1.1.2014

New Year's Eve mani take 2


Ajattelin ensiksi, että vuoden ensimmäiseksi päiväksi voisin koota jonkinlaista postausta vuoden suosikkituotteista: niistä huipuista, joita ilman en kuvitellut voivani elää ja myös niistä mitkä eivät vain ole iskeneet omaan makuuni. Itsestäni kuitenkin tuntuu siltä, että noin kuusi tuhatta bloggaajaa hoitivat sen jo eilisen aikana, sillä iltapäivällä käytännössä jokainen otsikko omassa hallintapaneelissani sisälsi sanat vuosi + 2013 + parhaat. And let's face it, there's only so many ways to say: tekstuurilakat ja isadoran peel off ovat mahtavia tuotteita. Joten jätetään se tällä kertaa välistä. Ehkä tosin jossain vaiheessa kerron omat mielipiteet yhdestä trendistä, jota en vain voi käsittää. 


Esitellään siis uuden vuoden aaton kynnet, jotka ovat jo toiset glitteröverit parin päivän sisään. Toisekseen, nämä ovat uusintaotto vuoden 2009 uuden vuoden kynsiin. Huvittavaa, miten nämä ovat blogihistorian ajalta jo viidennet uuden vuoden kynnet, mutta samalla ainoat, jotka edelleen on mielessä kirkkaina. Siksi mietinkin, että pitäisi täksi vuodeksi yrittää jotain samanlaista nyt kun kerran testaillaan tuota peel off aluslakkaa vielä. Alkuperäisestä lakkakmbinaatiosta mulla taitaa olla omissa kokoelmissa enää jäljellä OPIn DS Coronation ja China Glazen Tinsel, joten aloin miettiä korvaavia vaihtoehtoja. 

Omaksi yllätyksekseni löysinkin täydellisen kombon kokeilemattomien lakkojen joukosta. Kokeilemattomia itselläni nimittäin on tällä hetkellä ihan liikaa etenkin Ciatén joulukalenterin myötä ja mitä useamman lakan saan kerralla pois telineestä, sitä tyytyväisempi olen. Tällä kertaa luku oli neljä, joten kyllä mä joskus vielä pystyn tähän... 

Pohjalta manikyyristä löytyy Models Ownin Obsidian, joka on osa viime syksynä(?) julkaistua Velvet Goth kokoelmaa. Tuossa kokoelmassa on viisi mattaiseksi kuivuvaa glitteriä ja en ole oikein vieläkään päättänyt pidänkö tuosta kokoelmasta vai en. Ja mielipidettä on tällä hetkellä vähän vaikea muodosta, kun peitin melkein koko pohjan muilla glttereillä taas. Kärjestä alaspäin liu'utettuna on Ciatén Serendipity, Locket ja Confetti. Kaikki kolme glitteriä ovat peräisin Ciaté kalenterista ja vaikuttavat kaikki mukavilta tapauksilta. Parempaa arviota varmasti voi antaa vasta kun lakkoja on käytetty muuhunkin kuin vain sienellä töpöttelyyn, mutta so far so good. 


Kumpi versio voittaa? 2009 vs 2013?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...