5.2.2015

Mirror mirror on the wall...


Kynsilakkamaailmassa tuntuu aina olevan joku tietty asia (tai joskus useampiakin) pinnalla, joka sitten saa hypeä aikaan ja anakin itseni usein seuraamaan muita kuin hai laivaa. Myönnän, mulle on helppo markkinoida asioita ja olen sitä tyyppiä, joka ajattelee, että "kun muut on niin innostuneet näistä, on siihen oltava syy ja ehkä minäkin testaan". Ja sitten taas huomaan naputtelevani salasanaa paypaliin ja mietin, kuinka onnellisen tietämätön olisin näistä "pakkohankinnoista" ilman blogeja, facebookia ja instagramia... Toisaalta taas, olisin myös missannyt monta hyvää tarjousta, alekoodia ja upeaa lakkaa, ellei seuraisi sosiaalista mediaa. Kolikollahan on aina kaksi puolta... 

Viime vuoden puolella hurmannut ihastus oli Cirquen Mirror Mirror. Mä en hetkeäkään väitä etteikö se olisisi kaunis, itseasiassa tuo on todella ihana lakka, mutta... mä odotin tältä enemmän. Se on ihana, mutta olin jotenkin mielessäni kohottanut tän sellaiselle luksusta pullossa tasolle, että lakatessa fiilis oli vähän njäh. 


Mietin tosin, että voisiko tuohonkin vaikutta se, että nämä lakkaukset epäonnistuivat aluksi ihan täysin. Nimettömässä ja pikkusormessa oli combona Chinan Something Sweet ja OPIn Happy Anniversary, jotka ei tuntuneet koskaan kuivavan ja rutistuivat ihan täysin. Mökötin siis kynsilleni ensiksi 24 tuntia ennen kuin ehdin vaihtamaan tuon pinkin Madison Ave-Huen noihin sormiin ja kas, heti näyttää kivemmalta. Itseasiassa näitä kuvia katsellessa lämpeän tuolle Mirrorille taas vähän enemmän. 

Voisiko siis olla, että se psykologinen epäonnistumisen tunne, jonka ensimmäinen versio kynsistä aiheutti, vaikuttaa myös siihen, että omat fiilikseni Mirroria kohtaan ovat vähän laimeat? Tiedä häntä, mutta olen ainakin päättänyt antaa tuolle lakalle vielä uuden mahdollisuuden ja eiköhän se kokoelmassani muutenkin pysy - jo pelkästään sen takia, että en omista toista vastaavaan lakkaa :) 


Kynsillä:
Cirque - Mirror Mirror
Essie - Madison Ave-hue
Water Decals

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...