja halvalla saa

  katsukka: olen kuullut mimaxista joo, mutta ei noikaan hinnat ebaytä voita... mutta suomalaisena kauppana hyvä vaihtoehto varmasti

  Puggie: muakin himottaisi ebaystä zoyat ihan hirveästi, voi hitsi :D

  Paupu: nopeastippa, ne on ehtineet sen keksiä kun eilen ei vielä ollut :D viimeksi kun heidän sivuillaan tuo merkintä oli, se oli ainakin vaan ihan lumeena viranomaisilla ja toimittivat kyllä ulkomaillekin... pitää testata tuossa jossain vaiheessa onko toi kielto oikeasti totta

  Ellie: vastasin tuossa edellä jo, että ihan varmaksi en tiedä, mutta epäilisin, että vain näön vuoksi

  Baisi: niin kuin tuossa ebay-kohdassa sanoin, kiinasta toimitus voi kestää ihan tuurista riippuen 1-5 viikkoa. se on usein vaan tuurista kiinni kauanko se toimitus kestää, koska samalla postitustavalla kaikki paketit sieltä käytännössä lähetetään, toiset vaan tuntuvat löytävän nopeammin perille...

  VastaaPoista
 14. Säästöpankilla on se tyhmä kortti, on kyllä monta kertaa tehnyt mieli hankkia toinen tili mutta koen sen liian vaivalloiseksi itselleni. :') *laiska* Saas nähdä kuinka monta vuotta menee että saan senkin asian korjattua. :D

  VastaaPoista
 15. Serrated B: eli siis pysyn säästöpankista niin kaukana kuin mahdollista :D

  VastaaPoista
 16. Mulla sama,toi korttijuttu!Aattelin kerran et tilaan H2T:sta ihania lakkoja,kun siellä pystyy paypalilla maksamaan (kun en vieläkään omista luottokorttia).Kuitenkin maksua laittaessa ois pitäny varmistaa se paypall maksu luottokortin numerolla,joten siihen se kaatu...ihan tyhmää :(

  VastaaPoista
 17. Minun täytyy kyllä ilmaista syvä pettymykseni NailEtc:n toimintaan. Tilasin sieltä ensimmäistä kertaa ja paketin tultua noin kahdessa viikossa, yksi lakkapulloista oli täysin pirstaleina. Lähetin sähköpostiviestiä kuvien kera ja vastauksessa luvattiin lähettää uusi tuote. Sitä uutta pulloa odottelin kuukauden, jonka jälkeen laitoin uuden viestin ja taas tuli lupaus uudesta tilalle. Nyt kaksi kuukautta odottaneena tullut siihen tulokseen, ettei sitä korvaavaa ikinä tulekkaan. Oli siis ensimmäinen ja samalla viimeinen kerta, kun tilaan kyseisestä puljusta. Toivottavasti muilla on parempi onni kyseisen liikkeen kanssa ! :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...