28.4.2015

Oh So Distressed


Tiedättekö kun välillä oikein ihastuu johonkin koristelutyyliin, tekee mieli tehdä samalla "kaavalla" kynsiä vain kerrasta toiseen. Mulla se oli alkukuusta skittlette, johon kuului kaksi kynttä leimaten, yksi tekstuurilla ja kahdelle sitten joku creme. Sen jälkeen vaihdettiin pelkkiin leimauksiin aksenttikynsillä. Jossain kohtaa piti itsekin hyväksyä se fakta, että on muuten tullut leimattua - ja päätin että nyt tehdään jotain uutta. Vastaus löytyi tällä kertaa distressed tekniikasta. 


Mä olen aiemmin tehnyt enemmän ja vähemmän onnistuneita kynsiä tällä tekniikalla, joten sutiessa alkoi hahmottumaan mennäänkö tällä kertaa tietä pitkin loppuun saakka, vai rämmitäänkö metsän kautta ja kun on valmista, lopputulos ei välttämättä huuda hienoutta. Mä olin tällä kertaa hyvin tyytyväinen siihen, mitä sain aikaiseksi, vaikka aika värien sekamelskaksi mentiin. 


Kuivasuti-tekniikkaan väreiksi valikoitui neljä Kikoa, jotka edustaa enemmän ja vähemmän samaa värimaailmaa. Harmaa, tummempi luumu ja kaksi tuollaista violetti/vaaleanpunainen/vanha roosa hybridiä. Kauniita värejä kaikki yksinään ja vielä kaunimpia yhdessä.

Ihmettelen, että missä luuraa se oma jokakeväinen pastellifiilis, koska tänä keväänä taiteillut kynnet ei liiemmin ole pastellisävyjä nähneet... 


Kynsillä:
Barry M - White
Kiko - 379
Kiko - 327
Kiko - 499
Kiko - 501 
Oil effect strassit 

Pakko myöntää, että saatuani pohjat valmiiksi mietin hetken, voisinko leimata päälle vielä jotain. Päätin kuitenkin lopettaa kerrankin ajoissa, ettei sitten harmita, että meni pilattua kynnet kun ei osannut lopettaa. Ehkä hyvä niin, omaa silmää nämä ainakin nimittäin miellyttivät :) 

8 kommenttia:

 1. I love abstract looks like this.

  VastaaPoista
 2. Me tehtiin Heidin kanssa yhdet haastekynnet distressed tavalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitääkin käydä kurkkimassa myös teidän tuotoksia :) saattaa tosin olla, että olen ne jo nähnyt, mutten vaan muista :D

   Poista
 3. Huiput värit :) Harmaa tuo tuonne jotain särmää. Tykkään kovasti! Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkäsin kanssa harmaasta, ettei ihan liian monotonisella linjalla menty kuitenkaan :)

   Poista
 4. Wautsi, todella kaunis lopputulos! <3

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...