13.3.2014

Kynsiharrastuksellista vertaistukea

Kuva: Anniina / Tiny Nail Design
Viime lauantai oli kiva päivä kun sain viettää Naistenpäivää ihanien bloggaajatyttöjen kanssa Tampereella. Vaikka mun aamuni ei mennytkään ihan nappiin ja illalla kotiin palatessani aika kului päänsärkykohtauksen kourissa sängyllä, onneksi meidän miitti sentään oli super kiva.

Omia kynsiäni vilauttavassa postauksessa kerroin pienistä kynsiä kohdanneista vastoinkäymisistä, mutta elämä ei ollut helppoa muutenkaan lauantaina. Heräsin muutaman tunnin unien jälkeen kahdeksan jälkeen aamulla, kun puhelin aloi piippaamaan tyttöjen fb-keskustelua unohdettuani laittaa sen äänettömälle. Ajattelin, että viisaana kannattaa herätä nyt, jotta en varmasti nuku pommiin, mutta ilmeisesti ehdin laittaa herätyskellot pois päältä tyylikkäästi ennen kuin sammahdin sängylle uudemman kerran. Kun sitten heräsin uudelleen, ajattelin, ettei vielä onneksi ole kiire kunnes tajusin, ettei bussit kuljekaan lauantaisin yhtä tiheästi kuin arkena ja kotoa pitäisi lähteä normaalia aiemmin. Siinä vaiheessa kun sata pientä yksityiskohtaa oli mennyt pieleen, avaimet olivat hukkuneet ja bussipysäkille piti juosta etten myöhästy, olin ihan varma, että koko maailma on päättänyt kääntyä itseäni vastaan. Onneksi ei kuitenkaan ihan. 

Kuva: Sigi / ZigiZtyle
Kun pääsin itse paikalle, suurin osa tytöistä olikin jo saapuneet. Kyseessä oli pitkälle samoja ihmisiä, jotka osallistuivat viime kesäiseen Pirkanmaan miittiin, mutta pari uutta kasvoa saatiin myös paikalle. Paikkana mielestäni tuo New York toimi ainakin meidän kohdalla melko hyvin, koska 11 hengen porukka mahtui hyvin pöydän ympärille ja kaikkiin sai mukavasti kontaktia. Ja mikä parasta, voi rauhassa puhua kynsilakoista ilman, että vastapuolen reaktio on eikö sulla oli jo monta ihan samanlaista?.

Kuva: Sigi / ZigiZtyle
Hetken aikaa höpistyämme ja tarjoilijaa varmasti tarpeeksi ruokatilauksilla hämättyämme, pidimme pienen arvonnan, jonka palkinnot oli nätisti esillä hyllyn päällä. Ihania Nufusia voi bongata hyllyltä useamman ja itse ainakin toivoin - niin kuin varmaan melkein kaikki muutkin - että yksi niistä löytäisi rakastavan kodin minun luota. 

Kuva: Liisa / in this part of tow
Ensimmäisenä arvottiin halukkaiden kesten Dependin geelilakka-setti, jonka 40 Kynttä blogin Prunella voitti. Olisi kelvannut minullekin, mutten edes osallistunut tämän setin arvontaan, koska itselläni kuitenkin on uv-uuni ja paljon muita tarvikkeita jo kotona, joten itselleni on aina helpompaa ostaa muutama geelilakkasävy testiin niin halutessani. 

Kohotan omaa "huono bloggaaja" statusta mainitsemalla, että itselläni ei taida olla yhtäkään yksittäistä kuvaa pelkästä palkinnosta jonka voitin, mutta äärimmäisen mieleinen se silti oli. Esittelen saadut tuotteet seuraavassa postauksessa, mutta sen verran voin sanoa, että arpaonni suosi minua kyllä yhden Nfu Oh:n verran. 


Näistä itse ottamistani kuvista huomaa, että ruoka ja materialismionnellisuus olivat selvästi vahvoina omassa arvoasteikossani. Todellisuudessa mulla oli vain oma pokkarini mukana ja New Yorkin verrattaen hämärä valaistus ei ollut ihan omiaan kuvausolosuhteiksi, mistä syystä suurin osa mun kameran kuvista on todella tärhtäneitä/epäteräviä. Onneksi muut tytöt onnistuivat vähän paremmin ja lainailinkin muutaman kuvan tätä postausta varten heiltä.

Mun ehdoton suosikki New Yorkin listalta on niiden sinihomejuustohampurilainen ja vaikka joka kerta vannon ottavani jotain muuta, tuo on vaan niin mielettömän hyvää, että aina päädyn samaan annokseen. Tuo taisi olla kahta jugurttia lukuunottamatta ainut asia mitä lauantaina söin, mutta nälkä ei ollut kyllä hetkeäkään. 

