17.7.2011


Alan ehkä huolestua siitä, mihin mittoihin tää mun viimeaikainen glitter-rakkaus on venynyt. Tässä postauksessa kuvat viime (vai toissa?) viikolta, ja taas megaglitteriä kynsillä. No mutta, glitter on kivaa, eikö niin?


Kyseessä on China Glazen Sour Apple glitter, joka julkaisiin syksyllä 2009 50 muun speciality lakan kanssa. Olen joskus parittanut tämän vaalean vihreän kanssa, mutta tällä kertaa koitin jotain tummempaa. Alle siis päätyin OPIn Jade Is The New Black ja päälle muistaakseni kaksi kerrosta omena-glitteriä. Koristeluiksi nuo itselleni liian tyypilliset viuhkat, mutta kun ne on vaan niin yksinkertainen iskeä minkä tahansa lakkauksen päälle, jos ei ole aikaa tai energiaa ajatella asiaa. 

11 kommenttia:

 1. Mulla on yks aivan ihana glitterilakka, mutta en ole keksinyt sille mitään sopivaa manikyyriä.:/ No mutta nyt ratkesi ongelma.:D No tollaset viuhkathan sopii sellaseen tosi hyvin. Kiitti ideasta!:)

  VastaaPoista
 2. Glitteriä ei koskaan ole liikaa! ;) ja siihen ei vaan voi kyllästyä.

  VastaaPoista
 3. So gorgeous, these colors are great together~

  VastaaPoista
 4. Ihanat! 8] Tuo Sour Apple on pyöriny mulla mielessä mutku tiiän etten käyttäis ku sitä 2,5 kertaa elämässäni joten se saa jäädä kauppaan (vaikka se on ihana.)

  VastaaPoista
 5. Määki oon ihan rakastunu tuohon Sour Appleen, mutku äiti on kiltti eikä anna tilata netistä mitään. Sillä on jotaki vastaan mun kynsi hörähdystä, ei antanut ostaa stoccalta kun yhden Konad laatan ja Orlyn nail art lakan. Ruinasin vähän liikaa vissiin O.P.I.n Mermaids tears vai mikä se olikaan lakkaa. :D Kuulemma jos lakkoja sais halvalla postimyynnistä nii ostais...

  VastaaPoista
 6. Todella raikkaat! Tykkään! :)


  -Tarja

  VastaaPoista
 7. Emmi: kiva jos nyt voit käyttää lakkaa, joka muuten on ollut käyttämättä (:

  Muhmu: sulla on oikea asenne :D

  Freshie: thanks

  Sonne: mut jos elecric lilacin on ihana ja käyttökelpoinen niin miks ei sour apple... :D

  misaya: I agree

  Isabela: thanks

  orava: suosittelen kertomaan äidillesi paypalista, jonka kautta pystyy nykyään maksamaan suurimman osan nettitilauksista. paypal on turvallinen maksutapa ja jos jostain syystä lakat eivät saavukaan perille koskaan, saa paypalin kautta rahansa takaisin

  Tarja: kiitos

  VastaaPoista
 8. Oi ihana lakka! Ja tosi nätit kynnet ;)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...