30.4.2015

#ablecs15: Out Of The Comfort Zone // Hyvää vappua!


Etukäteen kun ajattelin, luulin, että tämän viikon teemat olisivat yksiä suosikkeja tässä #ablecs15 haasteessa. Oh so bright -teemana toteutui jo alkuviikosta, mutta ne kynnet saavat odottaa julkaisuaan viikonlopulle. Out of the comfort zone taas... noh, törmäsin ongelmaan, että loppuviimein nykyään melko harva asia on oikeasti oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Ennen sinne putosi melkein kaikki nudet ja ruskeat lakat, mutta niistäkin olen oppinut tykkäämään, vaikkei ne edelleenkään pääse kynsille yhtä usein kun muut lakat.

Toinen tekniikka, joka on ollut aika kaukana mukavuusalueelta pitkään on ollut vesimarmorointi ja ylipäätään veden kanssa pelaaminen. Sekin on alkanut viimeisen parin kuukauden aikana luonnistua melko mukavalla tavalla, joten sekin on nyt eliminoitu. 


Ainoa, mitä kynsilläni en koskaan oikeastaan harrasta, on yksivärinen valkoinen lakkaus. Miley Cyrus fiboja ja sitä rataa... Mutta yksivärinen valkoinen lakkaus ei oikein napannut haasteeseen, johon kuitenkin tahdoin jotain koristeluja myös mukaan. 

Sitten keksin: valkoiset crelly-glitterit! Piiiitkän ajan boikotoin kaikkea, missä on valkoinen kermainen pohja ja glitteriä seassa. Nyt kun mietin, taitaa mun kokoelmasta löytyä yhteensä 5 valkoista crelly-glitteristä, joista yhden kohdalla olen vähän epävarma pitäisinkö sen vai laittaisinko eteenpäin. Vähitellen olen siis lämpenemässä näillekin, mutta erilaisia valkoisia crelly-glittereitä on varmasti satoja erilaisia maailmassa, joten edelleen mennään varmaan promilleissa niiden suhteen, joista oikeasti pidän. 


Uusin tulokas on Emily De Mollyn Sugar Free, jonka valkoisessa pohjassa on kaikkea minimaalisesta micoglitteristä keskikokoisiin circle-glittereihin turkoosina, keltaisena ja pinkkinä. Voi nam! Usein indieiden kanssa ongelmana saattaa olla se, että painavimmat glitterit uppoavat pullon pohjalle ja saa harrastaa pientä kalastelua, mutta tässä sitä ongelmaa ei ollut. Oikeastaan päinvastoin, piti katsoa huolella, ettei siveltimessä ole liikaa glitteriä, ettei ne kerrostu kynnelle liikaa. Parempi kuitenkin näin päin ehdottomasti! Näissä kynsissä lakkasin kaksi kerrosta Sugar Freeta yhden valkoisen lakkakerroksen päälle. Ja kyllä, tästä lakasta tykkään! 

Päälle leimasin MoYoun Pro 07 laatasta yksinkertaisen kuvion, mikä ei peittäisi liikaa pohjalakkaa. Paikoittain leimat ei leimautuneet ihan yhtä teräviksi kuin olisin toivonut, mutta ei anneta sen haitata. Ja hei, näillä kynsillä on hyvä juhlia myös vappua!


Kynsillä:
Barry M - White
Emily De Molly - Sugar Free
Konad - Black
MoYou London - Pro 07

Kuun viimeisellä postauksella haluan toivottaa mahtavaa vappua kaikille lukijoille! Tämäkin ajoittain itsensä vanhaksi opiskelijaksi itsensä kokeva ajatteli vetäistä haalarit jalkaa ja lähteä ainakin pikniköimään ulkoilmaan. Tällä hetkellä aurinko yrittää pilkistellä ikkunasta jo sisälle, mikä on melko mukava parannus eiliseen räntäsateeseen ja pariin lämpöasteeseen :) 

8 kommenttia:

 1. Iihanat kynnet, iihana lakka ja iihana leima! <3 :D

  VastaaPoista
 2. LOVE the base and the contrast of the black stamping on top.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks :) I really did like the combo as well :)

   Poista
 3. Onpa nätti lakkaus! <3 Mulle aiheuttaa nuo valkopohjaiset crellyglitterlakat edelleen vähän vilunväristyksiä, eikä omasta kokoelmasta siis löydy yhtäkään. Tällain leimaukseen yhdistettynä näyttää kyllä kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mulla kanssa meni vuosia ennen kun löysin mitään tämän tyyppistä mistä tykkäisin, nyt pitää googlailla tosi tarkkaan swatcheja näistä ettei tule tehtyä hutiostoksia :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...