12.1.2014

Watermelon


Mikä on maukasta, mahtavaa ja jopa 95% vesipitoista? Toivoisin, että allekirjoittaneen huumorintaju viime yönä nukuttujen kolmen ja puolen tunnin jälkeen, mutta jostain syystä olettaisin, että vastaus on väärä. Oikea vastaus kysymykseen on vesimeloni, jos wikipediaan on uskominen ja ehkä jään mielelläni kakkoseksi sille. Tuore vesimeloni on muuten mielettömän hyvää, mutten voi sietää keinotekoista makua esimerkiksi karkeissa.


Koska tosiaan tätä kirjoittaessani tuntuu, että voisin nukahtaa seisoalteni, parempi vain nopeasti kirjoitella postaus loppuun. Epäilemättä juttua riittäisi, mutta taso ei välttämättä olisi loistavaa.

EDIT:// En tiedä mitä olen onnistunut alunperin tätä ajastaessani tekemään vai onko vika bloggerin, mutta teksti korjattu nyt luettavaan muotoon :)

Viime päivinä on näkynyt selvästi omilla kynsilläni trendi, jossa on hiekkalakkoja ja joko yksinkertaisia koristeluja, tai ei niitä ollenkaan. Kynsillä siis jälleen yksi Kiko uunista ulos, tällä kertaa numero 452 Watermelon (josta syyttäminen aiempaa, mahtavaa vesimeloniviittausta.) Tämä on uudemmasta Kikon Sugar Mat -setistä se ainoa, josta en ole niinkään varma tykkäänkö, lähinnä siksi, että Kiko on jo julkaissut sekä matan, että pinkin version tekstuurista. Sävyltään tämä on kuitenkin kaunis, lämmin ja syvä sävy, joka on varmasti monen mieleen. Koristeiksi päätin laittaa vain hyvin yksinkertaiset niitit, ja näitä kuvia katsellessa muistuu mieleen, miten olisi pakko muistaa tilata niitä pienempiäkin niittejä kokoelmiin. Luonnossa nämä ei näyttäneet ihan yhtä katastrofeilta kuin kuvissa, mutta pientä luonnollisuutta olisi ehdottomasti kaivattu. 

Mitään muuta fiksua multa ei tässä mielentilassa kynsistä irtoa. Kivat peruskynnet omaan silmääni, mutta saavat kaipaamaan jotain vähän haastavampaa koristelua. 

4 kommenttia:

 1. Ihan ihmeelliseltä näyttää tuo teksti minun selaimellani???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, musta tuntuu, että blogger päätti ajastaesani tämän postauken vähän sekoittaa tuon sisällön, tai sitten olin huomaamattani jättänyt sinne jonkun ihme koodinpätkän, joka sekoitti kaiken... Nyt kuitenkin teksti on taas luettavassa muodossa, kiitos kovasti että mainitsit asiasta (:

   Poista
 2. Tää on kyllä nätti lakkaus ja koristelut hiekkalakkojen päällä on tosi kivoja.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...