3.4.2015

#ablecs15: Monochromatic


Näköjään oon jättänyt taas tän viikon haasteteemat viikonlopulle julkaistaviksi. Tai noh, oikeastaan nämäkin kynnet taisin tehdä jo maanantaina, mutta koska sen jälkeen on ollut muita postauksia julkaistavana, en ole saanut vain kirjoiteltua, koska en ollut ihan täysin tyytyväinen näihin kynsiin. Jos tässä pääsiäisenä ehdin, voisin yrittää postailla vähän useammin, koska tosiaan sisältöä tällä hetkellä kuvina on vähän enemmän kuin mitä omaan noin joka toinen päivä postaustahtiin mahtuu. Mutta noh, katsotaan, mitä nämä pyhät tuovat tullessaan... 


Kävin siis ensiksi kiinni tämän viikon monochromatic teemaan, joka aiheutti itselleni vähän harmaita hiuksia. Tiesin kyllä mitä teema tarkoittaa, mutta kaikki ideani olivat sellaisia, jotka kaatuivat ajatukseen "mutta tämä kaipaisi hitusen mustaa/valkoista/mitä tahansa muuta väriä tasapainottamaan vähän". Aikani turhautuneena helmereiden edessä istuttuani päätin, että päivän väri on sininen, siitä yksinkertasesta syystä, että mulla oli yhteensä neljä testaamatonta sinistä lakkaa, joista kolme sain mahdutettua tähän lakkaukseen. 

Aksenttikynsissä on tylsästi pelkkä KBShimmerin Periwinkle Time, jonka sulamisesta tähän värimaailmaan voi olla montaa mieltä, onhan periwinkle värinä hyvin violettiin nojaava, mutta itseäni se ei haitannut. Toinen vaihtoehto tälle olisi ollut saman merkin kevätkokoelman sininen crellylakka, jonka glittereissä on punaista ja kultaa, joten ajattelin, että tämä periwinkle on ehkä kuitenkin se harmonisempi valinta tähän lakkaukseen. 


Muut kynnet aiheuttivat taas vähän enemmän päänvaivaa itselleni, koska automaattisesti olisin halunnut liukuvärjäillä ja leimailla, mutta koska tein jo pari viikkoa sitten toiseen teemaan violetilla liukuvärit ja leimat, en halunnut toistaa itseäni liikaa. Niimpä valitsin yksinkertaiset single chevron vinyylit tähän koristeluun ja kolme cremelakkaa. Mulla oli aika huonot kokemukset näistä kyseisistä vinyyleistä aiemmin, mutta nyt kun asettelin ne kynnelle eri suunnassa kuin viimeksi, toimi nämä onneksi vähän paremmin.

Näillä kynsillä en viihtynyt kuin päivän ajatellen kokoajan, että nämä kaipaisivat vielä jotain ollakseen todella kivat, mutta koska en keksinyt mitä se jotain on, päätin vain puhdistaa lakat kynsiltä ja siirtyä seuraavan idean kimppuun. 


Kynsillä:
China Glaze - Uv Meant To Be
China Glaze - DJ Blue My Mind
OPI - What's With The Cattitude
KBShimmer - Periwinkle Time
Nail Vinyls - Single Chevron

Mulla olisi vielä tämän viikon toinen teema, eli pääsiäinen toteuttamatta kynsille. Tällä kertaa ongelmana ei ole se, etteikö ideoita olisi, vaan enemmänkin se, että ideoita olisi jo vähän liiankin monta enkä enää tiedä mitä niistä kannattaisi lähteä toteuttamaan... 

2 kommenttia:

  1. Oih miten harmoniset ja kauniit lakkaukset! <3 Hyvinhän sä tästä haasteesta selvisit :)

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...