6.1.2014

Lemon Minnie


Mulla on jo pitkään ollut kaikki testaamattomat lakat yhdessä ständissä tv-tasolla. Vaikka se teline yleensä sisältääkin aikamoista värien ja merkkien ilotulistusta, pidän siitä mm. sen takia, että sen takia mulla on esillä yleensä ne tuoreimmat lakkahankinnat. Ja tietysti myös ne raukat, jotka ovat saaneet heilua testaamattomina jo ihan luvattoman pitkään. Ovelasti olen vielä sijoittanut telineen siten, että omalta sängyltäni on suora näköyhteys lakkoihin ja etenkin näin talvella, kun nukun jouluvalot päällä, ennen nukahtamista on hyvä aika miettiä millaisia lakkauksia testaamattomilla lakoilla voisi toteuttaa. Yksi tuoreimmista ideosta oli vaaleankeltainen glittersandwich Minnie Styleä glitterinä käyttäen. Voin kertoa, että idea toimi pääni sisällä tuhat kertaa paremmin kuin kynnellä.


Tuhosin siis ainoastaan peukaloni sandwichiä yrittäen, muissa kynsissä päädyin pelkkään China Glazen Lemon Fizzin ja Minnien yhdistelmään. Lemon Fizz on tässä blogissa nähty varmasti niin monta kertaa, etten edes pysy laskuissa. Vaaleankeltaseksi tämä käyttäytyy sillä tavalla, että siedän tätä ja kun keltaisesta väristä yleensä tykkään päätyy tämä yllättävän usein kynsille. Nyt tosin pullon pohjaa lähestyessä sain laittaa aika paksuja kerroksia lakkaa kynsille, mikä sitten johti siihen, että lakka karkaili aika mukavasti kynsinauhoille. Keltaisen päällä on kaksi kerrosta Minnie Stylea ja leimat Konadin m20 laatasta konadin Wine Red lakalla, joka on ainakin näiden ohuiden viivojen kanssa yllättävän lähellä ihan peruspunaista. 

China Glaze - Lemon Fizz, OPI - Minnie Style, Konad Wine Red+ m20
Mä olisin itseasiassa halunnut ehdottomasti leimata näille mustat perhoset konadin m21 laatasta, mutta en löytänyt sitä mistään. Olin ihan varma, että omistaisin sen laatan, mutta kävin kaikki laattani kolmesti läpi, enkä löytänyt tuota mistään. Joko oma pääni tekee temppuja ja muistan omistavani jotain, minkä ostamista olen harkinnut, mutta en koskaan ostanut, tai sitten vähän turhan suuri kynsitarvikekokoelmani on nielaissut yhden laatan vatsaansa. Pitää siis jossain vaiheessa päästä taas ostoksille. Tässä mun parin vuoden kynsimasennuksen aikana markkinoille on muutenkin julkaistu niin paljon uusia upeita laattoja, että tuskin koskaan onnistun keräilemään kaikkia upeita kuvioita, joita tahtoisin leimata. 


Viimeisenä vielä mystinen kädenvääntökuva, jotta perhoset eivät edustaisi pääalaspäin. Olen jotenkin niin tottunut kuvaamaan kynsiä noissa yllä näkyvissä kahdessa asennossa, että nyt kun yritin jotain muuta, sormet karkailivat lakkapullon ympärille ihan kummallisesti. Jatkan kuitenkin harjoittelua. Vaikka kuvaustaitoni ovat vielä aika heikkoja niin selattuani blogia tuossa yksi ilta vuoden 2009 osalta, voin sanoa, että ainakin jonkinlaista edistystä on tapahtunut. 

Kuka muu muuten tykkää keltaisesta? Tiedän kynsiharrastajia, joiden kokelmissa ei taida olla edes yhtä keltaista lakkaa. Itselläni taas blogin tunnisteet kertovat, että olen julkaissut käytännössä saman verran postauksia keltaisista, punaisista ja vaaleanpunaisista lakkauksista tällä hetkellä. Omalla tavallaan aika hurjaa. 

6 kommenttia:

 1. Oi kun suloiset :) Ihanan kesäiset!
  Mulla taitaa olla kaksi keltaista lakkaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja miten joku selviää kahdella keltaisella lakalla :D mulle ne välttämättömimmät on jo neon, pastelli ja creme keltaiset ja siinäkin on jo kolme...

   Poista
 2. Pirteät ja ihanat
  http://eekunelm.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...