11.4.2011

Abstrakti oksennus

Sonne kysyi eilen millaiset kynnet tein kun ilmoitin saaneeni nakkini maalattua ja vastasin jotain "sellaiset samantyyppiset abstraktit oksennukset kuin ne mun teemaviikon viimeiset kynnetkin oli". Otsikko ei siis välttämättä kuvaa sitä mitä kynsistä ajattelen vaan otsikkopään tyhjyyden takia nämä saavat olla sitten abstraktit oksennukset.

Lähdin siis toteuttaan taas jotain sirkusta kynsilleni, joka lähti kahdesta kerroksesta Wild & Crazyn Yenistä pohjalle. Ranskisitipit OPI The One That Got Awayllä ja koristeluissa Color Clubin pinkki, Essencen musta ja Orlyn valkoinen nail art striper + dotting tool. Olisin halunnut tehdä näistä teille tutonkin kynsikiekolle, mutta oon tässä sairaskierteessäni yskävaiheessa, jossa yskin noin 20 sekunnin välein keuhkoni pihalle, minkä takia valvoin myös koko viime yön, joten se tutoriaali jää toteutettavaksi myöhemmin koska en pysty tällä hetkellä puhumaan. Ai niin, ja kuulostan siltä kuin olisin ollut töissä pornosivujen puhelinlinjalla viimeiset 30 vuotta, sen verran ihastuttava tää mun ääneni tällä hetkellä on. Lohduttavaa on kai huomata, että kai mulla jotain lihaksia on vatsassa/rintakehässä/kyljissä, kun tää jatkuva yskiminen olevinaan sattuu niihin ihan tuskaisesti.

Taas mä rupesin valittamaan asioista. Keskitytään positiivisin puoliin: lumet alkaa olla jo melkein sulaneet, vappuun (töiden alkuun) on enää vajaa kolme viikkoa, maailmassa on paljon hyvää musiikkia, facebookissa on kiva pelata zumaa ja kaupasta saa söpöjä Hello Kitty pääsiäismunia joihin olen kehittänyt pienen addiktion. Sarjassamme maailman pienimmät ilot jälleen.

Haluatteko muuten tuton joistain tällaisista kynsistä, joita eniten tykkään tehdä? Teen kyllä mielelläni, heti kun saan oman ääneni takaisin.
These nail represents the kind of nail art I love to do the most. Konad is cool, yes, but I like the abstract look that these have. Just stripes and dots and still I think the look is nice. 


For these nails I used two coats of Yenis by Wild & Crazy to even out the yellowness of my nails. Then I did the french tips with OPI The One That Got Away. The nail art itself is done with Color Club, Orly and Essence nail at stripers and a dotting tool. The look is a little wild but I like it anyhow. 


(I know the Finnish part of this text is a lot longer but I complained about the cough that I have for way too long and I don't think I need to translate all that into English too :D)

21 kommenttia:

  1. Nää on kivat :) Paljon pilkkuja ja viivoja...:D

    VastaaPoista
  2. Mulla on toive : ♥ persialaistyyliset, itämaiset kultaiset kynnet! (: Olis ihana nähdä miten toteutat tän, ja jos jaksat, niin lukisin mielelläni teko-ohjeet jos on monimutkaisemmat :P

    VastaaPoista
  3. ÄÄä nää on niin ihanat ♥ Tutoa vaa tulemaan, olis mielenkiintosta nähä miten oot nää tehny :) Ja koita parantua!

    VastaaPoista
  4. joo toki tutoriaalia, jos mahdollista niin video!! :)

    VastaaPoista
  5. tee ihmeessä tuto noista kynsistä, itseäni ainakin kiinnostaisi! :)

    VastaaPoista
  6. Käytät varmaan jotain pieniä pensseleitä maalatessas kynsiä? :) Mistä sellasia oikeen saa ? oon itekin kiinnostunu lakkaamaan kynsille kaikkee mitä mieleen tulee, mutta värkit puuttuu. :D

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti tutoriaali! :))
    Parane pian!

    VastaaPoista
  8. Tuu-to, tuu-to, tuu-to! Eli siis juu, tee tuto apstraktisistä kynsistä. :)

    VastaaPoista
  9. Nää on ihan älyttömän hienot! Tutoriaali vaan kehiin. En kyllä ymmärrä miten oot saanut noi noin siististi tehtyä.. :D

    VastaaPoista
  10. Tietääkö joku hyviä kynsilakka/meikki kauppoja Hesassa ? Oisin kiitollinen jos joku vastais.

