3.3.2014

Lincoln Park After Dark


OPIn Chicago kokoelmassa vuonna 2005 ilmestynyt Lincoln Park After Dark aiheutti jo silloin sen verran paljon ihastusta, että se lisättiin ihan OPIn peruskokoelmaan. Myös itselläni tämä on yksiä vanhimpia OPIn lakkojani -ostettu kesäkuussa 2009 New Yorkista - ja tuntuu melkein uskomattomalta miten hyvin tämä edelleen toimii. Kertaakaan en ole tätä joutunut ohentamaan vaan koostumus on edelleen ohutta, mutta peittävää ja helppoa levittää. Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta ja sävyhän on jotain tumman munakoison luokkaa, jos suoraan englannista suomentaisin. Todella tumma punaiseen taittava violetti siis kyseessä. Vaikka tällä ei liian usein tule lakattua, ihastuttaa tämä omilla kynsilläni silti aina kovasti. 


Jos jotain näistä lakkauksista opin, niin ainakin sen, että siirrä kuvat koneelle ennen lakkausten poistamista. Kamera nimittäin oli selvästi vähän ankarampi kynsiä kohtaan kuin paljas silmä ja itselläni jäi kokonaan huomaamatta, että etusormessa on jotain ihme pölyä melko mukavastikin. Ja jota blogger tykkää vielä oikein korostaa ainakin omalla näytölläni. Cool bananas... 

Nimettömissä on aikanaan ensimmäinen OPIlta hankkimani tekstuurilakka Stay The Night, joka edelleen jaksaa miellyttää myöskin omaa silmääni. Vähän kuin hehkuvia hiiliä lakkaisi kynnelle. Niitit on tuttuun tapaan ebaystä, joita selvästi olen silmät ristissä keskellä yötä asetellut paikoilleen kun ei ihan kaikki olet kauniisti paikoillaan. 

ps. naureskelen täällä OPIn pulloissa näkyvälle avattu tuote säilyy hyvänä 24kk -merkinnälle. Tämä lakka on nyt oman päässälaskutaidon mukaan 57 kuukautta ollut avattuna ja edelleen täysin kunnossa (säilytettynä laatikossa valolta suojattuna). Vertauskohtana Color Clubin ja Barry M:n pulloissa säilyvyysmerkintä on 30kk, Kikolla 36kk samoin kuin Sechellä. Miksi OPIn lakat oletettavasti säilyisivät jopa vuoden vähemmän hyvinä kuin muiden merkkien lakat?

2 kommenttia:

  1. Ah, Lincoln Park After Dark on kyllä mun suosikkeja tummista lakoista. Niiiiin loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, varsinkin sillon kun tahtoo tummaa, mutta ei kuitenkaan ihan mustaa...

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...