10.1.2014

Toinen kerta kiellon päälle


Niin mitä mä sanoinkaan niistä koristeluista tekstuurien päälle tuossa juuri. Ja heitin sen periaatteen kaivoon eilen... ja tänään. Suunnitelmana selvästi voisi olla parempi, etten käytä sanaa yleensä ikinä, koska usein päädyn aina kumoamaan omat sanomiseni teoillani. Mulle tämä lila tekstuuri vain kiljui vaaleita höyheniä päällensä. 


Jostain kumman syystä multa on toistaiseksi jäänyt käyttämättä nämä OPIn holiday-tekstuurit, vaikka alunperin niiden takia tein tilauksen nailsuppliesille. Onneksi nämä sävyt eivät ole kovin jouluisia vaan sopivat kynsille milloin vain. Baby Please Come Home on vaalea lila tekstuuri, joka koostuu pienestä glitteristä ja hiukan isommista hex-glittereistä. Tämä olisi peittänyt kahdella kerroksella, mutta koska lakkaaja oli hiukan hätäinen ja duunasi samalla montaa muuta asiaa, jouduin laittamaan kolmannen kerroksen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 

Tekstuurien paras puoli on mielestäni se, että nämä kuivavat pintakuiviksi todella nopeasti ja esimerkiksi itse menin heti lakattuani sänkyyn lepäilemään. Tekstuurilakat on varmasti ainoita, joissa pienet lakanaprintit eivät edes haittaisi. Seuraavana päivänä leimasin höyhenet vielä Konadin laatasta m77. Hyvin yksinkertaiset kynnet, mutta juuri sopivan helpot ja nopat toteuttaa sillon kun väsymys iskee. Toivotaan vaan, että jaksan olla ihastunut näihin tekstuurilakkoihin vielä vuodenkin päästä, koska näitä alkaa löytyä laatikoista paljon

2 kommenttia:

 1. Minä tykkään noista tekstuurilakoista, mutta niiden poistaminen on kohtuu tuskaa.
  Mitäs taktiikkaa sinä siihen hommaan käytät?

  Sitkeää hinkkausta, foliota, jotain muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon harrastanut ihan tota sitkeää hinkausta. mun mielestä nää testuurit on kuitenkin vielä siinä rajalla, että jaksan poistaa ne ihan perinteisin keinoin, mutta jos koet ne ärsyttäviksi, niin varmaan joko foliotekniikka tai jonkinlainen peel off aluslakka voisivat olla vaihtoehtoja sinulle (:

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...