24.7.2011

Untamed Luxury


Koska mun pää lyö tyhjää, enkä tiedä mistä postaus kuuluisi aloittaa, aloitetaan nyt vaikka siitä, että Untamed Luxury taitaa olla yksi niistä lakoista, joista on liikkeellä kahta eri versiota. Esimerkiksi googlen kuvahaun perusteella voi tulla siihen tulokseen, että olemassa on nätti sininen, vähän vihreään taittava versio tästä, sekä tämä selvästi smaragdinvihreä lakka. Kuvat ei voi valehdella niin paljoa, että kaikki olisi samasta lakasta. Itse olen onnellinen että omistan tämän vihertävän version, tämä on nimittäin ihan mielettömän ihana. 


Tämän lakan pohja on läpikuultavan vihreä ja lakka sisältää hurjan määrän pientä vihreää glitteriä. Kolmella kerroksella sain käytännössä peittävän tuloksen, johon olin ihan tyytyväinen. Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa vähän hurjempiakin koristeita kynsille, mutta showstopper lakka ei niitä vaatinut. Päädyin siis yksinkertaisiin viivoihin ja pariin strassiin. Onneksi osasin kerrankin lopettaa ajoissa nail art lakkojeni kanssa. Vaikka kynnet olikin yksinkertaiset, sain näistä tänään töissä paljon kehuja ja viihdyin kyllä itsekin näissä. 

5 kommenttia:

 1. Vou, ihan mahottoman upean värinen lakka! Nam! :) Tosi kivan näköstä kyllä. tuo voisi olla sellanen PAKKO SAADA ostos. :P

  VastaaPoista
 2. Ajoissa lopettaminen kynsien koristelussa tuntuu ainakin allekirjoittaneelle tuottavan liiankin usein ongelmia ;>

  VastaaPoista
 3. Kertoisitko tälläselle kynsinoviisille miten kiinnität nuo strassit. Ja lisäätkö ne viimeisenä päällyslakan päälle vai lakkaatko niistä yli?
  Sä oot muuten mun kynsijumala ja mentor :D

  VastaaPoista
 4. marm: suosittelen, tuo lakka on aika nomnom

  misaya: I like it too

  lisa: juu, mäkin yleensä huomaan sitten lopuksi et ois kannattanut lopettaa aikoja sitten :D

  marjis: siis lakkaan kynnet normaalisti ja sit laitan vähän päällyslakkaa siihen kohtaan mihin strassin haluan kiinnittää minkä jälkeen tunkaisen ne siihen ja yritän painaa vähän et se strassi saa kiinnittymäpintaa. sen jälkeen vielä kerros päällyslakkaa (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...