19.2.2015

#ablecs15: Shades Of Grey


Musta tuntuu, että viime viikon aikana joku tuutista on tullut jonkinsuuntaista mielipidettä jotka alkaa numerolla 50 ja päättyy eri harmaan sävyihin. Tuntuu, että Mr. Grey on kaikkien huulilla ja mielipiteitä on lähinnä kolmea tyyppiä: vahvasti puolesta, vielä kovemmin vastaan tai "en ole lukenut, en aio katsoa leffaa". Mä taidan hassusti pudota johonkin noiden kolmen mielipiteen väliin.

Kirjoista ensimmäinen on tullut kahlattua läpi ja toisessa olen ollut jossain puolivälin paikkeilla noin ikuisuuden. Mulle ne kirjat ei aiheuta oikeastaan mnkäänlaisia fiiliksiä. Itse teksti ei mielestäni ole yhtä huonoa kuin miksi monet sitä haukkuun, lähinnä juoni ja koko tarina ylipäätään on aika köyhä. Hyvillä näyttelijöillä olisin saattanutkin katsoa leffan mielenkiinnosta, mutta kun viattoman naisen rooliin palkataan nainen, josta omat assosiaationi on nuutuneen yh-äidin perikuva, eikä miespääosakaan aiheuta tunteita suuntaan eikä toiseen, en tiedä miksi tuhlaisin aikaa tai rahaa tuohon leffaan. 


Kynsille sentään voin harmaata soveltaa ja sanon heti, että my apologies kuivien kynsinauhojen puolesta. Lähdin maanantaina hanskoitta liikenteeseen kun pakkasasteita oli melko kiitettävästi ja kädet ei ole vielä ehtineet toipua. 

Ajattelin ensiksi dry brush taktiikkaa kynsiin, mutta koska kerran olen sellaisen jo harmaan sävyillä tehnyt, ajattelin, että välillä voi testata jotain muuta. Niimpä leikkasin pieniä paloja pesusienestä ja aloin töpöttely-urakan. Ja kyllä, pidin lopputuloksesta ihan hurjasti!


Muutaman manikyyrin olen tähän teemaan liittyen ehtinyt jo nähdä tätä naputellessani ja aika monella tuntuu olevan samantyyppiset ideat harmaan sävyjen toteuttamiseen kynsillä. Kauniita manikyyrejä on monet tehneet. 


Aluksi tosiaan kruunasin koko komeuden mattalakalla ja elin niin päivän verran, mutta seuraavana päivänä oli jo aika vaihtaa päällyslakka päälle ja kokeilla toinen päivä sillä tavoin. Cremejen kanssa sillä ei hirveän suurta vaikutusta ollut lopputulokseen onko lakkaus matattu vai ei. Itse ehkä kallistuisin kuitenkin mattauksen puolelle. Kynsillä:
Nfu Oh - 61
China Glaze - Liquid Leather
Kiko - 326
Barry M - Grey
Kiko - 328
Essie - Blanc

Hitaasti mutta varmasti liikutaan siis haastekynsissäkin kohti haastavampia versioita, vaikkei näiden tekemiseen liiemmin aikaa tuhlaantunut. Vielä kun keksisi mitä kynsilleen laittaisi tämän viikon toista teemaa varten, menisi jo melkein hyvin... 

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset kynnet, tykkään :) Kirja sarjastakin tykkäsin, mutta elokuvaan suhtaudun jo valmiiksi aika skeptisesti, sillä koskaan ei elokuva ole yltänyt kirjan tasolle, ja sitä se ei tule tekemään tälläkään kertaa :P Olen itseasiassa tänään kuitenkin menossa katsomaan tuon elokuvan. En niinkään elokuvan vuoksi, vaan menemme tyttöporukalla ulos, ja kun olemme kaikki tuon kirjjasarjan kahlanneet läpi ajattelimme sitten käydä samaan syssyyn yhdessä elokuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa mukavalta tyttöjenillalta, toivottavasti teillä on hauskaa :)

   Poista
 2. Todella hieno lakkaus! Ton leffan katon vasta, kun vuokralle tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) vuokralla tosiaan voisinkin harkita ton leffan katsomista.. tai jos se joskus netflixiin tiensä löytää...

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...