Kuva: Liisa / in this part of town
Siinä vaiheessa kun kaikki olivat ruokansa nauttineet ja suurin osa varmaan jonkinasteisessa ruokakoomassa, jakoi Nannu meille sponssikassit, jotka painoivat melkolailla muuten. Saatesanoina taisi olla jotain "yrittäkää iloita silleen hillityn hiljaa kuitenkin", koska vaikka oltiin ravintolan kabinetissa, kyllä varmasti muut asiakkaat kuuli meidän juttuja ravintolan puolelle. En oikein tiedä kuinka hillitysti loppuviimein iloittiin, koska ainakin itse häkellyin niin täysin koko kassin sisällöstä, etten ole ihan varma millaisia riemunkiljahduksia itseltäni pääsi. Lakkoja tunnelin päässä...


Kasasin oman pussini sisältöä tuollaiseksi kivaksi torniksi eteeni ja vieruskavereiden juttuja löytyy sitten molemmin puolin kuvaa. Olen ehtinyt tämän tavaramäärän jo itseasiassa kuvaamaan ja muokkaamaan kuvat, joten enää tarvitsisi kirjoittaa postaus näistä kaikista jutuista. 


Liisa toi meille kaikille vielä myös pienet yllätykset sekä yhden isomman arvottavan palkinnon. Minä, joka en koskaan ikinä milloinkaan voita mitään, ellei kyseessä ole jokainen voittaa arvonta, olin kerrankin onnekas ja sain Lumenen tuotepaketin vielä kotiinviemisiksi. 


MoYoun laatat taisi olla yksi kaikkien suosikeista miittipussukoissa...

Kuva: Liisa / in this part of town
Tilannekuvia ottaessa Anniina poseeraa pyllylakan kanssa, joka itseasiassa ilmestyi minun miittipussistani ja aiheutti melko paljon huvittuneisuutta meidän kaikkien keskuudessa. Mä en tiedä miksi, mutta vaikka musta Nufun pullon on rintoineen kaikkineen äärimmäisen kaunis, nuo Bootie Babet ei koskaan ole oikein itseäni erikoisemmin napanneet. Anniina onneksi adoptoi mielellään pyllyn kotiinsa ja itse sain toisen lakan tilalle :)

Kuva: Sigi / ZigiZtyle
Samanhenkisten ihmisten kanssa aika kului taas super nopeaa ja meille ehti melkein tulla kiire, kun ihmisten piti ehtiä junaan tai bussiin ja kotiin. Äänestettiin kuitenkin nopeaan siitä, kenellä oli miitin kauneimmat kynnet ja Mira voitti avaruuskissoillaan. Tykkäsin itse käytännössä kaikkien kynsistä todella paljon, joten oli äärimmäisen vaikeaa valita voittajaa taitavien harrastajien kesken. Mira kyllä ansaitsi voiton kauniilla kynsillään ehdottomasti. 
Kuva: Liisa / in this part of town
Viimeisenä vielä kuva meidän kaikkien käpälistä. 

Haluan ainakin omasta puolestani kiittää kaikkia ihania tyttöjä, jotka miittiin osallistuivat. Oli äärimmäisen mukavaa nähdä taas pitkästä aikaa ja toivottavasti nähdään pian uudestaan!

Mukana meitä oli:

* 40 kynttä / Prunella
* Dioriina / Nannu
* Shiny & Glossy / hiutale
* Thulian In Wonderland / Tike
* Tiny Nail Design / Anniina
* ZigiZtyle / Sigi
sekä Korukynsillä blogin Lunalii oli meidän seurana myös syömässä.

Kuinka moni muu on saanut mahdollisuuden osallistua kynsimiitteihin ja millasta on ollut? Tai jos ei ole ollut mahdollisuutta, haluaisitko?

6 kommenttia:

 1. Hihii, oli kyllä tosi kivaa nähdä! :) Vois törmäillä uudemman kerran vaikka syksyllä tai talvella. Kelpais taas nuo New Yorkin lämpimäiset... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää juu ehdottomasti törmäillä taas mahdollisimman pian. Luulen, että kaikille kyllä kelpaisi new yorkin sapuskat uusiksi, sen verran hyvää oli :D

   Poista
 2. Nice blog ;)

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus <3 Ja oli hirmu kiva nähä! Harmi vaan kun aika tosiaan meni TAAS niin äkkiä :D Eihän siinä ehtiny ees "kynsilakkaa" sanoa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD niimpä! seuraavalla kerralla varataan kyllä enemmän aikaa :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...