18.5.2011

Zoya Sunshine Collection

Nyt käsitellään jotain, mistä olen enemmän innoissani kuin ehkä mistään muusta tällä hetkellä. Tai siis kynsilakkojen puolella, kyllä mun elämässäni onneksi vähän muutakin ihanaa on kun vaan lakat, vaikka näiden lakkojen ihanuus pyyhkäsee aika lähelle elämän ylimalkaista kivuutta kyllä kanssa. Ei kuulosta loogiselta, tiedän.

Mutta siis, Zoya julkaisi kesäkokoelmansa tossa noin kaks kuukautta takaperin ja heti kun näin ensimmäiset swatchit Sunshine osuudesta, olin myyty. Menetin sydämmeni, sieluni ja maksani näille lakoille ja päätin, että nämä ovat upeimpia ikinä - edes näkemättä näitä livenä. China Glazen kesän 2009 Summer Days kokoelma on toinen, jolle olen yhtä täydellisesti menettänyt sieluni aiemmin, joten jo oli aikakin jonkun kehittää kokoelma, jonka takia hullaantuisin. Vihdoin viime viikolla sain tilattua lakat ja tänään ne odottivat kiltteinä postilaatikossa uutta omistajaansa. Kyseessä on siis minun ensimmäiset Zoyani.

Koko kokoelma on täynnä aivan upeita kultaisella glassflecked shimmerillä varustettuja kaunottaria, joille kuvani eivät edes tee täysin oikeutta. Varsinkin kahdessa alimmassa kuvassa kultainen shimmer saisi olla suurempi. Nämä ovat just niin ihania kuin kuvittelinkin, enkä malta odottaa, että saan nämä kaikki kokonaisina manikyyreinä kynnelleni. Lakat olivat ihanan peittäviä, 2 kerrosta riitti Fayan, Kimmyn ja Revan peittävyyteen, ja vaaleammille sävyille tein varmuudeksi kolme. Kaikki lakat on swatchattu kynnelle ilman alus ja päällyslakkaa ja kuvat on otettu kirkkaassa luonnonvalossa (paitsi Apple, jonka kanssa jouduin käyttämään salamaa kultaisuuden esiintuomiseksi).

Omistaako joku muu näitä kaunottaria, joihin itse olen rakastunut? Mitkä ovat teidän suosikkeja? 

Tanzy


Faye


Rica


Apple


Reva


Kimmy


The last time I was this excited over a collection was back in 2009 when China Glaze had the Summer Days collection. Zoya published their summer collections about two months ago and I lost my heart, soul, and liver to the Sunshine collection. This one is pure perfection in my opinion. 

My skin tone is on the warm side and usually anything with golden shimmer looks good on me. I knew I had to get the entire Sunshine collection and last week I finally got it on Ebay. Today the polishes were waiting for me in my mail box and I was so, so, so happy to finally have them. They're so beautiful.

I swatched them all for you but I'm afraid my pics just won't do enough justice to the polishes. All pictures are taken in bright daylight except for Apple with which I used flash to bring out the golden shimmer. These are simply gorgeous in my opinion. 

The formula on these was really good but due to not having any other Zoya polishes, I'm not able to compare. I used two coats for Faye, Kimmy and Reva, and the last three were three coaters. Right now the only downside that I can come up with, is the fact that I wanna use them all at the same time! I think I may have found my new all time favorite collection of polishes and I rest my case with that...

22 kommenttia:

  1. Hei, vihaan sinua koko sydämeni kyllyydestä enkä koskaan anna sinulle anteeksi Rica-swatchiasi!

    Nimim. Ikuisesti katkera -87

    VastaaPoista
  2. Oon itsekkin ihastellut näitä lakkoja jo jonkin aikaa, ja viimeistään näiden kuvien myötä varmistui, että munkin on pakko tilata :D Ainakin Tanzyn, Fayen ja Applen haluan kovasti. Myös Rica on aika ihana. Mikä sua miellyttää eniten?

    -Tarja

    VastaaPoista
  3. Vau, nämä ovat kuvien perusteella uskomattoman nättejä !

    VastaaPoista
  4. Mä en yleensä ole tällaisten lakkojen ystävä, mutta nää on kyllä ihania! Etenkin toi Kimmy ja Tanzy on upeita! Tosta Fayestakin pidän, vaikka ihan ekalla silmäyksellä se vaikutti rumalta. Mutta ku kauemmin katoin, ni väärässä olin. :D

    VastaaPoista
  5. Mulla on toi kokoelma ollut nyt jonkun aikaa :) . Erityisesti Revaa ja Ricaa rakasan yli kaiken sävyn puolesta. Yks Zoya ollut tätä ennen ja sekin vei kyllä sydämmen.

    VastaaPoista
  6. Ihan tosi kauniita lakkoja! Kelpaisi minullekkin :)

    VastaaPoista
  7. oii, noi on aivan ihania, uoeet värit! Ton tyyliset lakat on just yksiä mun lemppareista! (:

    VastaaPoista
  8. Vau. o: Ihan mahtavia sävyjä! ♥ Tanzy ja Apple on kyllä ihan lempparit ja toi Faye on kans kiva. Ja tosi ihana tää uus banneri! (:

    VastaaPoista
  9. Apua miten ihania! Toi Kimmy on kyllä herkullisen värinen. :)
    Apple näyttää kanssa kivalta!

