11.3.2014

Ur a cutie!


Mulla on jostain syystä hirveän huono tapa jättää asiat aina viimetinkaan ja niin kävi myös näiden kynsien kanssa. Niin kuin monessa pirkanmaan alueen kynsiblogissa on käynyt jo varmasti ilmi, nähtiin muutaman bloggaajan kanssa viime lauantaina Tampereen New Yorkissa, josta saa ihan mielettömän hyvää ruokaa, nomnom. Niimpä siis aikaansaavana ihmisenä lakkailin kynsiäni vielä hyvän verran puolenyön jälkeenkin ja kädet tärisvät mukavasti. Mikä siinä on, että myös se vasuri, joka on aika paljon maalailutreeniä saanut tässä vuosien varrella, päättää täristä kuin pahimman katkaisuhoidon vierotusoireiden aikaan juuri silloin, kun sen pitäisi toimia hyvin.

Vasemman käden kynnet sentään oli ihan edustuskelpoiset, mutta oikean käden kukat näyttivät niin kamalilta, että ajattelin ottaa seuraavana aamuna uusiksi. Kiireessä mikään ei kuitenkaan onnistunut, joten oikea käsi sai vain yksinkertaiset pallokoristeet. Tytöt oli kyllä kaikki sitä mieltä, ettei edes aluksi tajunneet mun epäonnenkäpäliäni, joten kai se taas kerran tuli todistettua, että olen itseni pahin kriitikko. Once again. 


Mulla oli pöydälle jäänyt China Glazen Knotty vainoaman mua tekemään jonkinlaista ranskista taas kynsiin, joten nappasin laatikosta kaveriksi toisen ihanuuden niiden lakkojen joukosta, joita VHTF-statuksensa ansiosta hiukan säästelen. Tämä pinkki OMG-kokoelman holo ei ehkä päässyt oikeuksiinsa melko pimeässä ravintolavalaistuksessa, mutta onneksi se on sävyltään nätti ihan noin muutenkin. 

Pohjalla siis on kaksi kerrosta Chinan Knottya, joka on Essien Mademoisellen rinnalla ihan yksi suosikeistani ranskislakkoina. Siinä missä Mademoiselle on kaunis ja neutraali, tämä Knotty tuo kynsille sitä glass lecked shimmeriä, mitä usein kaipaan. Nimettömissä ja peukaloissa on muistaakseni kolme kerrosta Chinan QT:tä, muissa kynsissä yksi kerros riitti tippeihin. Kukkaset on käsinmaalatut Orlyn koristelulakoilla ja päällä vielä Sechen pikakuivattaja. Aika sallamaiset kynnet kaiken kaikkiaan...

ps. seuraavan kerran ennen tärkeitä tapahtumia lupaan alkaa lakkaamaan kynsiäni hyvissäajoin... tai sitten en :D

4 kommenttia:

  1. Nää oli tosi söpöt, livenä ja nyt kuvissa! :) Oli kiva tavata, tshihii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ja oli ehdottomasti kiva tavata, toivottavasti joskus voidaan ottaa uusiksi!

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...