2.5.2011

Gunmetal


Ei ne tee tätä mulle helpoks, tai sitten joku korkeempi voima on päättänyt, että oon matkustellut ihan liikaa pieneen ikääni nähden ja päättänyt, että nyt pistetään taas kansainvälinen hälytystila matkustajille ja jee. (Saatoin lähettää kaverilleni viestin kun se kysyi onko mitään uutta tapahtunut "ei mitään uutta, ne vaan laittoi kansainvälisen hätätilan päälle ja...". Noh, hälytystila ja hätätilahan on melkein samoja asioita. Varsinkin väsyneen aivoilla.) Mutta siis, viime vuonna ensiksi tulivuori pamautti tuhkat taivaalle, sitten tuli lakko ja vielä joulukuussa uusi lakko ja kaikki oli pistää mun matkasuunnitelmat uusiksi (pääsin silloin kyllä aina onnellisesti lähtemään) ja tällä kertaa sitten ne päättää pistää päiviltään vaan jonkun maailman etsityimmän miehen ja noh, taas on soppa pystyssä ja katsotaan missä pamahtaa vai pamahtaako ollenkaan... Lento Lontooseen lähtisi siis huomenna ja kunhan Blue1 sen vaan lentää, niin me kyllä lähdetään. En ole ikinä ollut ihminen, joka jättäisi matkustamatta "koska siellä voi tapahtua terrori-isku" tai "koska meteoriitti voi tippua päähän". Tiedän, että useinmiten ihmiselle vaarallisin on oma koti, ja jos mun kohtalo on kuolla terrori-iskussa/lento-onnettomuudessa/syöpään/hukkua kesämökillä saunan paljuun, niin olkoon sitten niin. Tulikohan siinä kaikki oleellinen asiaan liittyen, nimittäin olen pihissyt tätä asiaa kaikille nyt kohta seitsämän tuntia :D

Teitä saattaisi kiinnostaa enemmän ehkä nämä kynnet. Taas Knottya! Ja taas ranskis! Ja taas palloja! En päässyt yllättämään puskien takaa, mutta viihdyn itse näissä. Harmaa on siis OPIn Lucerne-tainly Look Marvelous ja kynsillä muuten nämä luottosuosikit Knotty ja orlyn musta ja valkoinen liner + dotting tool.

Voisin kohta siirtyä kouluttamaan tota matkalaukkuani, jonka pyörät ei ikinä pyöri niin kuin pitää ja kysellä teiltä vinkkejä Lontoota varten. Eli jos olet ollut joskus Lontoossa, kerro ihmeessä minne kannattaa suunnata shoppailemaan (etenkin kynsilakkoja mutta muitakin juttuja). Camden Town, Primarks, ja Westfield on ihan must juttuja ja kyllä itse monen reissun perusteella aika hyvin tiedän minne itse tahdon suunnata, mutta nyt saatte jakaa vinkkejä myös ja ehkä löydän jotain kivaa, jota en ole koskaan aiemmin kokenut.


Apparently some big great force (let's say faith because I don't believe in God) has decided that I'm never again leaving this country behind without some sort of problems. Last year there was first the huge ash cloud over europe and planes couldn't fly, and after that we had to strikes in Finland (one with people working at airports and one several months after that with flight attendants). Well, I'm supposed to take off to London tomorrow and now they decided to kill Osama Bin Laden and the whole world is just waiting for something to happen. Well, we're going anyways, and we know that the risk of a attack in London is much greater than in Finland, but I just refuse to live being afraid of something happening. I know there was a piece of news a couple weeks back that said al-Qaida has hidden a nuclear bomb somewhere in Europe, and it'll explode if someone kills Osama, but nothing has happened yet and hopefully we'll have great four days in London, no matter what. I think it's a bit stupid to live your life being afraid of dying in a terrorist attack, so if something happens, then it'll be so, I'm not slowing down just because there's a small risk (well, okay, the risk is high but not as high as they have in the states I think) of something happening. 

Okay, that was my rant and now I can move on to the nails. It's not a surprise that I used Knotty again as well as my Orly liners. The tips are made with OPI Lucerne-tainly Look Marvelous and for the dots I used dotting tool. Quite simple again. 

