20.2.2015

Empire State of Mind


Mä olen jo pitkään halunnut tilata MoYou Londonin Tourist 02 laatan, joka julistaa maailmassa New Yorkin, ja samalla vähän myös muun Amerikan ilosanomaa. Miksi, no kun minä haluan Yankee-symboleja kynsilleni, vaikka olin aika pitkään väärässä käsityksessä lajista, jota ko. joukkue pelaa.


Viime syksynä sain viimein tekosyyn ostaa tuon laatan, kun countdown yhdeksään tuntiin metallipurkissa alkoi jälleen.


Mä vähän epäilen, mutta jos joku on sattunut eksymään blogini puolelle jo sen alkuaikoina, voi ne lukijat tietää, että New York oli mulle koti hetkellisesti suunnilleen kuusi vuotta sitten. Sitemmin olen ehtinyt rakastua jo useampaan kaupunkiin, enkä hyvin pitkään ole varsinaisesti kaivannut sinne takaisin. New York on ihana, mutta Euroopan suurkaupungeissa on mielestäni enemmän historiaa ja persoonaa. Ehkä ihan hyvä niin, koska euroopan sisällä on huomattavasti halvempi ja kätevämpi liikkua.

Hauska kuitenkin huomata, kuinka lapsi karkkikaupassa fiilis itselläni tällä hetkellä on ja kuinka suurella innolla odotan reissua niille kaduille, joita joskus kodiksi sai kutsua. Tiesin aina, että joskus tulisin palaamaan lomalle Isoon Omenaan, mutta se ei koskaan ole ollut itselleni se kohde numero yksi. Sain kuitenkin vanhemmiltani äärimmäisen anteliaan synttäri/joululahjan lentolipun muodossa heidän suunnittelemalle matkalleen, josta totta kai olen enemmän kuin kiitollinen. 


Koska mun oli ihan pakko tehdä maailman ironisimmat I<3ny en="" ennen="" hde="" i="" kynnet="" l="" m="" n="" nbsp="" reissua="" sent="" sormilla="">suureen maailmaan
edustamaan – ja ajattelin nämä blogin puolellekin jakaa. Ja samalla kertoa, että vaikka blogi päivittyykin tässä tulevan viikon aikana melko normaaliin tahtiin, bloggaaja itse toivottavasti samalla hetkellä syö Milk Dudseja ja juo Ginger Alea niin, ettei niitä ihan heti tule ikävä. Ei kannata siis ihmetellä, jos kommentteihin ei kuulu vastauksia yms. Yritän Instagramiin päivitellä matkakuvia reissustakin wifi-yhtyden sallisessa :)


Kynsillä:
Essie – Blanc
OPI  - Happy Anniversary
MoYou London – Tourist 02
Konad – Black
Konad – Red

Adios!

6 kommenttia:

 1. Oooh, hyvää reissua! :)<3 Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja ihanaa matkaa ja shoppailu hetkiä =)

  VastaaPoista
 3. Turvallista matkaa!!! Ostospostausta ootellaan tietenkin vesikielellä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ostospostausta alan vääntää toivottavasti piakkoin, kunhan saan tällä hetkellä kämpässä vallitsevan tavarakaaoksen jotakuinkin järjestykseen...

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...