27.4.2010

Kill Hannah nails

Vietin taas viikon vanhempieni luona majaillen, mutta tällä kertaa en vaan sohvalla lusmuillen, vaan itse kotia pystyssä pitäen. Porukat mukava lähtivät Turkkiin muutamaksi päiväksi ja jättivät esikoisensa huolehtimaan, että koiralla on kaikki hyvin, ja että sisarukseni eivät syö toisiansa tällä välin. Kivaa hommaa, eikö? Omana valopilkkuna viikon keskellä oli kauan odotettu keikka lauantaina, jonne tietysti piti saada mustapunaiset kynnet... ja tietysti unohdin ottaa sen the punaisen mukaani Tampereelle.


Olin kuitenkin vakuuttunut siitä, että haluan punaiset kynnet, mutten tahtonut liikaa panostaa lakkaan, sillä mulla on jo se the punainen, jota rakastan. Marssin kuitenkin seppälään ja Wild & Crazyn riveistä löytikin täydellinen vaihtoehtopunainen kolmella eurolla. Kiitos tästä. Ja pysyi vielä nätisti kynsissä pari päivää. Sävyn nimi on Colorado Springs.

Bändi, jota kävin siis katsomassa oli Kill Hannah, ja sekosin jo laskuissa siitä kuinka mones kerta tämä oli. Ovat kuitenkin eittämättä maailman paras livebändi ja näiden laulaja on uskomaton siitä, että se tuntuu elävän joka hetken lavalla musiikin mukana täysillä. Niin sitä mielestäni jokaisen muusikon pitäisi, mutta harva osaa. Kannattaa siis tutustua. Ja kun laulaja on näin suloinen, ei voi kuin ihastella. (Tosin ystäväni oli ilkeä ja pudotti mut takaisin maan pinnalle kertomalla tämän duden oikean iän.)


Niin ne kynnet. Tahdoin saada jotain bändiin liittyvää kynsiini ja aloin taiteilemaan logoa vähän muunneltuina malleina kynsiini. Logo näyttää siis tältä ja sitä sitten muuntelin. Nimettömässä ei ole tarkoitus lukea HK vaan KH, jossa k-kirjain on peilikuvana, mutta näin väärin päin se tuo  vähän väärän mielikuvan. Unohdin kuvata peukaloni, johon tuo logo onnistui aivan täydellisesti. Olin kerrankin itse tyytyväinen johonkin. Tälläiset oli siis Kill Hannah kynnet. Eikä tällä eräs malta odottaa, että nämä päättäisivät tulla takaisin Suomeen keikalle. Tykkäileekö joku muu samasta musiikista?


Anyone know a band called Kill Hannah? You all should, it's only about the best live band ever... and this comes from a girl who's seen way over hundred bands live already.

Last Saturday I went to see their show in Helsinki. I was staying at my parents' house (about hundred miles away from where I live, and about hundred miles away from Helsinki) while they're traveling, and my siblings were home alone with our dog so my mom asked for my help around the house. I packed in hurry so I forgot to take my perfect red nail polish with me, and I just had to have red nails on Saturday. Because I already have a red that I love and I don't use reds that much, I didn't wanna spent too much on nail polish. Luckily I found Wild & Crazy polish in Colorado Springs, and it costed only about 3 euros.


I wanted to do some nail art using their bang logo which looks like this. My thumb has never looked as good as it looked on Saturday with perfect nail art but guess who forgot to take a picture. I tried different variations of the logo on my nails so that they wouldn't look too boring. It's not my best work but I was happy with my nails. On my ring finger it should say "KH" with the k as mirror image of itself but when taking pictures this way, it shows up as HK.

Oh, and about the band. I'm not sure anymore how many times I've seen them live, but I'm surely gonna go see them every time when they come to Finland. I've never seen a singer who has as amazing stage presence as Mat Devine does. It's like he lives in the music with the audience, and it's just amazing to watch. Plus, they sound ten times better live than what they sound on albums. Yes, they're one of my favorite bands. And Mat is hot... even though my friend just told me how old he really is, and I don't wanna believe that :D 

Does anyone else like this band?

5 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset kynnet!

  Mä en tiedä bändiltä muita kuin Believerin ja se oli mulla Last.fm kierrossa kyllä soitetuimpien joukossa. Siihen aikaan ei bändistä paljoa netissä löytynyt, mutta nyt näkyy YouTubessa olevan paljonkin pätkiä. Pitänee tehdä uusi tutustuminen bändiin, kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
 2. Mäkin olin KHn keikal<3 ja on aivan yli siistit kynnet nuo, Kill Hannah ois ylpee noist ;o

  VastaaPoista
 3. ThRiSzHa: thanks (:

  Doo: juu, KH on pitkään ollut aika tuntemattomampi bändi, eivätkä kyllä vieläkään kovin tunnettuja monessa paikassa ole. Mutta kannattaa ehdottomasti tutustua, aivan mahtavaa musiikkia

  elna: toivottavasti pidit keikasta yhtä paljon kuin minä (: kyllä mulle tais joku bändin pojista keikan jälkeen huomautellakin, että aika siistit kynnet :D

  VastaaPoista
 4. Mullakin on tuo Wild and Crazyn Colorado Springs-sävy. Pitääpä testata sitä joskus, kun kerta näyttää nöin hyvälle :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...