15.2.2015

#ablecs15 Something other than pinkNäitä kynsiä tehdessä oli jotenkin hauska huomata, että vaikken oikeasti mielestäni käytä pinkkiä mitenkään muita värejä dominoivimmin, silloin kun sulta rajataan sen käyttö pois, on mielessä vain kynsiä joissa se esiintyisi. Käänteispsykologia taitaisi toimia itseeni edelleenkin. 

Nämä kynnet oli koko kynsilläoloaikansa "keskeneräset". Kolme päivää siis... Koko ajan olin lisäämässä niihin jotain. Ehkä leiman, mutta millä välillä? Ehkä niittejä, ehkä jotain ihan muuta. Lopulta tajusin että tykkäsin tästä yksinkertaisesta liukuväristä sen verran paljon, että eihän tämä kaivannut oikeastaan mitään muuta kaverikseen. Onglema ratkaistu siis. 


Zoyan Pixiedusteissa on ihanasti sävyjä siten, että liukuvärjäyksen saisi toimimaan todella moni eri väreillä hyvin. Tuijottelin siis Pixieitä jonkun aikaa ja arvoin vihreän, mustan ja sinisen välillä. Ensimmäisen pelkäsin taittavan liian jouluiseen helposti, toisen kohdalla taas ajattelin, että mustan tekstuurin siistiminen olisi aika rasittava puuhaa, joten ehkä sininen on parempi vaihtoehto. Missä universumissa, siitä mulla ei ole tietoa...

Mä oon tässä parin viikon aikana yrittänyt vähän sellaista outside the box -meininkiä tekstuurien kanssa. Kaikki aina esittelee ihania tekstuuri-liukuja ja leimauksia sanoen, että se on helppoa kuin mikä, mutta itse jotenkin olen ollut epäileväinen silti. Nyt voin sanoa, että ihan turhaan panikoin, sillä harvinaisen helposti tuo liuku kynsille onnistui. Siistiminen tosiaan oli sitten oma lukunsa vaikka suurimmat sotkut sainkin peel off:n avulla poistettua kynsinauhoilta. Silti tällä hetkellä tekisi mieli taas alkaa tuputtelemaan sienellä ja toivoa, että liukuvärjäys onnistuisi yhtä hyvin kuin näiden lakkojen kanssa. 


Kynsillä:
Zoya - Sunshine
Zoya - Nyx
Zoya - Godiva

Ensimmäinen viikko meni haastekynsien kanssa vähän sieltä "missä aita on matalin", mutta toivotaan, että tulevaisuudessa olisi aikaa panostaa vähän monimutkaisempiinkin koristeluihin :) 

12 kommenttia:

 1. Ihanan sulava liuku! Kerran oon tainnu vastaavaa testata tekstuureilla, mutta jotenkin se sienellä töpöttely teki siitä pinnasta ihan hullun karhean ja hetken sitä ihmeteltyäni lisäsin päällyslakkaa kerroksen eli koko ideahan siinä meni ihan pieleen. Pitäisi varmaan olla rohkea ja ottaa uusiksi jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä mä itsekin pelkäsin, että pinnasta tulee liian karhea kun perinteisesti päällyslakka "tasoittaa" vielä sitä liukua. luulen, että nämä Zoyan Pixien orignal versiot on sen verran sileitä tekstuureita, jos nyt noin voi sanoa, että pinta ei pääse liian karheaksi :)

   Poista
 2. Ihana liukuvärjäys, just keskenään sopivat lakat olet valinnut :) ei tuo lakkaus mielestäni edes mitään koristeluita tarvii, välillä less is more! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun pitäisi ehkä oppia tuo less is more ajattelutapa, koska se on harvoin oma vahvuuteni :D

   Poista
 3. Noi pixiet on ihania <3! Kaunis on lakkauskin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pixiet on kieltämättä melko rakkauslakkoja <3

   Poista
 4. Tosi kauniisti onnistunut tuo liuku :) Pitäisi varmaan itselläkin kokeilla tekstuurilakoilla liukuvärjäystä, kyseinen tekniikka kun on minulle jostain syystä todella vaikea, en vain saa tarpeeksi sulavaa liukua aikaiseksi. Varmasti kyllä harjoittelun puutettakin mutta kun ei kärsivällisyys kestä tehdä kynsiä uusiksi koko ajan liukua harjoitellessa... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein väittäisin, että näillä tekstuureilla oli helpompi tehdä liukua kuin monella paksummalla cremellä yms... Mä oon toteuttanut tässä viikon sisään useammankin liukuvärjäyksen ja tuntuu, että tässä kohtaa mitä ohuempi lakka on, sitä helpompi sillä on liukuvärjätä kun kerroksia voi töpötellä useamman ja lakat ei vaadi ikuisuutta kuivuakseen :)

   Poista
 5. Tosi nätit kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan! :) Ei niihinnaina kaikkia mahdollisia koristeita tarvitakaan, varsinkaan kun on niin nätti liukuvärjäys. Yksimkertaisen kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun pitäisi opettaa itselleni se yksinkertaisuuden kaunius kun aina tunnun jäävän kaipaamaan "jotain lisää" :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...