12.7.2011

en varmasti ostanut taas lisää lakkoja, en varmasti...

Niin kuin eilen mainitsin, kävin nopeasti pyörähtämässä kaupoilla helsingissä perjantaina, ja ehdottomasti  halusin käydä Stockmannin konad-hyllyllä kotiuttamassa pari ihanaa uutuusjuttua laatikkoon. Halusin tsekata stockkan valikoiman ennen kuin teen tilausta nettiin ja kyllähän sieltä pari ihanaa asiaa tuli kotiin saakka raahattua.


Kuvalaatat m75 ja s10. Jälkimmäinen piti ottaa matkaan söpöjen eläinkuvioidensa vuoksi, joita voi vaikka kesävarpaisiin ajatella. Kyllä nämä varmasti muutenkin pieninä annoksina sormissakin toimivat. m75 taas on ihana pienien kuvioidensa kanssa, joita saa helposti yhdistettyä esim vinomanikyyriin, joihin suurin osa konadin kukkakuvioista on liian suuria. 


Leimauslakkojen takia mä oikeasti sinne kauppaan halusinkin. Mulla on nimittäin ammottava puute konadin erikoislakkojen suhteen. Tällä hetkellä ainoa värillinen leimauslakka on ollut mun psyche pink lakka, muuten olen omistanut vaan mustat ja valkoiset helmiäisinä ja normaali versioina sekä kullan ja hopean. Piti siis korjata tilannetta ja napata värillisiä kavereita mukaan. Lohenvärinen helmiäislakka, pastellilila, sininen helmiäinen, vihreä ja keltainen saivat uuden kodin luotani. Vielä kun ehtisin testaaamaan näitä. 

Sen lisäksi että shoppasin helsingissä, myös yksi paketti kotiutui rapakon takaa luokseni. Harmi vaan, että mieli tekis tilailla vielä muutama lakka lisää, kun eilen pääsin näpertämään OPIn uusia shatter-lakkoja livenä, ja vaikka kuinka olin vannonut, pitää sieltä varmaan ainakin pari vielä kotiuttaa. Tämän paketin funktio oli kuitenkin ostaa pari lakkaa uusista OPI kokoelmista ja samalla kotiuttaa kultainen crackle-lakka. 


OPIn Nice Stems kokoelmasta lohenpunainen Come to Poppy, ja pyörremyrsky pullossa, I Lily Love You (jonka olisin ostanut varmasti nimen takia, vaikka lakka olisi ollut hirveää, koska liljat on suosikkikukkiani). Näiden kahden lisäksi Miss Universe kokoelmasta It's My Year, jolla yritän paikata kaipuuta Serena Williams kokoelmien Rally Pretty Pink lakkaan, sekä sininen ihanuus, Swimsuit... Nailed it!


Color Clubilta puolestaan Glitter Envy, Untaimed Luxury, You Got Soul-ar, Wink, Wink, Twinkle ja Tattered In Gold. Vaikka niin alunperin vannoin, että Starry Temptress kokoelman glitterneonit saisivat jäädä niihin kahteen pinkkiin, rakastuinkin näihin glitterin ja kirkkauden vuoksi, joten nyt omistan sitten koko suoran. Ovat kyllä aivan ihania. 

Ja sitten kiekolta swatcheja vielä:


1. Come to Poppy, 2 kerrosta: ihana lohenpunainen hennosti shimmerinen lakka, jossa on pientä frostmaisuutta koostumuksessa. Oli kiekolla jo yhdellä kerroksella peittävä, mutta laitoin kaksi kuitenkin. Pelkäsin tämän olevan vähän mitäänsanomaton, mutta kyllä tämä ihana on.

2. Come to Poppy (1 kerros) + I Lily Love You (2 kerrosta): koitin Lilyä heti tämän punaisen päälle, koska ei sitä oikein yksinään voi käyttää. Kiva yhdistelmä ehdottomasti.

3. I Lily Love you, 3 kerrosta: ei, ei siitä yksikseen peittävää saisi, mutta ei se onneksi ole tarkoituskaan

4. Swimsuit... Nailed it!, 2 kerrosta: rakastuin tähän siniseen. Saa luultavasti syrjäyttää China Glazen Frostbiten, koska tää on sata kertaa ihanampi shimmerihanuus ja upean peittävä

5. It's MY year, 3 kerrosta: ekoilla kerroksilla aika mitäänsanomaton, kolmella kerroksella nätti. Lilahtava violetti, jossa vahva kultainen shimmer. Varmasti kaunis kynnellä

6. Wink, Wink, Twinkle, 3 kerrosta: neon-violetti glitterpommi. Pääsee varmasti oikeuksiinsa vasta Strarry Temptress top coatin kanssa

7. You Got Soul-ar, 3 kerrosta: neon oranssa glitter-lakka. Vierastan edelleenkin neon oranssia, mutta glitterinsä kanssa tää on niin ihana, että on varmaan vaan annettava periksi ja rakastuttava

8. Glitter Envy, 3 kerrosta: nam nam glitter vihreä, tykkään hurjasti tämän kirkkaasta sävystä ja helposta levittyvyydestä

9. Untamed Luxury, 3 kerrosta: uuuuu, mikä vihreä. Moni on tuntunut olevan pettynyt tähän saatuaan lakan, mä taas ihastuin välittömästi. Aivan mieletön siniseen taittava vihreän sävy. Omnomnom.

