6.7.2016

Kiko swatches vol. 5 (#280, #296, #297)

Vaihdetaan taas swatchien maailmaan, kun tarjolla olisi uusia Kikon lakkoja ihmeteltäväksi. Tai noh, uusia voi olla vähän hämäävä käsite, sillä nämä kaikki alkaa numerolla kaksi, eli ovat niitä vahimpia julkaistuja sävyjä oikeasti. 

Olen varmaan mielenkiintoisin ihminen ikinä, kun päätin lauantai-iltana vaan jäädä kotiin makoilemaan ja illan aikana ehdin swatchata aika monta lakkaa - ja katsoa aika monta jaksoa jenkkien Big Brotherin uutta kautta. Tykkään kaikista reality-kilpailuista ja BB nyt sattui jostain syystä kuulostamaan hyvältä vaihtoehdolta. Sitä laadukkaampaan realityä saa sitten edustaa aina välillä Masterchef Australia. Vielä jos olisin saanut lasin valkkaria käsiini, olisi mielestäni ollut aika täydellinen me time - lauantai.

Syy miksi päätin parittaa nämä kolme lakkaa samaan postaukseen, on se, että nämä on tosiaan kaikki vanhempia lakkoja ja kaikki kolme ovat cremejä. Kehun aina Kikon creme-koostumusta maasta taivaisiin, mutta etenkin näiden vanhimpien sävyjen kohdalla koostumus ei aina ole niin täydellisen peittävä ja kermainen, kuin mitä numerosta 300 eteenpäin lakat järjestäen yleensä ovat. Kyllä 200-alkuisista löytyy helmiä, kuten 286, 291 ja 294 ovat omia ikisuosikkejani, mutta kaikki eivät ole yhtä loistoyksilöitä kuin nuo. Nämä kolme ovat hiukan crellympiä, joka voi olla tietyissä asioissa hyväkin homma, joskus taas sen kanssa mennään metsään ja lujaa. 

280 Orange


Hyvin nokkelasti nimetty Orange on juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää - oranssi. Ja hyvin perusoranssi sävyltään vielä. Aika täydellisesti siinä punaisen ja keltaisen keskellä sävyltään, eikä yhtään murrettu vaan hyvin puhdas sävy. Sävyssä ei mitään valittamista, mutta tunnetustihan oranssit eivät ole omia suosikkejani.

Tämä kaveri peitti kolmella kerroksella ja on koostumukseltaan melko crellymäistä. Levittyvyys oli helppoa, mutta hiukan ohuehkoa tämä lakka kyllä on. Sellaista, että varmasti jos ei mieti mihin tätä sutii, voi tämä helposti karata kynsinauhojen puolelle myös. Ei kuitenkaan niin pahaa, että sitä pitäisi oikeasti pelätä, jos jaksaa keskittyä lakkaukseen

Ohuemman ja crellymäisen koostumuksen ansiosta tämä kuivaa melko mukavan kiiltäväksi, mutta itselläni on perinteisesti vielä oikea päällyslakka tuomassa kiiltoa. 


296 Meadow Green


Jos joku on joskus yrittänyt kuvata China Glazen Four Leaf Cloveria ja tullut siihen tulokseen, että mahdoton tehtävä, ei kannata edes yrittää tämän kanssa. Nämä kuvat eivät ole ihan täysin tarkkoja värin suhteen ja mietinkin, etten julkaisi näitä, mutta päädyin kuitenkin sen tekemään, jotta voin kertoa lakasta edes sen koostumuksen ja levittyvyyden suhteen.

Tämä on sävyltään kirkas vihreä, asteen verran kirkkaampi ja tummempi siis kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. Lisäksi tämä on sävynä hyvin jellymäinen. Juuri sellainen sävy, jota on mahdoton kuvailla.

Koostumukseltaan tämä on hyvin samanlainen kuin aiemmin esittelemäni Orange. Koostumus on hyvin crellymäinen, kiiltäväksi kuivuva ja ensimmäiset kaksi kerrosta olivat hyvin läpikuultavia. Tällä saisi varmasti kivoja glittersandwitcheja aikaan. Kolmas kerros riitti onneksi peittävyyteen.

Levittyvyys oli helpohkoa, myös tässä on hiukan ohuempi koostumus kuin normaaleissa Kikon cremeissä, mutta kuitenkin edelleen lakka levittyy hyvin ja sinne minne sen halusinkin levittyvät. Kaikin puolin kiva lakka, mutta pirkule kun väri ei vain toistu kuvissa oikein. Sanonkin siis, että jos ostat tämän lakan tämän postauksen pohjalta, osta se tekstin pohjalta, äläkä siksi, että uskot saavasi dupen sille mitä kuvat kertovat. Omistamisen arvoinen lakka mielestäni, mutta pirullinen kuvattava. 


297 Acid Green


Kuin sain edellisen vihreän veljen kuvattua ennen tätä, ajattelin, että saan vielä hermoromahduksen näiden sävyjen kanssa. Acid Green on onneksi huomattavasti helpompi kuvattava ja sävy toistui jopa sellaisena, mitä tahdoinkin.

Acid Green on kirkas vaaleanvihreä crelly, joka on ihanan kiiltävä myös itsessään. Sävy on kaunis kuin mikä jälleen kerran, mutta peittävyyteen vaadittiin kolme kerrosta. Lopputulos on kyllä niiden kolmen kerroksen arvoinen. 

Tässä pidin siitä, miten lakka on kirkas ja pirteä olematta kuitenkaan neonsävyinen ollenkaan. Ihana ilopilleri, joka käyttäytyi myös hyvin lakattaessa. Koostumus tässäkin on ohuehkoa, mutta ohuilla kerroksilla saa helposti hyvän lopputuloksen. 


Näiden kaikkien kolmen kohdalla haluaisin sanoa samaa - kauniita lakkoja, mutta toivoisin, että koostumus olisi sitä cremeä, mitä Kikon tuoreemmat lakat kantavat. Näillä lakattaessa ohuemmat kerrokset johtavat väistämättä kolmeen kerrokseen ennen peittävyyttä ja tällöin lakka kuivuu myös kauniin kiiltäväksi. Mielummin kuitenkin ottaisin vähän kermaisemman koostumuksen ja hakisin kiillon päällyslakalla, sellainen kun joka tapauksessa tulee laitettua lakkauksen päälle.

Suosikkini näistä kolmesta kuitenkin on viimeinen Acid Green. Orangea tuskin tarvitsisin, jos omistaisin oikeasti oransseja lakkoja useammankin ja Meadown kanssa jään keskustelemaan siitä, jaksanko lakkaa, joka on kyllä livenä upea, mutta joka kameran kohdatessaan päättää heittäytyä hankalaksi. 

Nousiko näistä kolmesta joku sinun suosikiksesi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...