22.2.2015

#ablecs15: Matched to an outfit


Viikon toisena #ablecs15 teemana oli kynsien machaaminen asuun - tai vaihtoehtoisesti asun matchaaminen kynsiin. Mä en itseasiassa koskaan harrasta tällaista match-match meininkiä, eikä mua varsinaisesti haittaa, vaikka kynnet riitelisivät jonkun vaatteen sävyn kanssa. Mutta sitten taas samalla, jos paita on punainen ja huulipuna pinkkiä, se on ihan ei-ei itselleni. Olen kummallinen, tiedän.


Loppuviimein päätin, että ota kynsiin idean yhdestä lempparipaidastani, joka tulee niinkin eksoottisesta kaupasta kuin H&M:ltä. Harmaansinivalkoinen raita paita on vain pehmeä, kevyt ja ah niin mukavan huoleton päällä. Kuvassa sävy on melko harmaa, mutta luonnossa isommalla pinnalla sinisyys on dominoivampi sävy. Paita ei nuole jokaista kurvia, muttei myöskään ole toivoton teltta. Huvittavaa sinänsä, että eilen illalla tein nämä kynnet ja aamulla jo unohdin laittaa ko. paidan päälle. Sininen farkkupaita onneksi kompensoi sopimalla yhtä lailla lakkaan, joka nimensä on farkkukankaan mukaan saanut.


Sinivalkoisuus kynsissä tuo itselleni jo noin niin kuin lähtökohtaisesti kevyitä merimies-viboja, joten ajattelin jatkaa samalla filiksellä ja lisätä punaista mukaan kynsille. Tiesin, etten jaksaisi yrittää asetella vinyyleitä edes lähes suoraan kaikille kynsille, joten nimetön ja peukalo saivat toimia aksenttikynsinä. Niillä on siis pohjalla Essien Blanc ja päällä Picture Polishin Denim. Raidat on tehty vinyylien avulla ja pitkästä aikaa oltiin kavereita vinyylien kanssa ja lakat ei pahemmin vuotaneet sinne minne ei pidä.

Punaisena on Kikon 430 Chili Pepper Red, jonka päällä vahvaa kultaista shiftiä peittämässä vielä Picture Polishin Snow.


Lopputulos on mielestäni mukavan merihenkinen kiljumatta kuitenkaan "ankkurit vesille". Tai jotain, muuta mitä merimiehet voisivat huutaa.


Kynsillä:
Essie - Blanc
Picture Polish - Denim
Picture Polish - Storm 
Kiko - 430 Chili Pepper Red 

[Huom: postaus etukäteen ajastettu, vastailen kommetteihin viimeistään ensi viikonloppuna :)]

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...