    VastaaPoista
  11. Tutoja tulemaan! :)

    Mietin hetken että mitähän ihmettä täältä löytyi kun tuonne päivittyi merkintä "Abstrakti oksennus".. Kyllä nämä hienot on! :) Ehkä hieman Kandinskymaiset :P

    VastaaPoista
  12. voi ei! en oo siis ainut kellä on addiktio hello kitty pääsiäismuniin. :D pistin miehen viime vuonna raahaamaan niitä mulle kaupasta hirveitä määriä. :D mutta silti ei oo vielä kaikkia pikku kittyjä. ;)

    VastaaPoista
  13. Moi,
    kerro ihmeessä miten saat huonommalla kädellä samanlaisen tuloksen kuin paremmalla.
    Tein eilen kynnet, joissa on sun inspiroimana pari viivaa ja palluroita, mutta vasemmalla kädellä oikeaa tehdessä pystyi vain toivomaan, että viiva menee edes sinnepäin. Nimetön menikin ihan sotkuun :(

    VastaaPoista
  14. KarzU: kiitos (:

    Aurica: pistän idean hautumaan... mä olen yhdet tehnyt otsikolla Arabic nails muistaakseni helmikuussa, mutta ne eivät onnistuneet ihan niin nätisti kun olisin toivonut, joten voin ottaa uudestaan toteutukseen (:

    cottoncandy: pistän tuton toteutukseen (: ja koitan parantua joo, tää tauti on aika rassaava

    Pinja: videota ajattelin juuri, mutta tällä äänellä, ei ei :D

    Wilma: teen tässä kunhan kerkiän (:

    Misguided ghost: yleensä käytän ihan nail art lakkoja maalaillessani, ne on mielestäni miellyttävimpiä käyttää kuin siveltimet. Nail art lakkoja saa mm. Kiss merkiltä, jota myydään ainakin Sokoksissa läpi suomen. 3 lakan pakkaus maksaa ehkä jotain 13 euron pintaan ja itse tykkään ainakin versiosta, jossa on musta, valkoinen ja hopea glitetrlakka. Näissä siis on valmiina todella ohut sivellin, jolla on miellyttävä tehdä kuvioita. Myös vanhalla nestemäisen eyelinerin siveltimellä pystyy tekemään pikkutarkkaa työtä, jos tahtoo. ps. tykkään nickistäsi hurjasti, etenkin jos se tulee paramoresta (:

    nailHai: yritän parantua (:

    Sonne: tuliskohan siitä sit abstrakti opossumi-tuto? :D

    Lilja: voin kertoa, että siistit viivat vaativat ihan hirveesti harjoittelua vaan :(

    Sallugga: en tiedä mistä olet itse kotoisin, mutta itse helsingissä ainakin käyn aina tsekkaamassa Stockmannin päivittäiskosmetiikka-osaston, jolla on mm ihan kiva valikoima konadeja. Myös sokoksen kosmetiikkaosastolla vierailen ja usein myös Kicseissä ja Seppälöissä (seppälöistä usein löytää hinta-laatusuhteeltaan parhaat lakat). Nämä nyt tuli ensiksi itselleni mieleen

    Camy: thanks

    Maryah: mietin itsekin, että kuinka moni kammoaa tota otsikkoa niin paljon ettei edes uskalla klikata sitä :D

    LeCianne: hei, sielunsisar, ihanaa :D mä en uskalla addiktoitua niihin niin paljon, että haluaisin joka kittyn, mutta päätin haluta sen cupcake kittyn ja onneksi sellaisen sainkin jo kolmannesta munasta, jonka ostin :D

    Emma: yleensä paras mitä voin sanoa on harjoittelu. itselläkin otti aikaa ennen kuin vasen käsi vahvistui ja alkoi tottelemaan enemmän niin kuin haluan sen tottelevan ja tuntuu, että se "menettää taitonsa" jos sillä ei pitkään aikaan tee mitään. Yritän usein tukea vasenta kättä vaikka pöydälle kun teen sillä ja liikuttaa välillä ennemmin kynttä, johon taiteilen kun sivellinkättä, jos vain mahdollista ja näin onnistun yleensä melko hyvin (: mutta paras tapa on vain harjoitella ja kyllä se siitä lähtee sujumaan :D

    VastaaPoista
  15. Höpö höpö nuo ole oksennusta nähnytkään, tai sit sul on vähän erilainen mielikuva oksennuksesta :D Viivoja + palloja = IHANAT!!!

    VastaaPoista
  16. Mulla tuli eilen illalla ja yöllä kirjaimellisesti abstraktia oksennusta wc-pönttöön! :D Nyt onneksi jo vähän helpottaa.. Mut joo, tutoa kehiin! :) Oon joskus yrittänyt tehdä vähän samantyylisiä kynsiä, mut viivoista tulee aina liian paksut ja vasemmalla kädellä tehdystä tulee ihan onneton!

    VastaaPoista
  17. Olet kyllä tosi mestari näissä viiva/pallokynsissä! Vau!

    VastaaPoista
  18. kiitos vinkeistä. :)) Pitääpä tilata joskus ku sokosta ei tällä pienellä paikkakunnalla ole! ja kyllä, nickini tulee paramoresta (:

    VastaaPoista
  19. Meette: kiitos :D

    Kat: thanks (;

    Puggie: voi ei, koita parantua pian!

    Vauhtimamma: kiitos kovasti (:

    MG: paramore on nam :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...