17.2.2015

Gradient vampire


Leimaillaanko taas? Mulla oli pidempi tauko leimailusta tuossa jossain vaiheessaja nyt olen taas pääsyt siihen makuun taas kiinni - ehkä liiaksikin kun leimoja näkyy kynsillä koko ajan. 

Näissä kynsissä idea muuttui noin kuusi kertaa toteutuksen aikana, joten en edes muista mikä se alkuperäinen idea oli, mutta lopputulos oli nudea, leimoja ja vähän tekstuuria kaiken kruunaamiseksi. 


Pohjalla tosiaan on OPIn My Vampire Is Buff, joka tuntuu olevan kaikkien suosikki kermanvärisistä lakoista. Ihan loistava koostumus tässä kyllä on, mutta omaan lämpimään ihonsävyyni tämä on ehkä vähän liian kellertävä. Itse en onneksi hirveästi piittaa, vaikka jotkut lakat ei täysin omaan ihooni sopisikaan, joten Vampire pääsee varmasti jatkossakin kynsille.

Tahdoin koittaa "liukuväri"leimoja / monivärileimoja ja nappasinkin pöydällä lojuneen BP-15 laatan käyttöön, koska siinä näytti olevan juuri sopiva kiekurakuvio. Laatasta tosiaan kirjoittelin aiemmin jo saatuani sen Bornprettystorelta käyttöön, joten tarkempia kokemuksia löytyy muutama postaus alempaa. Jotenkin oletin, että nuo leimauslakat olisivat ehkä sekoittuneet vähän enemmän toisiinsa kuin mitä ne loppuviimein tekivät, mutta saatiimpa aikaiseksi kivat raitaiset leimat ainakin.


Näin jälkikäteen kun katson kynsiä, olisi pitänyt jättää vinyylit laatikkoon ja tehdä koko nimettömään liuku noilla Zoyan Pixiedsteilla, koska nyt niitä on kynnellä olevinaan kolmea, mutta lopputuloksesta voi tarkkaan katsoessa löytyy jopa kaksi sävyä... Idea oli siis samalla lailla kun leimoissa käyttää vaaleanpunaista, punaista ja violettia tekstuuria, lopputulos oli vähän epämääräinen. Luulen että näitä lakkoja ei kyllä hyvälläkään tahdolla voi siirtää kokeilemattomista laatikkoon...


Kynsillä:
OPI - My Vampire Is Buff
Zoya - Carter
Zoya -  Chyna
Zoya - Arabella
Konad - Pink
Konad - Red 
Konad - Royal Purple
BP-15
Nail Vinyls - Lightning

Tuntuu, että näissä kynsissä käytettyjen tuotteiden lista oli ihan tuhottoman pitkä, vaikka loppuviimein kyseessä oli melko yksinkertaiset ja nopeasti tehdyt kynnet... 

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! Nuo monivärileimat on tosi hienot :)

  VastaaPoista
 2. Juu, mäkin haluasin oppia ton monivärileimauksen , kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi useammalla värillä leimaaminen ei varsinaisesti ole kovin vaikeaa mut jos pitäis noi värit saada liukumaan, se voi ollat toinen juttu :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...