    VastaaPoista
  10. Kun näin Fayen ekaa kertaa niin ei jaksanut kauheasti kiinnostaa. Muutamat kuvat nähtyäni aloin jo vähän lämmetä. Nyt lakkaa kokeilleena en voi tarpeeksi kehua. Niin upea, monikasvoinen lakka, hyvä koostumus.. Tää on kyllä varmaan mun kesän hittilakka :)

    VastaaPoista
  11. En hoksannutkaan aiemmin, että nämä ovat näin ihania! Damn you. :) Reva pitäisi sitäpaitsi ostaa jo pelkän härskin nimen takia. :D

    VastaaPoista
  12. Salla: oho, hups, sori :DDD Mut hei, ekojen OPIen jälkeen voi helposti venyä ekoihin Zoyiin, vai mitä :D

    Tarja: ihan liian vaikea kysymys :D jos yksi pitäisi sanoa, niin varmaan Rica kiilaisi voitolle, mutta Faye on toinen suosikki uniikkiudessaan :D

    kata: nää tosiaan ovat!

    Conleche: Faye on sellainen kummajainen jonka kauneutta ei heti tajua

    Vauhtimamma: joo, mä himottelen vahvasti niitä Mod Matteja tällä hetkellä...

    Viinirypäle: niin ovat joo

    NN: tän tyyliset on ehdottomasti munkin lemppareita

    Keijju: <3

    Karkki: kiva että tykkäät

    Serrated B: nää on kyllä kaikki niin herkullisia ettei tosikaan :D

    seere: juu, Fayen ihanuus ei heti lyö silmille, mutta sitten kun sitä vähän tutkii, tajuaa sen upeuden

    .Nekku.: taisin pistää vahingon kiertämään... vahingossa :D

    VastaaPoista
  13. ihanaa ihanaa ja ihanaa. kimmeltävät kynsilakat ynnämuut, kyllä niille menettää sydämen vähemmästäki. :)

    VastaaPoista
  14. Mistä muuten tilasit nämä Zoyat?

    -Tarja

    VastaaPoista
  15. Eii en ala! Nää on liian ihania! Oon niin kauan himoinnu just tommosia glassflecked-lakkoja niin sitten tulee tämmönen kokoelma. Miks tänne pohjoseen ei vois yhtäkkiä ilmestyä joku maailman ihanin kynsilakkakauppa josta sais tommosia ihanuuksia noin vain!

    VastaaPoista
  16. Oi mitä lakkoja, etenkin Rica ja Apple. Melkeen pitäis jo ostaa... o-ou :)

    VastaaPoista
  17. Mä näin nämä alun perin Vauhtimamman blogissa ja tilasin sitten itsekin. Ovat kyllä upeita ja sulla on vielä niin hyvät kuvatkin näistä! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta suosikeilta vaikuttavat Rica, Tanzy ja Kimmy. Kiva myös kuulla, että tykkäät tuosta Fayesta, kun se on ainoa, joka mua vähän etukäteen epäilyttää. :)

    VastaaPoista
  18. Nämä ovat vaan niin upeita, ihan sen takia suunnittelen tilausta Nail Etc.:lle, mut pirhana niitä kalliita postikuluja kun tulliraja paukkuu yli jos tilaa sen 10 lakkaa 19,99$ kuluilla, 5 lakalle tulee sitten taas vähän liikaa hintaa/kpl jos noilla 14,99$ jakaa jokaisen lakan hintaan.. ;/

    Faye ja Rica ovat suosikkejani, Revakin on kaunis mutta tulee jotenkin mieleen ChG Strawberry Fields (vai hämääkö kuva vaan?) joten en sitä viitsi hankkia. Ja nuo muut värit eivät sitten tunnu vaan niin omilta vaikka upeita ovatkin. :)

    VastaaPoista
  19. Nää on <3. Ei muuta sanottavaa. :D

    VastaaPoista
  20. "Järki lähti näkemiin.."
    Apua, kui ihanii nää on ! Olin tääl ihan suu auki jo Fayen kohal, love ♥

    VastaaPoista
  21. Misguided ghost: mäkin menetän aina sydämeni kaikelle kimaltavalle :D

    Tarja: ostin nämä ebaystä, mutta myyjä jolta ostin on ottanut alas kaikki huutokauppakohteensa, joten häntä en enää voi suositella. mutta nettikaupoista mm nailetc.com ja mbeautylounge.com myyvät zoyaa

    Jenny: mä voisin ottaa tänne eteläänkin tollaisen ihanan kaupan :D

    Petra: suosittelen ehdottomasti ostamaan :D

    Pumpulipupu: Faye on niin hassu, et sitä kun hetken kattelee, siihen ihastuu, vaikka vähän ensiks olis sellainen kumma olo siitä

    Celia: kyllä musta Reva ja SF on erilaisia, vaikka molemmissa on sama idea... ja mulla on sama ongelma noiden nailetc:n tullirajojen suhteen... saatan tosin olla vaan julma ja tilaa niitä sen 10 lakkaa ja kestää ajatuksen että paketti saattaa jäädä tulliin

    Sonne: <3

    nebu: hei, nyt soi päässä ärsyttävä kappale :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...