5.4.2011

Seilori-kynnet

Heippa taas ihmisille. Tänään vedetään huomattavasti paremmilla mielin elämässä eteenpäin kun eilen ja nyt on jo aika happyhappy-olo kaikesta: ensimmäinen päivä ulkona ohuella takilla, ensimmäisiä jalkakäytäviä on pyyhitty jo hiekoitushiekasta ja kävin vaihtamassa lontoon euroja, niin kuin kaverilleni puhelimessa asian ilmaisin. Blondin logiikalla englannin puntahan on juuri lontoon euro.
Myös postisetä on ollut kiva, olen eilisen ja tän päivän aikana saanut yhteensä 5 pakettia, joiden sisältö näyttäisi tältä:
Sain ensimmäiset akryllitarvikkeeni kun Bornprettyltä kysyivät haluanko testata heidän 3D-muottejaan. Ai haluanko? Enhän mä ole kuolaillut niiden perään kuin puolitoista vuotta. Yläreunan siveltimet on ebaystä, akryllijauheet ja muotit bornprettyltä. Pienen lukihäiriön johdosta olin kuvitellut, että tossa pakkauksessa on myös akryllinestettä, mutta hups, joten sen tilasin tänään ebaystä, toivottavasti tulee pian niin pääsen testaamaan. Akrylliharrastajille voin sanoa, ennen kuin menetätte yöunenne näiden takia, että aion tällä hetkellä käyttää näitä vain noiden 3D-muottien kanssa. Tarkoitus ei ole siis näillä halpisakrylleillä ja -siveltimillä tehdä kynsiä. Varmasti jossain vaiheessa hankin harjoitussormen, tipit ja viiloja (jee, ostaa 500 tippiä yhtä sormea varten) ja testaan miltä tuntuu tehdä ihan kynttä (mua kiehtoo hirveästi ajatus oppia tekemään geelejä ja akrylleja), mutta jos asiasta innostun, aion varmasti hankkia laadukkaammat välineet siihen. 
Sen lisäksi eilen tuli postissa myös kynsinauhaöljyjä, viimeiset jutut arvontaan ja Bundle Monsterin laatat. Nämä saapuivat Hawajilta noin 10 päivässä ja ovat aika mielettömän ihania.


Päivän kynnetkin on toteutetty monstereilla. Pohjalla OPI - Ogre The Top Blue vähän eri tavalla joku kynteen ja BM-laatoista kuvioita. Söpöä seisorimeininkiä mielestäni. 

Today has been a lot better than yesterday. Today I was able to go out with just a spring jacket on and finally it looks like the spring has arrived. Okay, we still have a crazy amount of snow in here but it's melting down, it definitely is.
The postman was nice enough to bring me some goodies yesterday and today so I've happy over them and I actually think my nails are okay this time too. I used OPI Ogre The Top Blue on my nails (one coat on each nail!) and my new Bundle Monster plates for the stamping. 

22 kommenttia:

  1. Multa löytyy ylimääräisiä 3d muotteja jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  2. cute mani! love the theme :)
    ogre the top blue is one of my favorite blues!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet!!! Itse olen juuri ensimmäistä kertaa pian tilaamassa (tai siis niin ajattelen) ebaystä juurikin mm. noita kynsinauhaöljykyniä, oikeesti kuolen kun mietinkin kuinka ihania ne on. No katsotaan tuleeko tilauksesta yms. mitään vain siirränkö sitä kokoajan eteenpäin!! :D

    VastaaPoista
  4. Oi, aivan ihanat! Tosi pirteät ja raikkaat. Vitsit kun itsekin haluaisin tuollaiset kalanruoto kynnet. Suloiset. :)

    VastaaPoista
  5. 3D kuvioita on kyllä kauhean kiva käyttää lakkauksissa. Geelaus on tosi helppoa. Geelikynsien ja akryylikynsien teko sen sijaan vaatii yleensä hiukan harjoitusta. Edelleenkään formien kanssa en meinaa tulla toimeen, kun mun kynteni on niin suorat ja ylöspäin kaartuvat.

    VastaaPoista
  6. tiiän et tää on tyhmä kysymys mut kysyn kuitenki. Oon alotteleva kynsibloggailija ja oon pohtinu semmosta et miten saa kirjotettuu blogistaan ton esittely homman ku sulla on: Kynsilakkoja ja kosmettiikkaa. Jokaisella pitää olla oma pinnallinen puolensa. Tässä omani. Kiitti jos viittit auttaa!