10. Come to Poppy (1 kerros) + Tattered in Gold (1 kerros): tämä kultainen crackle yllätti koostumuksen ohuudella. Yleensä cracklet on paksumpia, mutta tämä oli megaohutta. Pelkäsin että olematon kerros, jonka kiekolle laitoin, ei rakoilisi ollenkaan, mutta kyllä tää vähän onnistui. Pitää testailla millaisella kerroksella tulee paras lopputulos. 

Siinä olisi taas vähän ostoksia. Luultavasti olen esittelemässä teille lisää ihanuuksia ihan liian pian, koska mun shoppailu on ehkä vähän ryöstäytynyt käsistä kesän aikana. Olen tosin tehnyt niin paljon töitä, että rahaakin on tullut tilille, minkä takia olen myös sallinyt pienet hemmottelut itselleni. 

Mitä piditte uusista hankinnoista? Onko joku lakka, jonka ehdottomasti haluaisitte nähdä pian kynsillä?

9 kommenttia:

  1. Glitter Envy olisi kiva nähdä kynsillä, koska ite tykkään kauheesti vihreestä ja varsinkin neon sellaisesta :) Vaikka onhan noi kaikki muutkin tosi herkullisen värisiä!

    VastaaPoista
  2. Miten onko noi Konad tuotteet tuolla Stocmannilla saman hintaisia kuin noissa verkkokaupoissa? Itsellä kun on matkaa lähimmälle stocalle se 75km, joten en viittis ihan turhaan sinne ajella (tai oikeemminkin ajatuttaa mun miestäni).
    Kynsillä haluaisin nähdä tuon Color Clubin Glitter Envy:n... ihan ihanan värinen :)

    Sitten toiseen asiaan. Olen tänään kutsunut seuraamani blogien kirjoittajia käymään kurkkaamassa sivujani. Uutena bloggaajana uudet lukijat olisivat erittäin tervetulleita, joten jos vain ehdit ja haluat niin tervetuloa tutustumaan :)

    VastaaPoista
  3. I Lily Love You on kaunis lakka!

    VastaaPoista
  4. mul on pieni kysymys eli miten sais lyhyet ja muutenkin luonnostaan pienet varpaankynnet kasvamaan paremmin ilman et tarttis syödä mitää biotiini valmisteita? ja sit olis kiva nähä jossai vaiheessa se sparrow the drama kynsillä :)

    VastaaPoista
  5. Olet ehdottomasti ansainnut kaikki kynsitarvikelakka ostokset kun olet niin ahkerasti tehnyt töitä rahojen eteen :) Samaa linjaa minäkin kuljen; työskentelen ja käytän pienen summan rahaa sitten kynsiharrastukseen :) Niin että pysyy iloisena ja on työiloa kun tietää mitä saa tehdä palkkapäivänä ^^

    VastaaPoista
  6. Wink, Wink, Twinkle ja Glitter Envy nuista minun suosikit! :)

    VastaaPoista
  7. Paljon noi konadit maksaa tuol? o.O

    VastaaPoista
  8. Ei oo totta! Ostin eilen ensimmäiset kaksi Konad-laattaani ja matkaan päätyivät juuri nuo kaksi, mitkä sullakin. Hassua :)
    Mutta mutta... Teenkö mä jotain väärin, vai onko se Konadin top coat oikeesti niin laadutonta tavaraa??? Ilmakuplia ihan järjettömästi ja siis ihan uusi pullo. Käykö noiden Konadien kanssa muut päällyslakat? Mulla on China Glazen pikakuivattava, ja ajattelin kokeilla sitä, jos toi Konad on kerta noin surkeeta :/

    VastaaPoista
  9. Jonna: neonvihreä on kieltämättä ihana

    Mirja: konad tuotteista laatat taisi olla 6,5e/kpl ja leimauslakat 5,8e eli aika samat hinnat kuin netissä. muiden kaupunkien stockmanneilla on tosin tosi pieni valikoima tuotteita, joten melkein netistä tilaamalla saa kätevimmin, ellei ole muuten stockallepäin poikkeamassa

    SM: se ainakin näyttää ihanalle

    Ano: nyt kysyt kyllä niin vaikeaa, etten osaa vastata. mun mielestä varpaankynsien ei tarvitse olla yhtään sen pidemmät kuin on pakko, mutta jos niitä haluaa kasvattaa niin varmaan aika pitkälle samoilla jutuilla kun sormenkynsiäkin kasvattaisi, eli huolellisella hoidolla ja hyvällä ruokavaliolla

    nails1820: hyvä että jonkun shopailufilosofia on samanlainen kuin mulla :D

    LeCianne: mun pitääkin koittaa pian tota wink, wink, twinklea

    Sanni: laatat 6,5e lakat 5,8 (:

    Saara: siis tuota konadin top coatin formulaa on jotenkin muokattu, ja s uusi tuntuu olevan ihan uskomattoman huonoa tavaraa. suosittelisin kokeilemaan seche viteä leimojen päälle (ja muutenkin lakkausten). nykyään sitä myydään jopa kicksissä (12e/pullo) ja se kuivattaa lakan supernopeasti + ei sotke leimoja

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...