10.7.2016


Neonkeltainen, oi tuo ihana väri! Moni ei varmaan ole samaan mieltä, mutta keltainen on pitkään ollut yksi omista suosikkiväreistäni. Kirkas ja kaunis keltainen vain iskee meikäläiseen, mutta harvemmin sitä tulee omassa pukeutumisessa käytettyä kuitenkaan. Mulla ihonsävy, vaalean hiukset ja keltaisen sävyt riitelevät usein pahasti toisiaan vastaan - mutta kynsien kohdalla en jaksa välittää. Ne on ajoittain keltaiset, vaikkei se ehkä paras look omille nakeilleni olisikaan. 


Holiday Road on lakka, johon olen pariin kertaan kirppiksellä törmännyt ja joka on aiheuttanut sydämentykytyksiä, mutta aina olen onnistunut takomaan järkeä päähäni - se on niin ohut, että ei siinä hermot kestä. Vaihtarina tämä lopulta mulle kotiutui ajatuksella "syteen tai saveen, nyt ainakin saan testata tätä ja jos vihaan tätä, en ainakaan häviä mitään". 

Mun olisi ehkä kannattanut heittää tää valkoisen päälle, jolloin tuo upea shimmer olisi päässyt paremmin esiin, koska tällä yhdistelmällä lakka näytti vain perus kirkkaalta keltaiselta cremeltä. Ongelmaksi koitui myös se, että jostain syystä mä en omista oikein kunnon kirkasta neoneltaista lakkaa. China Glazen Yellow Polka Dot Bikini on lähellä, mutta ihan kamala lakattava, ja toiseksi lähimmäksi päätyi KBShimmerin Rum Me The Right Way. 


Keltaisen päälle dry brush tekniikalla tuli sudittua violettia, sinistä ja valkoista ja viimeistelemään laitoin perhosleimat mustalla lakalla. Alun vaikeuksien jälkeen itseasiassa tykästyin tähän yhdistelmään melko paljon ja Holiday Road saa ainakin toistaiseksi jäädä kokoelmaani (seuraavan kerran valkoisen päälle testattavaksi). 


Kynsillä:
KBShimmer - Rum Me The Right Way
Color by Llarowe - Holiday Road
Essie - Blanc 
Kiko - 291 & 294
Über Chic - 1-02 & Konrad Black

Syttyykö joku lukijoista neonkeltaisille kynsille? Jos omistat jonkun ehdottoman mahtavan neonkeltaisen lakan, joka jokaisen keltasfanin tulisi omistaa, jaa ihmeessä löytösi kommenttikentän puolella. Itselläni näköjään on sittenkin vielä se täydellinen neonkeltainen hakusessa.

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...