17.3.2014

Sunflowers


Haluatteko tietää maailman nopeimman reseptin siihen, miten menettää mahdollisimman nopeasti hermonsa kynsilakkojen kanssa pelatessa? Se on melko yksinkertaista oikeastaan, käytä vain valkoista lakkaa, joka ohentajasta huolimatta vetää jo viimeisiä henkosiaan, iske sen päälle lakka, jonka hienojakoinen shimmer leviää kaikkialle putsatessa ja päätä kruunata kokonaisuus vielä sadalla - kyllä, tasan sadalla - strassilla ja lopputulos on Secheä vaille valmis. Ja samalla voit taputella itseäsi päälaelle kuinka hurjan fiksu ajatus oli taas tehdä yksinkertaiset kynnet sängyssä makoillen, kun strassikarkulaisia löytyy lakanoiden välistä vielä joulunakin. Vuoden näin kannattaa tehdä -palkinto taitaa eittämättä kuulua taas kerran itselleni. 

Vielä jos lopputulos ei olisi miellyttänyt silmääni, olisin varmaan luovuttanut, mutta onneksi lopputulos oli sentään ainakin suurimmilta osin omaa silmää miellyttävä. 


Alkuperäinen ajatus itselläni oli tehdä kokonaan mustavalkoiset kynnet reunustaen strassin microhelmillä. Muutin mieltäni kuitenkin matkan varrella kun törmäsin strassihyrrään, jonka yksi lokero on ihan ylitsepääsemättömän täynnä keltaoransseja strasseja. Muistan kun kerran tarvitsin tyhjää strassihyrrää jostain syystä ja yhdistelin kaksi 2mm hyrrää keskenään ja noita keltaoransseja strasseja oli vain ihan mielettömästi, kun sävy ei ole sellainen, jota paljon käyttäisin. Ajattelin myös, että strassit voisivat pehmeällä sängyll toimia hiukan microhelmiä paremmin. Olisi ehkä kannattanut kuitenkin ajatella uusiksi.

Lopputulos toi mieleeni auringonkukat, mikä sinällään oli pieni vahinko, mutta sopi mielestäni lakkauksen tyyliin kivasti. Pohjalla kun oli yksinkertainen valkoinen creme (Wild & Crazy Montana), jonka päällä on pari kerrosta OPIn Happy Anniversarya. Tuon pullon kyljessä on edelleen (tarjous)hintalappu $3,97 ja mietin vain, että miksi enää OPIa ei saa mistään tuolla hinnalla!

Niin ihania kuin erilaiset strassiöverit ovatkin, alkoi itselläni kärsivällisyys loppua viimeisten strassien asetteussa. Ne pirulaiset kun pomppivat ja lentelevät ihan oman mielensä mukaan minne ikinä tahtovatkaan. 

Oliko lopputulos kuitenkin vaivan arvoista? Omasta mielestäni oli, mutta mitä mieltä muut ovat?

6 kommenttia:

  1. Nää on jotenkin mahtavat ja kekseliäät, ihailin näitä jo Facebookissa! 8) Ehdottomasti vaivan arvoiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joskus ne yksinkertaisimmat ideat voi olla niitä kivoimpia... ja harmaita hiuksia aiheuttavia :D mutta tykkäsin kyllä itekin kovasti!

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...