11.2.2015

In your face! I'm Green!


Tammikuun puolella ostin kirpparilta viiden China Glazen setin super halvalla, lähinnä tämän yhden lakan takia, jota olen himoinnut jo pitkään, mutta jota ei koskaan ole tullut tilattua. Uskon harvoin kun joku kertoo tietyn lakan koostumuksen olevan huono ja tykkään muodostaa itse mielipiteeni asioista. Jääräpää, mikä jääräpää. Silti jostain syystä olin päättänyt uskoa, että Grass Is Lime Greener on kamala lakattava.

Niimpä sitten melkein pari viikkoa tuijottelin tätä lakka telineessä, ja mietiskelin, et joo, lakkaisin tolla, jos se ei olisi niin kamala lakattava... Miksi minä edes ostin sen, jos kammoan jo sen testaamista? Logiikka ei selvästi asu tässä osoitteessa. 


Yksi päivä muutaman hetken lakkaa haikaillen tuijotettuani, päätin sitten tarttua pulloon taisteluasenteella. Olin tosiaan valmistautunut suunnilleen siihen, että kun saan ensimmäiset lakkapisarat kynsilleni, ne ottaa pienet jalat alleen ja lähtee maanpakoon kauas kynsiltä huutaen samalla apua lähistöllä olevilta lakkapulloilta. Ehkä oli ihan hyvä, että olin kuvitellut pulloon pienen vihreän monsterin, sillä verrattuna siihen mitä oletin tämän lakan olevan, yllätti tämä positiivisesti.

Okei, ensimmäinen kerros oli aika karua katseltavaa kynsillä ja siinä vaiheessa mietin hetken tuleeko tässä kesää ollenkaan, mutta toinen, paksuhko kerros pelasti kaiken ja siinä kohtaa sovittiin, että ollaan kavereita keskenämme. Päälle vielä kerros Maybellinen Chalk Dustia, mun ultimate suosikkiani mustavalko-toppereista ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Lakkaushetki, jota luulin kamalaksi, osoittautuikin melko harmittomaksi ja nopeaksi, ja lopputulos on ihana.

Ja tuo väri! Ihana neon-pastelli-creme! Bleached neons taisi olla Maybellinen samantyyppisten lakkojen kokoelman nimi, ja johonkin samaan kategoriaan tämä menee. Pitääkin tutkia tarkemmin China Glazen viime vuosien kokoelmia, muistaakseni sieltä pitäisi pari vähän samantyyppistä lakkaa löytyä. 


Kynsillä: 
China Glaze - Grass Is Lime Greener
Maybelline - Chalk Dust 

6 kommenttia:

 1. Grass Is Lime Greener on niin ihanan värinen et ei mitään rajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, jotenkin osaan aavistaaa, että kesällä tämä lakka saattaa löytää tiensä kynsilleni... ja usein :D

   Poista
 2. Super pretty, now I feel like doing the exact same thing but with China Glaze's Highlight of My Summer :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuh, I think that would look really good as well... I've been eyeing Highligt Of My Summer for a while now...

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...