7.3.2014

Pink friday


Vaikka kynsillä ei ehkä ole OPIn Pink Fridaytä, on tämän päivän väri selväsi valeanpunainen. Mulla oli pitkästä aikaa kärsivällisyyttä odotella kynsien kuivumista niin paljon, että uskalsin iskeä aika kovan liimapinnan omaavat manikyyritarrat lakkauksen päälle. Idea oli itseasiassa viedä tätä lakkausta vielä pidemmällekin, mutta lopulta päätin jättää kynnet vielä verrattaen yksinkertaisiksi, koska joskus jaksan jopa muistaa, miten less is more.


Koska koin ongelmalliseksi manikyyritarrojen asettelun samaan kohtaan hiukan erimittaisissa kynsissä, ajattelin fiksuna, että laitan pikkusormessa tarran kynnen juureen ja nostan linjaa hitaasti peukaloa kohti. Teoriassa ihan hyvä idea, mutta sormien tottakai ollessa erimittaisia kuvissa efekti ei ehkä toimi yhtä hyvin kuin livenä. Ehkä sittenkin olisi ollut fiksua laittaa tarrat vain silmämääräisesti samaan kohtaan.

Skittlejä olen tehnyt jo vaikka kuinka monesti, mutta ensimmäistä kertaa tein nyt ombre tyylillä lakkauksia yrittäen hakea samasta sävyperheestä lakkoja. Näissä etusormi ei ehkä kuulu joukkoon ja olisinkin halunnut käyttää näihin OPIn Sparrow Me The Dramaa kaveriksi, mutta se lakka on tehnyt täydellisen katoamisen itseltäni. Niimpä pohjalla on Wild & Crazyn valkoinen Montana ja vaaleanpunaiset on pikkurillistä alkaen Steady As She Rose (OPI), Something Sweet (China Glaze), 377 (Kiko), Sugar High (China Glaze) sekä kuvissa piilossa oleva peukalo, jossa on OPIn Strawberry Margaritaa. 

Jos tätä rataa lisään jokaisessa lakkauksessa käytettyjen lakkojen määrää, kohta ne eivät mahdu enää edes kuviin. Mitä jos seuraavaksi lakkaisi ihan vaan yksiväriset kynnet...

... mutta se taitaisi olla liian tylsää :D

2 kommenttia:

 1. There is never too much pink.
  I love this mega pink manicure alot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree, there's never (ever, ever, ever :D) too much pink :D thanks for your comment :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...