25.3.2014

OPI-kaunetta seinälle / Arvonta

Havahduin tuossa eilen kahteen asiaan:

1. Tämän hyvin sitkeähkön flunssan johdosta mulla on tällä hetkellä hyvin vähän materiaalia, mistä postauksia kirjoittaa.

2. Kohta on jo huhtikuu. 

Näistä kohdista jälkimmäinen johtuu siitä, että miitistä en saanut ainoastaan yhtä Kauneudenkaupan lahjoittamaa OPI-kalenteria, vaan myös toisen teille arvottavaksi. Tajusin tosiaan, että onnellisen voittajan olisi ehkä kiva saada tämä kalenteri seinälle saadakseen nauttia mitä upeimmista OPI-kynsilakkakuvista kalenterin muodossa. Olen ainakin omasta kalenteistani edelleen todella innoissani, sitä vertaa hienoja kuvia se mielestäni sisältää. Katsokaa vaikka: 


... huolestuttavaa taas oli huomata kuinka monta tämän kalenterin lakoista omistankaan :D

Joten jos haluat osallistua kalenterin arvontaan jätä kommentti tähän postaukseen, missä kerrot, minkä OPI-lakan tahtoisit seuraavaksi hankkia ja liitä sähköpostiosoitteesi kommenttiin myös. Arvonta päättyy 1.4 klo 23:59. 

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa, joten tätä ei ole rajoitettua minkään tietyn palvelun kautta lukeville vaan riittää, että olet täällä ja nyt. Poistan kaikki kommentit näkyvistä arvonnan päätyttyä, eli en jätä kenenkään sähköpostiosoitteita näkyviin blogin puolelle. Jos kuitenkin olet todella huolissasi sähköpostiosoitteen päätymisestä nettiin, voit myös osallistua lähettämällä sähköpostin osoitteeseen playingwiththepolish@hotmail.com sisällyttäen siihen samat tiedot kuin mitä kommenttiinkin pyysin.

Tällä kertaa mennään ihan linjalla 1 arpa / osallistuja, mutta halutessasi voit toki mainita arvonnasta blogissasi. Myös kaikenlainen palaute ja postaustoiveet ovat aina tervetulleita arvonna yhteydessä.

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...