5.3.2014

Electro Energy


Jos sanon, että näiden kynsien idea on pyörinyt mielessäni jo useamman vuoden ajan, ja että näihin inspiraatio on lähtöisin Powerparkin puuvuorstoradasta, kuinka moni uskoo tarinoitani? Tai tarkemmin kysyttynä, kuinka moni näkee yhteyden neonkynsien ja vuoristoradan välillä?

Let me explain. 

Powerparkissa on tosiaan ihan maailman mahtavin puuvuoristorata, josta ei vauhtia puutu. Ja siinä on kaksi vaunua, joista toisessa penkit on väriltään pinkistä siniseen liukuvärjättyjä ja toisessa muistaakseni keltaisesta vihreään. Ja joka kerta siinä laitteessa käydessäni olen miettinyt, että tuollaiset neonliukuvärjäykset olisivat niiiiiiin siistit (samalla kun mietin mikä aikuisen aivoissa on sen verran vinossa, että vapaaehtoisesti testaa tasapainoaistiaan erilaisiin koneisiin köytettynä). En tiedä miksi tämä mielikuva tuli mieleen keskellä maaliskuun räntäsadetta, mutta vihdoin sain ne pohtimani kynnet toteutettua. 


Edellisen postauksen teeman mukaan, kynsillä on lisää oldie but goodie lakkoja, kahdella näistä nimittäin on vielä edellistä OPIa enemmän ikää, aika tasan viisi vuotta, jos ihan tarkkoja ollaan. Kaikki kolme lakkaa on kotoisin Color Clubin Electro Candy kokoelmasta, joka on kokonaisuutena yksi ikusista suosikeistani. Ihania neonsävyjä, jotka käyttäytyvät kynnellä todella hyvin. 

Pohjana liukuvärjäyksessä on pinkki Electro Candy, kun taas violetti on Ultra Violet ja sinen Pure Energy. Suhteellisen ohuiden lakkojen takia jouduin tehtä kaksi kerrosta liukuväriä kynsille, jotta sain tarpeeksi intensiivisen lopputuloksen, mutta onneksi en luovuttanut kesken, koska holy bananas, kuinka paljon näistä kynsistä pidänkään. Juuri sopivan kirkasta ja kasaria tähän kevään odotukseen. 


Viimeistelin lakkauksen vielä konadin M82 laatassa olevalla kukkakuviolla, joka on yksi suosikkileimoistani myös. Musta tuntuu, että tarvitsisin epätoivoisesti uusia leimauslaattoja, kun vanhoista alkaa olla vaikea inspiroitua. Tai sitten ongelma on se, että niitä on liikaa, enkä jaksa aina käydä niitä läpi kynsiä suunnitellessa. Ja se ongelma ei ainakaan ratkea uusilla laatoilla.... Vicious circle... 

Iskeekö muille mun kasarikammotusvuoristoratakynnet yhtä kovasti kun tekijään itseensä?

12 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...