3.7.2011

Peiteainesuosituksia

Mä olen viimeisen parin viikon aikana tullut siihen tulokseen, että kaikki perus markettimeikit ovat tulleet siihen tulokseen, että kaikilla naisilla on niin hyvä iho, ettei ne tarvitse enää mitään peiteaineita. Tai ainakin siltä tuntuu kun olen kierrellyt kaupoissa. (Olen vain sokea, I know)

Mä olen itse käyttänyt viimeiset vuodet Maybellinen Dream Mousse Concealer (tai jotain sinnepäin) peitevoidetta ja tykännyt siitä hurjasti ja palannut aina takaisin kyseisen mömmön pariin pienten syrjähyppyjen jälkeen. Nyt kuitenkin ilmeisesti kyseisen tuotteen valmistus lopetettu (tai ne ovat vaan karanneet kaupoista) ja mun pitäisi keksiä millä saan silmänaluseni piiloon aina aamuisin. Siksi haluaisin suosituksia hyvästä peitevoiteesta, joka olisi peittävä, ei liian nestemäinen ja joka kuitenkin näyttää iholla nätiltä. Tällä hetkellä tekisi mieli kokeilla Benefitin Erase Pastea, mutta en tiedä. Niin paljon kuin ebaystä juttuja tilailenkin, en millään haluaisi tilata uutta samanlaista peitevoidetta sieltä itselleni. Joten suosituksia otetaan vastaan!

Ja koska mulla on taas sellainen olo, että en ole muistanut höpötellä blogin puolelle paljoakaan, enkä tiedä mitä ihmisten kesään kuuluu, voin kysyä teiltä kaikilta mitä teidän kesään kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon Diorin peitevoiteesta. Hinnakas, mutta kestää ikuisuuden. Mulla on ongelmana kuiva silmänalusiho ja kaikki muut kokeilemani voiteet "kökköytyvät" kuivalle iholle.

  VastaaPoista
 2. Itse olen tykästynyt Mary Kayn Concealeriin ihan täysin, sillä saa todella luonnollisen pinnan

  VastaaPoista
 3. olen käyttänyt myöskin tuota samaa maybellinen concealeria, aivan täydellistä... ja nyt sen valmistus on lopetettu! sain hamstrattua vielä pari purkkia tokmannin alekorista (muutama kuukausi sitten) ja valmiiksi jo selailin ebayn, sieltä niitä näyttää saavan... mutta saakohan enää kun nuo mun purnukat loppuvat? :o apua, sama probleema siis mulla!

  VastaaPoista
 4. Blascon peiteaineet ovat olleet paras löytöni, kallis kertaostos mutta napit myös kestävät käytössä hamaan iäisyyteen.

  VastaaPoista
 5. DiorSkin Nude saa myös oman ääneni, en ole parempaan vielä törmännyt. Kosteuttaa, mutta pysyy paikoillaan todella hyvin. Ja näyttää luonnolliselta.

  VastaaPoista
 6. Diorskin Nude! Inglotin peiteaineet on myös aika hyviä, melko paksu koostumus vaan.

  VastaaPoista
 7. kiitos kaikille suosituksista, pitää ehkä alistua ja painua tutkimaan dioreita kun ne tuntuu olevan niin ylivoimaisia teidän mielestä :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...