25.7.2016

Upside RoundTrooppisia neonsävyjä tarjolla. Tykkäsin hurjasti KBShimmerin uudesta glitterlakasta, joka sisältää pyöreitä neonglittereitä vähän kaikissa sävyssä - ja sana painolla tykkäsin, koska tämä toimi ajatuksen tasolla paremmin kuin teoriassa. Valkoisen päällä lakatessa nämä pyöreät neonglitterit oli vähän liian isoja omaan makuuni ja siksi lopputulos ei ollut omaa silmääni miellyttävä. Niimpä päätin, että paras vaihtoehto on leimata päälle vielä jotain.


Bundle Monsterin sivuilla seikkaillessani olen aina tullut siihen tulokseen, etten tarvitsisi ikinä tätä laattaa mihinkään. Nyt kuitenkin huomasin kaipailevani tuon laatan perään, sillä musta-valko-neon olisi ollut aivan täydellinen yhdistelmä yltiösöpöjen graffiti-kuvioiden kanssa. 


Päädyin taas vaihteeksi MoYou Londonin Tropical laattaan (numero 17 tällä kertaa). Jotenkin nuo tropicalit on olleet kovassa huudossa omalla kohdallani nyt viime aikoina. Tykkään tästä kuviosta, kun tässä on sen verran paljon meneillään, että alta ei paista glitterit liikaa, mutta samalla glittereiden värit kuitenkin pääsevät esille. Eli siis peittää sopivasti, muttei yhtään liikaa. 

Olin ihan luovuttanut nuo glitterit valkoisen päälle saatuani ja varma, että nämä kynnet menee pieleen niin täydellisesti kuin fyysisesti vaan on mahdollista, mutta lopputuloksena itseasiassa tykästyin näihin kynsiin todella vahvasti. Sopivan kesäiset, sopivan värikkäät ja sopivan eläväiset. Me likes!


Kynsillä:
Essie - Blanc
KBShimmer - Upside Round
MoYou London - Tropical 17 + Konad Black

Neonglitterit tuntuvat välillä jakavan paljonkin ihmisten mielipiteitä, tykkäätkö sinä niistä? 

4 kommenttia:

  1. Kynnet yllättivät iloisesti, ne on vinkeän mielenkiintoiset! Tykkään. Otsikosta tiesin heti mikä lakka on kyseessä ja ajattelin että olet sen sipaissut jonkin cremen päälle, mutta tsekkasin nyt kuitenkin ja täällähän oli muutakin koristeluja vielä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä en tykännyt tuosta perun cremen päällä, vaikka alunperin tarkoitus oli jättää lakka silleensä, ehkä ihan hyvä vaan, että aloin sohia koristeluja koska lopulta tykkäsin tuloksesta :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...