20.1.2014

Is Jacques a must?

Muistan kuinka viime kesänä Ideaparkin Sokos Emotionissa oli useampia OPIn peruskokoelman värejä alennettuna alle puoleen hintaan ja miten silloin päätin vihdoin hankkia ne kaksi lakkaa, jotka ovat kummitelleet mielessä, mutta joita en koskaan vaan saanut tilattua: OPI INK ja You Don't Know Jacques. Kumpikin näistä on aina kiehtonut itseäni jollain tasolla, mutta aina lakkoja tilatessa olen löytänyt jotain vielä kiinnostavampaa, jolloin perussävyjen tilaaminen tuntuu hiukan turhalta. 


"Tylsyydestään" johtuen Jacques saikin seisoa mulla kokeilemattomien ständissä päälle puoli vuotta ennen kun tulli tarve lakata ruskean sävyillä. Lauantaina katsoin La Vie d'Adélea, (mikä oli ihana) ja jonka aikaansaama tunnemyrsky pääni sisällä sai aikaan sen, että keräsin useamman neutraalin lakan mukaani lakkaustalkoisiin. 

Etusormi ja pikkurilli saivat ruskean You Don't Know Jacquesin kynsille. Päällystin sen Barry M:n lastulakalla Cruystal Glaze ja toivoin, että lastujen persikkaisuus/punaisuus olisi shiftannut kivasti ruskean päällä, mutta todellisuudessa lastut eivät toimineet tämän päällä käytännössä laisinkaan. Etusormessa ja peukalossa on taas OPIn Silent Stars Go By, joka peitti kahdella kerroksella ja käyttäytyi juuri niin kuin lakan sopisikin käyttäytyä. Keskisormiin sovitin vielä Kikon 455 Light Taupe. 

Tuon Kikon ja OPIn tekstuureita vierekkäin verratessa voi huomata, kuinka paljon sileämpi tekstuuri Kikossa on. Pidän molemmista omalla tavallaan hirveästi, mutta niille, joita liian karhea tekstuuri ärsyttää, Kiko voisi olla hyvä vaihtoehto. 


Loppuun vielä kuva käytetyistä lakoista: OPI You Don't Know Jacques, Barry M Crystal Glaze, Kiko 455 ja OPI Silent Stars Go By. 

Nyt tämä bloggaaja vaihtaa blogijutut koulujuttuihin ja yrittää repiä päästään ulos muutakin kuin kynsilakkatietoa. Epäilen tosin mitä saan aikaiseksi, koska tämä päivä alkoi sillä, että melkein lähdin autolla liikkeeseen lämppärin johto vielä seinässä kiinni ja luentojen jälkeen kotiin palatessani yritin ensiksi auton avaimilla kotiovesta sisään. Onneksi vielä jaksan vaan nauraa omille kommelluksilleni, toivottavasti sama linja jatkuu vielä illalla...

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihanan suklaan ruskea tuo Jacques! Muutenkin hirmu kivat kynnet :) Harmi ettei nuo lastut näy lakkauksessa kun näyttävät pullossa aika herkulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä yritin vähän googlesta hakea osviittaa minkä väristen lakkojen päälle noita lastuja voisi käyttää, joten pitää tehdä testailuja, haluaisin sen olevan niin nätti, mutta vielä ei vakuuttanut...

   Poista
 2. Mulle kävi vuosi sitten niin, että oltiin kauppareissulla ja poikkesin Emotioniin. Jacques oli siellä alessa ja olin siitä haaveillut. Jostain syystä päätin vasta seuraavana päivänä ostaa ja mitenkäs kävi.... se ainokainen oli kadonnut laarista... Jacques on edelleen karkuteillä. Se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jacques minkä teit! Toivottavasti teidän tiet vielä kohtaa jossain vaiheessa...

   Poista
 3. Vähän nyt kyllä mietityttää, että olisko tuo Jacques pitäny ostaa, kun reilulla vitosella Emotionissa oli tarjolla. Ei se kyllä mitään suuria tunteita herätä, mutta onhan se tietty klassikko. Mut voi olla, että käyttämättä se olis kuitenkin jääny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin himottaa usein, jos löytää esm OPIa tai Essieä jollain noin viidellä eurolla suomesta, että pitäiskö ostaa, vaikka ne suuria tunteita ei herätä, mutta yritän olla ostamatta, jos tiedän, ettei tule käytettyä... Tämä Jacqueskin on nyt kovasti mietinnän alla pitäisikö pistää eteenpäin, koska mielestäni on tyhmää säästää mitään vaan koska joku on klassikko...

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...