8.7.2016

Gradient love

Juuri muutama päivää sitten esittelin kasan kesäkuussa kotiutuneita ostoksia ja vaikka ne kaikki edelleenkin ovat mielestäni aivan ihania, koin pari päivää sitten ongelman, kun illalla mikään testaamaton lakka ei inspiroinut kylliksi kehittämään kokonaista lakkausta sen ympärille. Sen sijaan mielessä kummitteli pinkkistä siniseen liuku, järjestettyäni juuri lakkoja uusiksi laatikoissa ja KBShimmerin viime kesän neonien huutaessa nimeäni. 

Mulla on testaamattomat lakat aina odottamassa käyttöä lipaston päällä erikseen ja tavoite toki olisi mahdollisimman usein saada tuo ständi tyhjäksi. Siitä huolimatta en stressaa liikaa sen sisällöstä vaan nytkin nappasin jo testatut lakat kiertoon, koska kerran oli sellainen fiilis sillä hetkellä. Ja onneksi nappasinkin, tykästyin näihin kynsiin  nimittäin ihan kympillä!


Kaikki kolme neon cremeä on KBShimmerin  viime kesän jättijulkaisusta. Yksikään ei ole liian uniikki, mutta tykkään näistä kaikista näiden ollessa kirkkaita, mutta kuitenkin hyväkäytöksisiä cremejä. Tähän liukuväriin tarvittiin muistaakseni kolme kerrosta, enkä stressanut liikaa värien sulautumisesta yhteen, kun tiesin leimaavani vielä päälle. 


Leimoja pohdin hetken aikaa, koska halusin sellaisen leiman, joka toisi vahvan mustan kontrastin liukuvärin päälle, mutta jonka läpi liukuväri kuitenkin pääsisi oikeuksiinsa. Kerrankin taisin onnistunut jopa yrityksessäni ja Über Chicin 6-01 laatan sydänkuvio sopi näihin mielestäni todella hyvin. Musta tuntuu, että mulla ÜC laatat on olleet kovalla käytöllä viimeaikoina, koska niille mulla ei ole erillistä laattakansiota vaan ne osuvat aina ensimmäisinä käsiini kun alan selailla laattoja mukavan kuvion toivossa. 


Instagramissa ihailen aina päivittäin upeita matattuja lakkauksia, jotka näyttävät syötävän hyviltä (esim MoYou London, ladyandthe_stamp), mutta jotenkin itse unohdan aina käyttää mattalakkaa muokkaamaan lakkauksista vähän erilaisia. Tällä kertaa muistin mattalakan olemassaolon ja työpäivän päätteeksi päätin vielä testata miltä nämä lakkaukset näyttäisivät matattuina. Ja kyllä, tykkään ihan pähkinöinä näistä!


Lisäksi, pakko sanoa, että mun Rimmelin Matte Finish lakka on ihan uskomaton kaveri: olen ostanut sen muistaakseni 2009 ja sitä on edelleen puoli pulloa jäljellä (kertoo siitä kuinka usein mä mattailen), mutta se on edelleen juoksevaa ja toimii täydellisesti kunhan muistaa ravistaa ennen käyttöä. 

Tää liukuvärjäys taas muistutti kuinka kivoja kynsistä tulee liukuvärjäillessä. Mulla vaan lateksista huolimatta jää aina niin pirusti siivottavaa kynsinauhoille liukuvärjäyksen jälkeen, että harvemmin tulee tehtyä näitä. Pitäisi kyllä tsempata, sen verran paljon tällaiset omaa silmääni miellyttävät!


Kynsillä:
KBShimmer - Lei It Again
KBShimmer - Sarong Place, Sarong Time
KBShimmer - In Yacht Water
Über Chic 6-01 & Konad Black

Kummasta lukijat tykkäävät enemmän, matasta vai kiiltävästä? Koska viimeksi olet itse käyttänyt mattalakkoja? 

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...