11.7.2011

Cracked sea


Miten olisi yksi extempore viikonloppuloma. Meidän piti ihan vaan käydä hesassa perjantaina vähän shoppailemassa ja pikapikaa lintsillä pyörittämässä vähän päätä ja roikkumassa pää alaspäin 50 metrin korkeudesta (mikä on muuten hyvä hetki huomata, että kaulakoru yrittää tehdä katoamistempun kaulasta, enkä voi hukata mun rakasta lontoosta ostettua pöllöä), mutta viikonloppu päätyikin siihen, että kaveerasin kolme päivää hyttysten kanssa, kaukana nettipiuhoista ja ihan vaan hyvän kirjan äärellä. Ekaa kertaa koko kesällä mulla on ollut aikaa hengittää pidempien vapaiden takia ja pieni irtiotto arjesta tuntui pelkästään hyvältä.

Samalla kun höpöttelen teille hyttysistä (joskus voisi varmaan ajatellakin mitä kirjoittaa), voisin näin jälkikäteen myös kertoa, miten ammattikorkeasta, johon hain, tuli kieltävä kirje viime viikolla. Koko kesän aikana en oikein osannut päättää haluaisinko sinne sisään vain en, sillä vaikka alan uskon olevan ihan oikea itselleni, tuntuu tällä hetkellä myös ajatus pienestä time outista äärimmäisen hyvälle. Kun olin 18 mua hirvitti ajatukset siitä, miten pitkälle lykkään opintoja ennen kuin löydän sen oman alan. Nyt olen 21 ja ihan avoimin mielin pohdin ajatusta välivuodesta ja siitä, mitä maailmalla voisikaan olla tarjottavana. Olen toisella varasijalla tuonne kouluun, mikä aika suurella todennäköisyydellä tarkoittaa sitä, että opiskelupaikka sieltä voisi vielä irrota, mutta olen vähän ristiriitaisin ajatuksin opiskelujen jatkamisesta. Päässä pyörii ajatus ranskasta. Mitä siellä tekisin, olisi arvoitus, kun kielitaitokin on vähän hataralla pohjalla. Siitä huolimatta tänään bussimatkan mietin epäsäännöllisten verbien taivutusta ranskaksi, ihan vain koska mietitytti. Ei mua mikään suomessakaan pitele. 

Siinä voisi olla ehkä viikon omaelämänkerta ja näistä kynsistäkin voisi sanoa pari sanaa. Sinistä teki siis eilen mieli ja houkuttelivimmilta näyttivät Barry M:n siniset lakat. Tupla-vinomanikyyri siis kynsiin, pohjalle Blue Moon, puoleen väliin kynttä Cyan Blue ja tippeihin Cobalt Blue. Päälle vielä kruunaamaan koko sinisyyden Isadoran sininen crackle lakka, Spraycan Blue. 


Today I had on a double diagonal mani with three different Barry M polishes: Blue Moon, Cyan Blue, and Cobalt Blue. I topped that with Isadora crackle polish in Spraycan Blue. A lot of blues, yes. 

8 kommenttia:

 1. Beautiful!! I like very much this manicure.

  http://todoslosesmaltessonpocos.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ai tosta Isadoran graffiti lakasta tulee noin kivan näköinen, itellä on saman merkkistä lakkaa tosin erivärisenä, mut en oo ehtiny kokeilemaan. Mutta nyt on jotain mitä odottaa :)
  Ps. tervetuloa tutustamaan myös sivuilleni, uudet lukijat ovat aina kivoja :)

  VastaaPoista
 3. oij, aivan ihanat kynnet. Mie rakastan sinistä ja nuo kynnet on todella onnistuneet, pakko sanoa:)

  VastaaPoista
 4. Nää on aivan ihanat! Saatan toteuttaa saman idean itsekin eri värillä... :)

  VastaaPoista
 5. ite olin just äsken pariisissa ja sanon että hieno paikka oli :) pariisiin en silti itse muuttaisi, se liikenne siellä oli jotain ihan järjetöntä.... ihmiset ei tuntunu välittävän liikennesäännöistä vaikka noin iso kaupunki kyseessä. ruuhka oli koko ajan ja kuuden kilometrin bussimatka kesti ainakin sen puolituntia.... voisin kuvitella kuitenki muuttavani johonkin pienempään ranskalaiseen kylään tai kaupunkiin pariisin lähelle. :) kyllä se ihana maa on!

  VastaaPoista
 6. La loca de los esmaltes: thanks

  Peppi: kiitti

  Mirja: suosittelen testailemaan omaa lakkaasi myös, nuo cracklet on aika jänniä. Ja käyn kurkkaamassa myös blogiasi

  backward: kiitos kovasti

  shiny: juu, mä kanssa suunnittelin jo toteutusta vaikka millä väreillä :D

  KarzU: kiitti

  Misguided Ghost: mä oon niin suurkaupunkilaistyttö, että veri vetäis sinne väkisin, tosin onhan ranskassa muitakin isoja kaupunkeja, joten pitää kattoa mitä tässä keksin :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...