21.11.2012

Nyt kävi näin

...

blogi ei ole taas päivittynyt melkein kuukauteen ja syy siitä on vain omani. Vaikka olisinkin lakkaillut kynsiä, ja niistä olisi kuvia, ei ne ole päätyneet blogiin saakka, kun ajatukset on taas olleet vähän muualla. Ihan syystäkin, mutta kuitenkin.

Syy on siinä, että kirjoitan tätä tällä hetkellä isosta alppihenkisestä talosta Pariisin lähiöissä, enkä suinkaan Tampereelta niin kuin voisi kuvitella. Sydän sanoi taas kerran, että lähde ja tottelin sitä. Nähtäväksi jää kannattiko tällä kertaa.

Mutta tosiaan, luultavasti vaihdetaan taas pieneen hiljaiseloon tällä puolen kun vuorokaudessa ei varmaan taas tunnit riitä edes omien juttujen ajattelemiseen, mutta aika näyttää. En mä edelleenkään blogia halua lopettaa, mutta taas on mentävä omien ehtojen mukaan silloin kun on aikaa ja muut jutut vain priorisoituu edelle.

Enemmän ranskajuttuja voi edelleenkin lukea tämän blogin puolelta, jos kiinnostaa. Yritän pitää edelleen tämän puolen mahdollisen kynsipainotteisena. Toivottavasti joku vielä jaksaa tällaista tuuliviiriä, joka menee vähän miten sun sattuu ympäri maailmaa.

ps. ostin eilen uuden Kikon mintun rakkauslakan. Tuo oli jo viime keväänä poistettavien lakkojen listalla ja olin ihan murheen murtama kun oma pulloni on melkein loppu ja en ehtinyt koskaan ostaa uutta, mutta nyt se taitaa taas löytyä vakivalikoimasta. Kuinka monta pulloa on luvallista ostaa ihan vaan varastoon?

pps. käytän facebookia mielettömän vähän (tai siis en ikinä päivitä sitä), mutta nyt kun mikään selain ei suostu sinne menemään, ärsytys on maailman suurin. ristiriitaistako?

2 kommenttia:

  1. Kisaa tai arvontaa tulemaan nii lukijoita vyöryy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä toivon, että ne ihmiset, jotka mun blogia lukevat, lukevat tätä sisällön, ei arvontojen tai kisojen takia. tottakai arvonnoilla olisi helppo kasvattaa lukijamäärää, mutta itselleni sillä määrällä, minkä esim googlen gadget ilmoittaa, ei ole mitään merkitystä vaan kävijämäärillä ja niillä ihmisillä, jotka oikeasti blogiani lukevat, oli niitä sitten yksi tai sata (: varmasti tulevaisuudessa järjestän arvontoja kun vain on mahdollista, mutta tällä hetkellä se ei ole :)

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...