2.1.2014

Mustikkamuffini


Tällä hetkellä runosuoni ei selvästi pulppua kovinkaan aktiivisella tavalla, sillä olen tuijottanut tätä tekstikenttää nyt hyvän aikaa tietämättä miten aloittaa tätä postausta. Tai mitä halua kirjoittaa. Tai miten haluan itseäni ilmaista. Ei mene siis hyvin. Johtuneeko siitä, etten oikein vieläkään tiedä mitä näistä kynsistä sanoisin. Sinistä, nail art lakkoja, glitteriä ja... hot mess?


Nappasin taas testaamattomien lakkojen joukosta pari sinistä lakkaa käyttöön, sekä pari glitteriä. Viime aikoina mua on kovasti kiehtoneet kynnet, joissa kynnen tyvessä on glitteriä ja sillä logiikalla ajattelin, ettei mennä metsään. Lakkasin kynnet Models Ownin Blueberry Muffinilla, joka on tuoksulakka. Tuoksu on aika imelä ja makea, ja lakka tuoksui hyvin kynsillä, jos käden vei lähelle nenää, mutta ei onneksi niin vahvasti, että tuoksu jäisi leijailemaan ympärille. Tykkään tästä enemmän värinsä kuin tuoksunsa puolesta kyllä. Päälle vinottain Color Clubin Sky Highta ja pohja lakkaukselle oli valmis, jonka jälkeen mentiinkin metsään ja kunnolla.

Töpöttelin kynnen juureen Color Clubin Wish Upon A Rock-Staria ja H&M:n Did I Tell You:ta. Ensimmäinen on sateenkaariglitter isommilla laventelinvärisillä hex-glittereillä ja jälkimmäinen on sininen hexglitteriä ja glitterdustia sisältävä lakka. Lakoissa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa, enemmänkin lakkaajassa. Kynnet ei vain toimineet ja näyttivät vain kummallisislta. Joten nail art lakat esiin ja jotain epämääräisiä liekkikuvioita päälle. Pelasti ehkä vähän tilannetta, mutta en vain osannut olla tytyväinen lopputulokseen. Onneksi lakkasin nämä kynnet vasta pari päivää ennen joulua, joten sain hyvän tekosyyn lakata jouluisemmat kynnet näiden tilalle pian. 

Mietin tässä muuten tätä kirjoittaessani, että kaipaavatko ihmiset pullokuvia lakkaukseen käytetyistä lakoista mukaan postauksiin? Yritän yleensä ottaa kuvat lakkauksesta sen lakkauksen "tärkeimmän" lakan kanssa, mutta voisin koittaa muistaa ottaa myös pullokuvia, jos niistä on ihmisille hyötyä... 

4 kommenttia:

  1. Siis näähän on hienot! No joo, ehkä näissä on vähän jotain liikaa, mut joskus sekin toimii :o) Itse tykkään kyllä että pullotkin esitellään, kun kaikista lakoista nimi ei sano mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin tykkään kyllä katsella pullokuvia ja joskus niitä postailinkin, mutta näköjään se on taas jäänyt. pitää yrittää siis tsempata sillä saralla :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...