7.7.2011

CLOSED: Mini-arvonta / Small giveaway

Ajattelin taas tulla hempeilemään teille siitä, miten mulla on ihania lukijoita ja miten hullun hauskalta tuntuu, että niitä on tällä hetkellä bloggerin kautta kasassa jo 1000. Niin kuin monen monta kertaa olen aiemmin sanonutkin, en koskaan olettanut pari vuotta sitten, että tästä blogista voisi syntyä jotain muutakin kuin epätoivoinen kuvagalleria omista räpellyksistäni.

Alkukeväästä astuin kaapista ulos pariinkin kertaan, ensiksi omalla nimelläni ja sitemmin myös äänen kanssa, joten ehkä näin tuhannen lukijan kunniaksi voi vähän paljastella lisää, ja näyttää pääpiirteittäin millainen rämäpää teille päivittäin kirjoittelee. Kyllä, photo boothilla leikkiminen on aina välillä vähän liian kivaa.


Kyselin eilen ihmisten mielipiteitä välillä arvonta vs. lakkauskilpailu ja moni tuntui tykästyvän ajatukseen pienestä kisasta. Sen eteen pitää kuitenkin pistää vähän enemmän ajatuksia kasaan, joten ajattelin laittaa nyt miniarvonnan pystyyn kaikille lukijoille ja palkinnoiksi nuo muutamat lakat, joita aina silloin tällöin olen arvontakasaan ostellut. 

Arvontaan voi siis osallistua kuka vaan ja mistä vaan, täytät vain alla olevan formin ja olet mukana arvonnassa. Koska tämä on ihan vaan mini olette ihania -arvonta, arvontaaika päättyy sunnuntaina 10.7 klo 23:59. 

Viimeisenä vielä palkinnot:


GOSH: Silky Mint, Rainbow, Yellow Doll
MNY: 265, 673

Onnea kaikille tasapuolisesti!

ps. formista näköjään taas puuttuu osa reunasta, mutta siinä pitäisi lukea "Nimi kohtaan kelpaa joko koko nimesi tai keksimäsi nimimerkki. "

Hi guys! Today I reached 1000 followers in google friend connect. I'm so grateful for everyone who reads my blog and stops by here. I'm having just a small giveaway now to celebrate the milestone and later on, I'll have a bigger competition (or giveaway) planned for you. To participate, just fill the form below and you'll be part of the giveaway. The giveaway is international, and you don't have to be a GFC follower or anything to be part of this. Just fill out the form and you're in. The giveaway closes Sunday July 10th at 11:59pm (GMT +2). Good luck!

12 kommenttia:

 1. Onnea tuhannesta lukijasta :--)

  VastaaPoista
 2. Congratulations on passing the 1000 mark! Thank you for the giveaway. The polishes look great, I am loving Silky Mint and Yellow Doll. Keep up the great work!

  VastaaPoista
 3. wow congrats on the followers! and thanks for the giveaway =)

  VastaaPoista
 4. Onnea tuhannesta lukijasta! Siihen vielä päälle kaikki muuta kautta lukevat, niin aikas iso määrä kasassa :)

  VastaaPoista
 5. congrats on 1000+ followers!!!! thanks for the giveaway!! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea 1000 lukijasta, ei ihme että blogillasi on niin paljon seuraajia ;)

  VastaaPoista
 7. onnea saavutuksesta ja jaksamisia jatkoonkin, postauksesi ovat usein päivän piriste :)

  -lotta

  VastaaPoista
 8. Congratulations on your followers and thank you for the giveaway :)

  VastaaPoista
 9. Onnea yli tuhannesta lukijoista :))

  oih, tähän arvontaan oli aivan pakko osallistua tuon Rainbow lakan takia sillä sitä on tullut metsästettyä Lahdesta ja Helsingistä nyt tässä lähi aikoina :) kiitos tästä arvonnasta!

  VastaaPoista
 10. Onks toi sun kuva?? :) Jos on niin todella söpö olet! :) Ja onnittelut 1000 lukijasta!

  VastaaPoista
 11. Nora: kiitos (:

  Tera: thanks dear

  Jel: thanks (:

  Jenny: :)

  Myy: se tässä mua vähän hirvittääkin :D

  romipo: you're welcome

  Meette: kiitti

  lotta: ihanasti sanottu, kiitos hurjasti!

  Gen: thanks

  jansku: juu, tuntuu, että moni on sitä metsästänyt ja oli pakko napata yksi sokokselta arvontaan mukaan kun näin näitä vielä siellä :D

  Celia: juu, oma kuva kyllä :D ehkä toi andy warhol-tyyppinen väritys söpöstyttää ihmistä :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...