4.7.2016

Kesäkuun ostokset

Varmaan jokaisen kuukausittaisen ostospostauksen voisi aloittaa sanoilla "mihin edellinen kuukausi katosi?". Siltä musta taas vaihteeksi tuntuu. Kesäkuu on mennyt totutellessa taas normaaliin arkeen Suomessa, ajoittaiseen Pariisi-ikävöintiin, mutta pääasiassa siihen fiilikseen, että on hyvä olla takaisin. Se on positiivista se. Onneksi teen taas sen verran hyvään tahtiin töitä, että rutiineihin on pakko päästä kiinni, mikä auttaa jaksamaan.

Kesäkuun ostoksista voin sanoa, että näitä taas kertyi muutama. Tässä kuussa lähti kyllä kiertoon yli tuplasi se määrä lakkoja kuin mitä kotiutui ja leimauslaatoissakin taisin päästä aika plus/miinus nolla tilanteeseen, joten vaikka tili ehkä kolauksia kokikin, ei kokoelma onneksi paisunut suuremmaksi vielä. 


MoYou London: 
- Floral Power 03
- Floral Power 05
- Lingo 03 
- Magic Work Shop

MoYou Londonin tilaus lähti pääasiassa decalmaton vuoksi, mutta myös vähän uusien kokoelmien laattojen vuoksi. Mulla ei vielä ollut decalmattoa ja suurin ongelma itselleni oli se, minkä firman maton tilaisin. Messy Mansonin ulkonäkö ei oikein miellyttänyt, Über Chic oli melko vaikeasti saatavilla, Bundle Monsterista joutuisi luultavasti maksamaan alvit... Päädyin siis MYLiin kun heidän laattoja mulla on jo valmiiksi kasa ja heidän esteettinen ulkoasu yleensä miellyttää. Matosta en vielä osaa sanoa mitään, koska aika ei ole riittänyt sen kanssa leikkimiseen. Kaikki kolme laattaa tosin saavat jo suositukset itseltäni, ne on kaikki ihania.


Toinen tilaus itselläni lähti minailsille välittömästi heidän varastontyhjennysallennusten aikaan. Nail Pattern Boldnesssin Glitter Food on ollut ostoslistalla itselläni jo ikuisuuden ja nyt ajattelin olevan hyvä aika napata tämä päällyslakka kokoelmaani. Lisäksi nappasin Über Chicin kutos kokoelman laattojen puolesta koriin. 

Tämän tilauksen kanssa kaikki ei todellakaan mennyt niin kuin elokuvissa, mistä jotkut ovat facebookin kynsikoristelut ryhmästä saattaneet lukeakin. Tämä jääkin viimeiseksi tilauksekseni tästä verkkokaupasta ja tulevaisuudessa asioin toisaalla. 


Colors by Llarowe - Holiday Road
Glam Polish - ZAP!
Cirque - Xochitl
Fun Lacquer - Black Holo Witch


Emily de Molly - Harmony
Emily de Molly - Calibrated
Dollish Polish - Team Salvadore
Dollish Polish - Live Long and Prosper 

Nämä kahdeksan + yksi KBShimmer kuvaan eksynyt lakka saapuivat mulle vaihtaripaketissa tässä kuussa. Eihän tätä melkein edes voi laskea shoppailuksi, kun raha ei vaihda omistajaa, vaan pääsen omista turhista lakoistani eroon ja saan tilalle uusia ihanuuksia. Näistä suurin osa oli sellaisia, joista en ollut ihan varma tulisinko rakastumaan niihin, mutta yli puolet jo testattuani tähän mennessä kaikki ovat iskeneet ja kovaa.

Eniten innoissani olen tuosta Funin yhteistyölakasta Simplynaillogicalin kanssa. Funit näyttää kuvissa aina upeilta, mutta järjestäen olen ollut vähän pettynyt aina heidän lakkoihinsa ja siksi en uskaltanut laittaa 20e/lakka noihin yhteistyöversioihin kiinni. Nyt pääsen "ilmaiseksi" testaamaan tuon yhden ja katson, josko ne kaksi muutakin sävyä olisi ostamisen arvoiset. 
Bundle Monster 3-setti.

Facebookin kirpparilta tuli napattua Bundle Monsterin kolmos laattasarja kokonaisena settinä kotiin. Tää on ollut ostolistalla kanssa ikuisuuden, mutta aina on jotain "tärkeämpää" ostettavaa ollut. Nyt kun sain käytettynä koko setin nopeasti kotiin, oli tarjoukseen pakko tarttua. 

(Pahoitteluni, etten jaksanut kaivaa kaikki 25 laattaa koteloistaan ulos ja asetella kuvaa varten (: )


KBShimmer: 
- So Flamous 
- Smells Like Green Spirit 
- Ripe For The Pink-ing
- Set in Ocean


- Night Bright
- Stalk market 
- Things That Make You Go Bloom 


- Suit The Breeze
- Mai Tai One On
- Ready For A Good Lime
- Good Reef!


