22.4.2015

Vesi Meloni


Mä en yleensä ole se maailman aktiivisin ihminen testaamaan uusia koristelutekniikoita. Se on ihan fakta, enkä ala sitä sen kummemmin kaunistelemaan. Tykkään pysyä niissä mitä osaan. Viime aikoina on kuitenkin positiivisen usein tullut tartuttua uusiin koristelutyyleihin ja osaltani syytän instagramia tästä - ihmiset tekevät eri tekniikoista ihan liian helpon näköisiä.

Näin viikonloppuna nämä Sveta Sandersin kynnet ja tiesin heti, että haluan koittaa jotain samanlaista. Moni muukin on esitellyt ig:ssä videoita, joissa marmoroidaan kuppiin, annetaan lakkalaatan kuivua veden pinnalle, jonka jälkeen se nostetaan vedestä ja leikellään haluttuja palasia kynsille. Sounds easy right? 


Mä päädyin pudottelemaan nopeasti lakkapisaroita kuppiin ennen kuin aloitin tikuttamaan lakkoja sunnuntai-iltana ja ajattelin, että jos tämä ei onnistu, mennään sitten maanantai yksivärisillä kynsillä. Mulla oli niiden leimadecal kokeilujen jälkeen vähän kammo mistään, mitä pitäisi kuivuttuaan kynnelle lähteä asettelemaan.

Olin kuitenkin positiivisen yllättänyt kuinka helppoa lakkalaattaa oli käsitellä. Omani kuivui varmaan puolisentoista tuntia ennen leikkausoperaation aloittamista ja oli leikatessa kuiva, mutta veden ansioista ei kuitenkaan sellainen täysin käsiinhajoavan kuiva. Lakkakolmiot oli helppo asetella kynnelle Sechen avulla ja ne sulautuivat kynnelle ilman, että olisivat liiemmin sotkeutuneet. Jos jotain olisin saanut muuttaa, olisin ehkä valinnut pohjaksi vaikka valkoisen lakan ja kiinnittänyt vähän enemmän huomiota, että palaset ovat saman kokoisia kaikki, mutta hei, ei ekalla kertaa aina voi ihan kaikkea saada. Kynsillä:
Kiko - 356 Melon
Kiko - 288 Flamingo Pink
Kiko - 338  Light Lavender 

Onko muut testanneet jo tätä tekniikkaa? Ajattelin seuraavaksi testata samaa tekemällä oikeasti kuvioitakin veden pintaan, kuvittelisin nimittäin, että tämä säästäisi omia hermojani vielä enemmän kuin itse vesimarmorointi... 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...