5.4.2012

Pääsiäisfiiliksissä


Meinasin jo sanoa ottaneeni pienen varaslähdön pääsiäiseen värikkäillä kynsilläni, mutta sitten tajusin, että huominenhan on Suomessa jo pitkäperjantai ja kyseessä onkin pääsiäisviikonloppu. Miten niin aikakäsitys hukassa kun vasta viime sunnuntaina kuulin, että pääsiäinen onkin tänä viikonloppuna.  Täällä ei pitkää perjantaita käsittääkseni mitenkään juhlita vaan kyseessä on ihan normaali arkipäivä, joten ei ihmekään, että olen hiukan sekaisin. 


Niin kuin varmasti monet muutkin, kevät on hurmannut mut pastellinsävyillään. Ainoa vaan, että kun viime syksyn kynnyksellä pakkasin lakkoja mukaani vuotta varten, ei mielessä silloin ollut pastellit vaan ne kaikki ihanat shimmerit, joita ahkerasti syksyn ja talven aikana olenkin käyttänyt. Nyt taas, kevään potkaistua itsensä käyntiin täysillä jo kuukausi takaperin, huomaan, että tarvitsen niitä pastelli- ja kevätsävyjä tähän vuodenaikaan. Kiko on onneksi osoittautunut aika hyväksi kaveriksi mulle viime viikkojen aikana ja mm. nämä kolme kaveria on kaikki Kikosta kotiutettuja. Okei, eivät ehkä uppoa siihen pastelli-hehkutukseen, mikä mulla on meneillään, mutta kirkkaita kevätihanuuksia ovat ainakin. 


Viimeiset pari viikkoa nämä kolme lakkaa on uskollisesti kiertäneet kynsilläni melkein vuorotellen vain päiviä kun olen niin tykästynyt kirkkaisiin creme kynsiin tällä hetkellä, joten eilen sitten ajattelin heittää kaikki samalla kertaa kynsille ja nauttia pirteistä tyttökynsistä parin päivän ajan. Sävynumeroina keltaisella on 355, korallilla 360 ja vihreällä 389, jos jotain ne sattuu kiinnostamaan. Kivat skittlet omasta mielestäni ja aika minun tyylistä, milloin en jaksa pohtia sopiiko kynnet yhteen yhdenkään kaapistani löytyvän vaatekappaleen kanssa. Sitä voin murehtia sitten kohta. 

Hyvää pääsiäistä kaikille ihanille lukijoille!

ps. olenko ainut, joka vihaa ihan yli kaiken sanontaa "munarikasta pääsiäistä"? Lupaan irvistellä viikonlopun aikana jokaiselle blogille, joka lukijoilleen niin toivottaa :D

16 kommenttia:

 1. nää kynnet on ihanan pirteet :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on juu :D kuulemma chupachups kynnet lasten mielestä :D

   Poista
 2. meinasin skipata tän postauksen kokonaan kun bloggerin syötteenlukijan kautta näin tämän, mutta kun sivusilmällä satuin jostain sieltä lukeen "playing with polish", piti vielä palata listan alkuun. Ja totta, ihanaa nähdä sulta uusia kynsiä taasen! Ja joo, munarikasta pääsiäistä, ah miten raivostuttava mukahauska lausahdus! Mutta loistavaa pääsisäitä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kiva kuulla, että joku on kaivannut edes vähän (: yritän postailla uusia kynsiä vähän aiempaa useammin nyt :D

   Poista
 3. Et oo ainut :DD Mä inhoan kaikkia variaatioita hyvän jonkun toivotuksesta, esim. lumista joulua, aurinkoista vappua jne. Miksei vaan voi sanoa hyvää joulua? :D
  Miksi sä muuten alun perin olet siellä Ranskassa(?) vai missä olitkaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ranskassa olen juu... tähän voin varmaan vastata jonkun tosi runollisen "lähdin omaa elämää pakoon" vastauksen, mutta noh, en oikein tiedä. en tiennyt mitä elämältäni haluan niin päätin ottaa pienen breikin suomesta ja lähteä tutkimaan maailmaa hetkeksi...

   Poista
 4. oon tässä jonkun aikaa seuraillu sun blogia melkein alusta loppuun (:D) ja mietin ku teit viimevuonna näihin samoihin aikoihin 500 lukijan arvonnan, nii voisitko tehä nyt 1000 tai 1100 tai 1200 lukijan arvonnan:D Joo siis tää oli vaan ehdotus:))) (tiedän että tulee kalliksi kerätä kamat ja lähettää esim. suomeen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmasti jossain vaiheessa pidänkin arvonnan, mutta haluan sen olevan siinä vaiheessa kun blogi taas päivittyy useamminkin kuin kerran kuussa. lisäksi haluan arpoa kivoja juttuja, jotka olen itse ostanut, koska arvonnoilla haluan kiittää omia lukijoitani ja musta se parhaiten onnistuu sillä, että on valmis laittamaan myös niitä omia rahojaan palkinnon hankkimiseen. Olen hitaasti keräillyt juttuja palkintoa varten ja eiköhän se arvonta jossain vaiheessa kesää viimeistään saada pystyyn, mutta nähtäväksi jää, mitä merkkipaalua se sitten tuleekaan kunnioittamaan

   Poista
 5. Oon tässä jonkin aikaa seuraillu sun blogia ja lukenu (melkein) alusta loppuun asti ja mietin ku teit viimevuonna tollasen 500 lukjan arvonnan niin mitä jos tekisit tänä vuonna vaikka... 1000 tai 1100 tai 1200 lukijan arvonnan? Tää oli siis vaan ehdotus:) (tiedän kyllä että tulee kalliiksi kerätä arvontakamat ja lähettää esim. Suomeen)

  VastaaPoista
 6. Pirteät jotten sanois
  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. mulla olis tunnustus sulle mun blogissa :) http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2012/04/toinen-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, pistin huomiseksi ajastuksella tulemaan omia faktoja (:

   Poista
 8. HI! I'M A NEW FOLLOWER TO YOUR BLOG, LOVE IT! WOULD LOVE TO HAVE YOU AS A FOLLOWER ON MY BLOG ASWELL! THANKS & KEEP UP THE GREAT WORK! : )

  http://myprettynailz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hi, and welcome! I'll have to check your blog out too!

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...