- One Night Sand
- Blue Topaz 
- Gull, Get Real
- That's Nude To Me


- Upside Round
- Neon on
- Prints Charming 
- Excuse Me, I Blurped (kotiutunut vaihtarina)

Jep, se viimeinen sekoaminen tapahtui Harlow:lla. Viimeisen parin vuoden ajan KBShimmer on ollut mulle Kikon lisäksi se "gotta catch 'em all" -merkki, joka aiheuttaa pieniä sydämentykytyksiä joka kokoelmallaan. Ei ole siis ollut helppoa istua sormiensa päällä kevättä ja katsoa kokoelma toisensa jälkeen uusia upeita lakkoja. Tässä tilauksessa kun mentiin ilmaisille posteille, niin otin sitten kaikki himotukset kevät ja kesäkokoelmista samaan tilaukseen mukaan. Sen lisäksi yksi Birthstone kokoelman lakka (se oma kivi tietenkin), tuli napattua mukaan testiin, jotta tiedän kannattaako himotella vielä tuon kokoelman lakkoja lisää. Kuvissa ne näyttävät ainakin upeilta. 

Harlow jaksaa aina vakuuttaa positiivisesti toimitusajoillaan ja paketti oli Kanadasta käsissäni pari päivää nopeammin kuin mitä minailsin paketti, jolla kuitenkin alle 200km on matkaa luokseni Tampereelle. Molemmat siis tilattu samana päivänä. Ei ihmekään, että Harlow on nykyään ykköspaikka, josta kynsiasioita ostan jos vaan haluamani merkkiä löytyy heidän valikoimasta.

--- 

Aika kasa tavaraa siis kotiutui taas tässä kuussa ja yritän muistuttaa itseäni, että enemmän lähti kiertoon kuin kotiutui. Vielä kun kaikki kolme varsinaista tilausta lähti alkukuusta liikenteeseen, tuntuu taas vähitellen siltä, että ei sitä paljon mitään ole tullut ostettua. Kun kerran pääsin siihen lopputulokseen, ehdin jo vähän shoppailla MoYou Londonin -20% alennuksissa sekä tilata Mundo De Unasilta leimauslakkoja, koska olen päättänyt, että tämä nainen voisi vähitellen löytää leimaustarkoituksessa käyttöönsä muutakin kuin ne perinteiset mustan ja valkoisen leimauslakan. Niitä olisi siis ainakin nähtävillä ensi kuun ostospostauksessa. Taitaa olla parempi vaihtaa maisemaa käymään taas kerran lakkakokoelmansa läpi ja karsimaan turhia pois ennen kuin ostoskrapula pääsee yllättämään... 

Mitä ostoksia sinä olet tehnyt tässä kuussa? 

8 kommenttia:

 1. Upeita nuo KBShimmerit! Jostain syystä mulla ei ole kuin pari merkin lakkaa, vaikka niillä on aivan tuhottomasti ihania herkkuja. Joutuuko noista muuten maksamaan alvit? Mä just odottelen yhtä BM:n tilausta saapuvaksi. Yritin tehdä ostokset niin, ettei raja pauku, mutta saa nähdä minkä päivän kurssin mukaan nuo valuutat katsotaan. Tulispa KBShimmerkin Hypnoticille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KBShimmerit on kyllä ihania, itsekin niille vähän hitaasti lämpenin, mutta pian sekosin kyllä ihan täysin :D Harlowlta en ole koskaan joutunut maksamaan alveja, vaikka yleensä aina tilaan sinne ilmaisille posteille saakka (eli 100 CAD / noin 70e yleensä kurssista riippuen). Tarkistin juuri, että paketin päällä luki arvona 13,50 dollaria, eikä kyllä suht painava paketti jäänyt tulliin. En tosin tiedä olenko vaan pieni hannu hanhi tullin kanssa, koska vain kerran olen tullit joutunut maksamaan, vaikka tilaukset aina paukkuu kyllä kalliimman puolelle :D

   Mä en oo Bundlelta just pitkään aikaan tilannut, kun en haluaisi maksaa niitä alveja. Se marmorointilaatta ainakin himottelisi tosin kovasti :/

   Poista
 2. Ai hitsi tuota sun Harlow-satoa! :D Tuttu tilanne hyvinkin, vaikka itselläni ei oo ihan just lähiaikoina näin käynytkään. Pitäisiköhän ihan varuiksi nyt käydä tilaamassa pari KBShimmeriä, kun oon noita Mega Flameja ja paria muuta jo miettinyt - jos sillä välttäis sellaisen yhtäkkisen patouman poksahtamisen että tilaan vielä joku kerta koko kaupan tyhjäksi.
  Mitkä on sun suosikkeja noista Mega Flameista? So Flamous mulla jo onkin ja Night Bright himotuslistalla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, melkein vuoden patoumat nettitilailussa, ja nyt se pullon korkki sitten aukesi :D

   Mega Flameista vaan Smells Like Green Spirit ja So Flamous on päässet kynsille. Tikkujen perusteella suosikit on tuo Green Spirit, Ripe For The Pink-ing ja Night Bright. Mutta kaikki ne on kyllä yksi toistaan upeampia :)

   Poista
  2. Tää sun postaus avusti kyllä kovasti, pistin sitten viime yönä rytmiä yövuoroihin jo kääntäessäni koko satasen edestä Harlowilta tulemaan erinäisiä KBShimmereitä sekä ILNP:n Bulletproof Symphonyn.. Että hei-hei vaan maltillisille shoppailuille! :D

   Poista
  3. Haha, sitten kun saat lakat käsiisi, ei varmasti kaduta yhtään :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...