4.1.2014

Uunituore kulttituote

Eittämättä viime vuoden suosituimmaksi aluslakaksi Suomessa nousi Isadoran Peel Off aluslakka, vaikka se julkaistiinkin vasta muistaakseni joulukuun puolella. Siitä huolimatta tämä lakka tuntuu löytyvän jo vähintään joka toisen kynsiharrastajan lakkalaatikoista ja muilla tämä on vielä etsinnän alla. Mulla oli omat ennakkoluuloni lakan suhteen, mutta koska satun olemaan niitä ihmisiä, jotka haluavat hypätä pää edellä kaivoon ihan vain testin vuoksi, vaikka joku sanoisi sen olevan huono idea, tätäkin piti testata.

Tähän mennessä ehdottomasti itseäni huvittaneimmat arviot lakasta olen lukenut Pandan blogista ja naureskelin sitä, että omat kokomukseni varmasti olisivat identtiset, jos tätä luonnonkynnelle käyttäisin. Mulla kun etenkin glitteirt tykkää lähteä välillä kokonaisina laattoina kynneltä muutenkin, olisi Peel Off varmasti pienoinen katastrofi kynsilläni. Ehkä joskus taas pääsen testaamaan, miten tuo lakka omalla kynnelläni pelittää, vaikka ennuste on huono.


Omat kokemukseni tästä lakasta ovat kuitenkin tällä hetkellä positiivisella puolella. Niin kuin olen maininnutkin, itselläni on tällä hetkellä ohut geelivahvistus oman  kynnen päällä, mikä saikin itseni miettimään, miten Peel Off ja geeli toimivat keskenään.

Toiveet olivat omalla kohdallani korkealla. Mulla on glittereiden käyttö vähentynyt paljon niiden vaikean poistettavuuden takia. Ja siis siinä missä ajattelin, että glitterit on vaikea poistaa luonnon kynneltä, itsestäni tuntuu, että geelin päälle ne takertuvat jokaisella minimaalisella sormellaan ja varpaallaan kieltäytyen päästämästä irti sitten millään. Ja oma kärsivällisyyteni ei riitä jatkuvaan taisteluun glittereitä vastaan. Siksi kynneltä pois kuorittava lakka olisi ideaalinen.

Puolikuiva aluslakka
Seurasin siis paketin ohjeita levittäen ohuen kerroksen lakkaa kynnelle antaen sen kuivua melkein tuplasti suositeltuun viiteen minuuttiin nähden. Sen päälle glitteriä hurjasti seurailemaan miten lakka käyttäytyy. Tähän asti kahdella erillisellä testikerralla toisella vaihdoin lakat noin 24 tunnin jälkeen lakkauksesta, toisella aikaa taisi kulua noin 48 tuntia. Lakat pysyvät kummallakin kerralla kynsillä moitteitta eläessäni ihan normaalia elämää suihkuineen, tiskailuineen ja kotitöineen.Oma suosikkini on kuitenkin lakan poistaminen. Mä rakastin pienenä askarrellessa sitä, miten käsille kuivuneet erikeepperit sai repiä irti, joten tällä kertaa sain taas päästää mun sisäisen lapsen irti. Lukemani perusteella luonnonkynneltä tämä lähtee melko isoinakin laattoina irti, mutta geeliin tämä tuntuu pureutuvan vähän tiukemmin kiinni. Poistaminen ei missään nimessä ollut vaikeaa, se vain vaati hiukan enemmän työtä ja lakka päätyi pienemmiksi palasiksi pöydälle. Geelin pinnalle tämä ei jättänyt minkäänlaista jälkeä, mutta negatiivisena puolena pelkäsin, että peel offia kynsien reunoilta poistaessa saattaisin samalla vahingossa pahentaa pieniä ilmaantumia geelin reunoilla. Sitä ei ainakaan näiden testien aikana tapahtunut, mutta uskoisin sen olevan kyllä mahdollista.

Pahoittelen kuvan rakeisuutta, en tiedä mitä tälle tapahtui koneelle siirtäessä.
Ainoastaan pikkusormesta lakka lähti käytännössä kokonaisena
Mikä sitten on lopullinen tuomio lakasta?

Tämä on ehdottomasti mieluisa tuttavuus itselleni ja toimii kynsilläni, mutta... Hinta Isadoran lakoilla on mielestäni aivan naurettava (8-9 euroa?) kokoonsa (6ml) nähden. Tällä hetkellä kun ainakaan suomesta ei ole saatavilla peel off lakoista kun tätä Isadoran versiota, joten voisin tarpeeseen ostaa toisenkin pullon joskus, mutta muuten pysyttelen Isadorasta erossa. Myöskään geelin päällä tämän poistettavuus ei ole niin kätevä, että kokisin tämän käteväksi aluslakaksi kaikkien lakkauksien alle. Giltterpommien alle varmasti tulen käyttämään tätä tulevaisuudessakin aina, mutta muut kuin glitterit saavat allensa ihan normaalin aluslakan ja poiston kynsilakanpoistoaineella.

Summa summarum: toimii lupaamallaan tavalla, mutta etenkin kalliin hinnan takia en jättäisi päivittäiseen käyttöön.

Millasia kokemuksia muilla on tästä aluslakasta?

2 kommenttia:

  1. Mulla kanssa toiminu todella hyvin ja tälläsen giltteriharakan unelmahan toi on :D MUTTA, nyt kun tein uuden vuoden lakkaukset niin tadaa, ne kynnet missä olin käyttäny peel offia niin oli värjäytynyt punaseks. Mulla on kuva siitä myös blogissa. Meinaan silti käyttää tota uudestaan ja koittaa selvittää, mistä toi värjäytyminen johtuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi kökkö! kurjaa jos on tuote, joka toimii varmaan luonnonkynnellä vielä idealisemmin kuin omilla geeleilläni, mutta värjää sitten kynnet! not good...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...