I think soon I'll have to go and kick my suitcase again 'cause I don't know what's wrong with the wheels of the thing but it just doesn't move the way I'd like it to move. I also have to pack and get everything ready. If you have any tips about London, please feel free to leave them in the comments below. I've been to London several times and do know parts of the city very well, but surely someone else has tips that I haven't even though of yet.

17 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä hirveesti sun koristelutyylistä. Täytyy ruveta harjottelemaan itekki enemmän! :)

  VastaaPoista
 2. On sulla kyllä tuuria :( ja kauniit kynnet! Itse tykkään tosi paljon noista sinulle jo tavaramerkeiksi nousseista abstrakteista viiva-pillku yhdistelmistä :)

  VastaaPoista
 3. Ite oon lähdössä ylihuomenna Berliiniin blue1:lla, enkä kyllä mistään nähnyt, ettei lennettäisi. No, saattaahan sitä tapahtua mitä vaan, toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 4. Nice!
  Looking fabulous as all of your nailarts.
  I wish i could do that kind of things too >A<

  VastaaPoista
 5. Kivaa reissua Lontooseen! Kyllä minä uskon, että pääsette lähtemään. Olen itsekin menossa huomenna yhteen paikkaan, missä hyvinkin voi pamahtaa jos täällä Hollannissa joskus pamahtaa... Mutta koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu niin että turha suunnitella liikoja. Tosi nätit kynnet taas kerran :)

  VastaaPoista
 6. No Harrodsilla kannattaa varmaan käydä jo ihan sen takia, että se on Harrods. Saattaa vaan olla vähän tyyris paikka, mut ei hän kattelemisesta kai tarvitse maksaa? :D Mä olin Lontoossa neljävuotiaana, käytiin Harrodsilla ja sain ihanan vanhanaikaisen(ei semmonen liian pehmeä ja liian pitkäkarvainen, mitä nykyään on, vaan semmonen jännä) Harrods-nallen, joka on mun rakkain pehmolelu. Ja aika likainen ja kulunut. Ja sen nimi on Titi. :DD <3

  VastaaPoista
 7. Have a fun, safe trip to London! Hope you have a great time and you don't worry too much :)

  VastaaPoista
 8. Have a safe fun trip in England! I know what you mean... wanting to go somewhere for a long time but keep getting oushed back.

  VastaaPoista
 9. Kivaa reissua Lontooseen, nätit kynnet tänäänkin : ) Voi kun vain itsekin osaisi tuollaisia väkertää

  VastaaPoista
 10. Oi olen kateellinen, Lontoo on ehdottomasti mun lempipaikka maailmassa <3 Mutta joo, pidähän hauskaa, ja turvallista matkaa jne :) ps. nätit on taas kynnet !

  VastaaPoista
 11. Nätit kynnet - en kylläkään yllättynyt koristelutyylistä. ;) Mutta se ei haittaa. ^^

  VastaaPoista
 12. Voi ku on taas ihanat kynnet :)! Ja lontoossahan itse kävin noin hmmmm 3 vuotta sitten ja ainoo mitä ite muistan ni Oxford Street on tietty täynnä kaikkii ihanii kauppoi ja NewLook ja Urban Outfitter oli ehottomasti lempparit :)!

  VastaaPoista
 13. Oi ihanat! Taas, taidan sanoo 'ihanat' aika usein, mutta ku ne on!:'D

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille kovasti kehuista ja vinkeistä (:

  VastaaPoista
 15. Olet todella taitava maalailemaan kynsiä. Mutta yhdestä asiasta olen pistänyt merkille. Teet tätä samaa viiva piste- tyyliä aika paljon, ja se alkaa jo kyllästyttää. Ajattelet varmaankin mitä teen täällä jos vain ärsyynnyn lakkauksistasi, mutta jos et kritiikkiä kestä niin se on kyllä iso ongelma. Että ei minulla sinua vastaan mitään ole, mutta tämä jatkuva teema alkaa kyllästyttää.

  VastaaPoista
 16. Ano: ymmärrän kyllä, että samalla tyylillä toteutetut kynnet saattavat lukijoista tuntua toistolta, mutta teen kuitenkin kynsiä omaksi ilokseni, en blogatakseni niistä, joten toteutan kynsiä mielelläni tyylillä, jossa koen olevani hyvä, ja harrastuksena myös bloggaan myös niistä. välillä on kausia kun teen enemmän viiva-pallo sekoituksia, ja välillä ne jää täysin unholaan (niin kuin tällä hetkellä vähän)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...