8.1.2014

Kuolleet käpälät


Syyttäkäämme otsikkoa bloggaajan uskomattomasta väsyneisyydestä. Ja kuvanmuokkaustaidoista, sillä tapeltuani puoli ikuisuutta saadakseni tämän lakan sävyn edes suht realistisena kuviin, lopputulos oli se, että nuo sormet, joiden kanssa kynsilakka esiintyy, näyttävät ainakin omalla näytölläni hyvin, hyvin harmailta. Onneksi tämä onkin kynsiblogi, eikä sormiblogi (vaikka ne läheisesti yhteydessä ovatkin) ja väittäisin, että lakan aito sävy on tärkeämpi asia kuin sormien edustavuus. 


Lakkana tällä kertaa kynsillä on Kikon tummanharmaa tekstuuri, Anthracite. Joka on tiivistä ja kovaa kivihiiltä. Piti oikein googlettaa kun tuntuu, etten koskaan osaa kirjoittaa tuota Kikon lakan nimeä oikein ja aloin jo uskoa, että nimi on vain kummallinen yhdistelmä kirjaimia. Tämä on osa vasta julkaistua Kikon Sugat Mat kokoelmaa ja yksi niistä lakoista, joista en ollut varma, tykkäisinkö. No tykkäänkö? Ei varmaan ole helppo arvata. Vaikka itselläni tämä tuskin on kaikkein käytetyin ja käytännöllisin sävy, toimii mielestäni kauniisti. En pahemmin ole edes jaksanut koristella näitä eri tekstuureja, koska nämä ovat niin upeutta jo yksinäänkin. Joko Kiko voisi julkaista lisää tekstuureita? Esim lisää sävyjä siihen viime kesän shimmer linjaan, ne nimittäin olivat upeutta pullossa. 

Paitsi joo, yhden miinuspuolen olen tekstuureista löytänyt: onnistun aina sotkemaan kynteni meikkivoiteeseen... Levitän sen aina joko sormin tai beautybayn blending spongella ja jotenkin mystisesti aina oikea peukaloni ja nimettömäni on meikkivoiteessa, mitä on äärimmäisen ärsyttävää yrittää pestä pois. Onko joku muukin törmännyt samaan ongelmaan, vai olenko ainut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...