    VastaaPoista
  7. Kauan menee bornprettystoren tilauksissa ja onko ikinä jäänyt tulliin? Hienot kynnet :)

    VastaaPoista
  8. UUUUUUUUU hienot! Tykkään eniten tosta keskarin(?) kuvioinnista. :)

    VastaaPoista
  9. PfN: mä himoitsin niitä sillon jo sun kirpparilla :D testaan näitä kun saan sen nesteeni kotiin ja jos innostun, voin pistää sulle viestiä ja kysyy mitä sulla on vielä vapaana :D

    nicnacknails: thanks (: it's one of my favorite blues too

    Pinja: se tilaaminen on aika idiooti-helppoa kun pari tilausta on tehnyt, suosittelen tilaamaan (siihen vaan jää vähän koukkuun) :D

    marm: kiitos (:

    Vauhtimamma: juu, uskon, et se vaatis harjoittelua ja mun kärsivällisyydellä varustettu ihminen ei välttämättä ole paras siihen hommaan :D toi oman kynnenkin geelaaminenkin kiinnostaisi, omat kynteni kun halkeilevat niin helposti sivuilta...

    lilz: tarkoitat siis blogilistalla ilmeisesti? piti vähän miettiä, kun en heti tajunnut missä mulla lukee noin :D mutta siis blogilistalla jos olet blogisi sinne lisännyt, niin tuon kuvauksen saa ainakin kun klikkaa oikealta ylhäältä omat tiedot -> muokkaa blogia - > ja siihen kuvaus kohtaan kirjoitat sen oman kuvauksesi... jos ymmärsin väärin etkä tarkoitakaan blogilistaa, niin voin yrittää uudestaan auttaa kyllä (:

    Art Of Nail: thank you (:

    karzy: kiitos :D mäkin tykkään keskarista tai pikkurillistä eniten, noi ankkurit ja kalanruodot on söpöimpiä :D

    VastaaPoista
  10. Jos kiinnostusta on tohon rakennekynsiaiheseen, niin voin jokus tehdä muutaman info postauksen ja geelaus-tutoa :) . Geelaus on aika tuttua puuhaa ja väittäisin, että aika helppoakin.

    VastaaPoista
  11. ano: anteeksi, är olen huono ihminen, ja hyppäsin kommenttisi ohi kokonaan vahingossa, äsken tuli mieleen, että en muuten vastannut siihen kysymykseen BP:stä ja mietin, että tuliko se tähän postaukseen ollenkaan kun missasin, mutta siis, mulle tilaukset on tulleet noin 1,5-3 viikossa kaikki, itseostamani sekä ne, joita olen saanut blogin kautta. nuo aasiasta tulevat paketit useiden ebayostosten tapaan on just sitä 1-4 viikkoa luokkaa toimitusajaltaan normaalisti (: ja tulliin eivät ole jääneet koskaan. se tullirajahan on +45 euroa joten aika paljon saa ostaa, että tulliin jäisi (:

    Vauhtimamma: minun takia ei tietysti tarvi tehdä välttämättä, mutta jos haluat ihan ylipäätään lukijoillesi tehdä niin erittäin mielelläni luen ja yritän ainakin itseopiskella näitä juttuja :D

    VastaaPoista
  12. Uuuu mitkä seilorikynnet, tuo Ogre-lakka näyttää kivalle! 8]

    VastaaPoista
  13. siis sullekki tuli jo toi bundle monsterin paketti! mulle piti tulla paljon sun jälkeen mutta kävin eilen hakemassa sen postista! ^^

    VastaaPoista
  14. Haluun postauksen noista laatoista ja hinnat ja kaikki ja miten tilata? :) Kiitooos ♥

    VastaaPoista
  15. Oi kun söpöt! <3 Näyttää just kivalta kun on joka kynsi vähän erilainen =D

    VastaaPoista
  16. Sonne: Ogre on ihana! yksi lempparisinisiäni :D

    Kat: thanks (:

    LeCianne: juu, tuli! oli tullut jo viime viikolla ma-ke välillä, en oo ihan varma millon, odottelin sitä saapuvaksi aikasintaan tänään :D

    Aurica: voin yrittää vääntää tässä jossain vaiheessa (:

    Sanna: kiitos (:

    kiki: kiva että tykkäät, kiitos (:

    VastaaPoista
  17. Juu tota tarkotin. Kiitti neuvoista. Sulla on muute tosi kauniita kynsiä ja kiva blogi, luen päivittäin sun blogias. :) Tossa vielä mun blogin osote jos haluut käydä kurkkaamassa :)

    http://rakkaudellakynsiin.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Itsekin joskus vuosi sitten tilailin akryylijuttuja, että saisin testailla 3D-kuvioiden tekemistä. Tein muistaakseni kolmet kynnet, mutta nyt into niihin on laantunut. En tiedä, onko syy siinä, että se oli niin aikaavievää hommaa, vai se järkyttävä akryylien haju:D
    Akryylikoristeet on kyllä muuten näyttävät kynsissä:)

    VastaaPoista
  19. lilz: kiva jos tykäät (: ja käyn kurkkaamassa blogiasi myös

    Annika: juu, toi pelko siitä että ne tarpeet jäisivät käyttämättä on muakin estäneet tilaamasta toistaiseksi, mutta kun kiinnostusta kuitenkin riitti ja joku kysyi haluanko testata niin tottakai sanoin kyllä :D en ainakaan menetä mitään (:

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...