20.4.2015

#ablecs15: Dot Dot Dot


dot dot dot
...

Mun on pakko myöntää, että minä pidän pilkuista koristeluissa. En ehkä näissä kynsissä, mutta noin niin kuin yleisesti, dotting tool on mun yksi suosikkityökalujani, joilla askarrella. Viime viikko vaan ei ollut mun viikko ja koska päivät loppuivat käsiin, myös kynsien kanssa mentiin sieltä mistä aita on matalin, vaikka vähän korkeammalle olisi voinut tähdätä. 


Kevätfiilistä lähdettiin kuitenkin hakemaan keltaisella hololakalla, joka viime viikolla kotiutui tähän osoitteeseen. Mulla ei aiemmin ollut keltaista holoa ja vain yksi Smitten Polishin lakka, ja koska tykkään keltaisesta ja siitä, että lakkoja on ainakin 2 / merkki laatikoissa, oli tämä täydellinen lisä kokoelmaan. Aika ohutta tämä on, joten lakkasin kaksi kerrosta China Glazen Lemon Fizzin päälle. En tiedä olisiko tulos ollut erilainen kirkkaan keltaisen päälle lakatessa, lähinnä hain itse vain peittävää pohjaa sellaisesta lakasta, jonka kohdalla itselläni on jonkinlainen loppuunkulutusprojekti. 


Koska tekstuuripallo on yleensä tosi kivoja, otin OPIn Solitairen ja Emotionsin käyttöön. Ja muistin nopeasti, miksi nämä ei kovin pieniin palloihin sovellu, koska näiden tekstuurin joukossa on glitteriä. Meni siis juuri niin kuin pitää.. 

Jotenkin hassua, että kaikki nämä tuotteet yksinään omat omia suosikkeja ja Smitten Polishia lukuunottamatta voin sanoa näiden toimivan loistavasti, mutta tällä kertaa se taisi olla lakkaaja, joka toimi tuotteita vastaan... 


Kynsillä:
China Glaze - Lemon Fizz
Smitten Polish - Sunny Side Up
OPI - Emotions
OPI - Solitaire

Pakko muuten vielä mainita, että outoihin lakannimiin rakastuneena, Sunny Side Up pistää ainakin itselleni hymyn huulille kerta toisensa jälkeen. Ihana nimi keltaisella, ilman niitä perinteisiä kliseitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...